Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 11:06

letfenixa tak učitelský kafe je legendární

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 11:11

letfenixa máte někde konvici na vodu? To je vaše kuchyňka. Zas si to nějak nemaluj, naše kuchyňka je prostor 220x110cm, kam se vejde umyvadlo, konvice, lednice a s problémy dva lidi. 

Lednici vždy v pátek uklízečka komplet vyhází, takže tam nemůžeš mít ani mléko do kafe z týdne na týden. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 11:51

continuity máme v rohu zborovne navrtanu policku z Jysku s rozmerom presne pod kanvicu.

andulka01 kávu nepijem, len čaj. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 12:58

letfenixa a vodu berete na WC?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 13:04

continuity nie, v druhom rohu máme umývadlo. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 13:15

letfenixa no tak vidíš. To je taky součást kuchyňky.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 13:26

To je zase den!

Včera jsem si potřebovala vyfotit jeden vzorek pod mikroskopem, z čehož se stala anabáze "proč u objektuvi s nejmenším zvětšením ukazuje měřítko hodnoty úplně mimo", zahrnující hledání kalibračního sklíčka s měřítkem z dob ještě starých manuálních mikroskopů, kterýžto problém se ale naším úsilím vyřeěit nepodařilo a byl předán technické podpoře výrobce. Anabáze místo na deset minut na hodinu.

A dneska jsem chtěla něco vyfotit lupou - a nejde nám spustit program, resp. se tváří, že nám vypršel 30denní trial programu, co máme pět let koupený, jen jsme ho chtěli nahrát do nového ntb, všechny instalační klíče a CD máme, takže teď u kafe čekám, až přijde z oběda a zavolá mi člověk z podpory zase téhle firmy.

A omylem jsem si do kávy nalila místo mléka podmáslí.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 14:16

continuity celá zborovna je teda kuchynka!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2025 14:22

Mně by to sdílené pracovní místo taky rozčilovalo. Teď to teda tak budu mít, ale tak na jeden den je to pochopitelné. 

Kuchyňku máme pěknou, včetně myčky, plotýnky a malé trouby. To je výhoda malé firmy, když se lidi domluví, že to potřebují, nemusí to být tak těžké prosadit. Respektive stačí přesvědčit jednoho člověka

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 14:41

dzizisketa tak snad sis vybrala ty tři a už budou jen samá pozitiva 

a napila ses toho kafe?

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 15:30

My se budeme stěhovat do nové kanceláře (o patro níž). Opravil se tam původní byt, do kterého se vejdeme všichni, teď jsme rozstrkaní po domě v několika různých bytech. Bude to krásné, až na to, že peníze byly jen na opravu prostoru, ale už ne na nábytek. Takže si pobereme ty naše různě poděděné kousky zahrnující police s říšskou orlicí, křesílka od Halabaly, sedmdesatkové skříně, osmdesátkové skříně, devadesatkové a nulté kancelářské sestavy a odebereme se do nových prostor. Kuchyňka bude, nový kávovar už používáme samou nedočkavostí teď, vodu máme z kohoutku a kafe si platíme. Teď jen doufat, že nám zajistí funkční paní uklízečku, protože současná umí jen vynášet koše.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 16:16

brrr říšská orlice je hustá, ale tak křesílka od Halabaly... 

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 16:24

My sme v bývalej práci mali kancelárie na poschodí, pod nami bola vyrobna hala, kontrola a baliarne. A mali sme kuchynky tak zo všetkých kancelárií rovnako, a bol to teda kumbal prerobený zo sprch, ale dosť veľký. Hrozne provizórium, až na to raz naštvalo, na bazáre som našla kuchyňu, aj stôl a stoličky a na porade som oznámila že posielam šoféra a vypýtala som si 200€ od šéfa. Ten bol tak šokovaný že vôbec neprotestoval, a išiel ešte kúpiť novú chladničku a kávovar. Chlapi nám to namontovali, a ja porady sa konali ráno v kuchynke pri káve. Zrazu všetci chodili na porady

A potom som po pol roku dala výpoveď 

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 16:28

andulka01 Jasně, že Halabala super, teď aby nám proplatili jejich opravu, jsou notně prosezené.

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 16:29

andulka01 Mimochodem, police s říšskou orlicí je vlastně taková variace na ikeácký kallax

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 17:47

my mame asi nejlepsi benefity, co jsem zazila za 20 let co pracuju :D

30 dni dovolene, 0 povinnych dni v kancelari, moznost 3 mesice pracovat z eu zahranici, v kanclu super pakovej automat s dobrou kavou, ovoce, zeleninu, susenky, coko a ja nevim co jeste, jednou tydne nam vozi obed, co dva tydny velka snidane, 

prispevek na obed, na deutschland ticket, na firemni duchod, na vzdelavani, na sportovni permanentku, firemni akcie

zrovna se hlasim do jinyho tymu, ale firmu hned tak menit nebudu, jak to tak po sobe ctu

jo a kdyz to je stezovaci vlakno, tak si stezuju, ze mi odchazi super kompetentni sefova, proto se taky hlasim do jinyho tymu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 19:57

brrr já jsem docela dlouho měla v kanclu nábytkovou stěnu, kterou vyhodila nějaká banka na knihy velmi vhodné...

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 20:35

tak jsem se nakazila od  moora a dneska jsem se taky zamotala do siroke nohavice a rozplacla se na schodech, pekne hranama na koleno a holen ..jeste ze aspon ten autobus v tom nefiguroval...

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 20:36

SunEclipseženy!

Dávejte na sebe pozor. 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 22:41

Dnes jsem byla na vyříznutí tý hrči na rtem a nejen , že vypadám jak Hercule Poirot s tou tlustou náplastí , ale můj telefon mě nepoznává a musím zadávat pin. Výsledky se dozvím ve středu.