Stěžovací vlákno
continuity
Já jsem myslela, že je to těhotenský test a říkala jsem si, že by to ovlivnilo jen další týden :)
Panebože ![]()
No díky za připomínku, že vždy může být hůř. ![]()
Umírá nám myčka. Po devíti letech. Přemýšlím, jestli má cenu shánět opraváře a čekat bůhví jak dlouho nebo rovnou koupit novou a mít jí do víkendu. Jak dlouho taková věc může fungovat? A ano, je to můj problém, ale vždycky mám pocit, že opraváři na mě čumí, jak na naprostého blba.
brrrzávisí, co jí je. Jednou přijel pan a vytáhl z čerpadla párátko.
continuity To právě nevím. Akorát vytahuju nadobí, hlavně teda talíře špinavější než šly tam.
brrr a ohřívá?
brrrNechala jsem loni opravovat myčku za 1500 Kč i pračku za 3000 Kč. Oběma spotřebičům bylo 11 let. Opraváři řekli, co tomu je a jestli se to vyplatí opravit.
Akorát v myčce se začal loupat plast na trech na talíře. Nové stojí podle opraváře kolem 2tis. To se mi teda už dávat nechtělo. A sehnat je jinak než přes autorizovaný servis se mi nepodařilo. Tak nevím, jestli nebudu muset funkční myčku vyhodit kvůli těm trnům a košům.
brrr nam mycka spatne myla, kdyz byla spatne vyvazena. Na nadobi zustavaly malicke drobky, hlavne v rozich mycky. Nehybali jste s ni nebo nevrazil do ni nekdo?
continuity To právě nevím. Akorát vytahuju nadobí, hlavně teda talíře špinavější než šly tam.
Asi je blbej dotaz, jestli nemáte ucpaný odtok nebo rovnou odpad. To jste asi kontrolovali. Nám taky začala špatně mýt, pak i odtékat a bylo to ucpané až někde u odpadu.
notna Nezkontrolovali, dík za tip.
brrr Meli jsme ted nedavno podobny problem s kvalitou a bylo to nakonec malo soli a zabordelely filtr a ostrikovaci ramena. Vse jsme vycistili a jeste jsme pouzili cistic mycky a ted myje dobre.
Ginger Jo, to jsem udělala hned jak to začalo.
brrr tak pak uz jen opravar.
brrr rozeberte filtry a čerpadlo, pokud si troufnete. Obvykle to není zas tak složité. Vše znovu vyčistit, znovu ten čistící cyklus na myčku.
Někdy je tam bordel, takový šlem, hlavně pokud tam ten čistič nedáváš pravidelně. Škrob, rýže, lepidlo ze sklenic.
ale vždycky mám pocit, že opraváři na mě čumí, jak na naprostého blba.
Soucítím, mně jednou vynadal opravář, že máme myčku připojenou k horké vodě, jak kdybych to připojovala já osobně ![]()
Dneska jsem dítěti držela kázání na téma: mně je jedno, co si myslí učitelka, pro mně je podstatné, že to umíš. Vůbec bych se nezaobírala tím, co si o mně myslí nějaký opravář myčky, kterému JÁ platím. To je šílený nešvar tohle to, že si vůbec něco dovolí dát najevo.
Muž teda říkal, že mu bylo trochu trapně, když našel to párátko a od té doby vždy to čerpadlo rozebere než někoho povolá, ale ženy, my nejsme ješitni chlapi.
continuity Když já nevím, kde je čerpadlo
Musí to počkat na muže, až přijede z Phy. Aspoň se chlapečci naučí utírat/umývat nádobí, zatím takovou věc utrpěli jen na táboře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.