Tak Bettydržím palce, ať je to jen nějaká banalita. ![]()
Stěžovací vlákno
continuity Děkuji a jsem o tom přesvědčena.
SunEclipse Ouvej. Potěší tě, že jsi už třetí? ![]()
Tak Betty Bude to dobrý.
Tak Betty držím palce. ![]()
Já něco banálnějšího, ale dnes mi sundali dvě korunky a čekám na výrobu a nasazení nových, a zřejmě mi na ty pahýly něco aplikovali, o čem mi ovšem neřekli a právě se mi to podařilo při čištění zubů sundat. Vypadá to, jako kus gumy. Snad to nevadí a přečkám týden bez toho. ![]()
Tak Betty přeju rychlé a bezbolestné hojení
Pinot Noir to je divné, že ti nic nerekli.
Já mám zub zbroušený částečně a zatím tam nic nemám. jdu na broušení za 14 dní a pak taky korunka. Ja dlouho ti vydržela?
Mi doporučili keramickou, stoji celkem randal, dost nerada bych řešila za pár let další.
Pinot Noir Zavolej tam, ty zuby se můžou hnout a korunky už pak přesně nedosednou. Týden je hodně.
SunEclipse tlapkám!
Dnes máme zažít město jinak + příští týden dva výjezdy a dva pohovory. ![]()
Je mi teda všelijak. Hotel šel naštěstí zrušit na dva kliky a stáli při mne všichni svatí, že jsem si nekoupila jizdenky s CD, které se blbě stornuji. Na tom druhém jsem za řidiče, to si budou muset v práci nějak vyřešit.
Musim přeplánovat ty schůzky a to bude ještě pěknej vopruz.

continuity nemoc se nehodí nikdy
... přeju, ať se z toho rychle vyhrabeš.
díky, snad to nebude nějaké komplikované. Ale mám dvě hlavy a tu větší v té menší.
continuity uf, přeju nekomplikovaný průběh a rychlé uzdravení.
continuity teda je toho akosi veľa. Prajem skoré uzdravenie a a žiadne komplikácie ![]()
continuity pry toho ted lita spousta. Tak at je brzo lip!
My jedem zas ve ctvrtek na tyden pryc a jak muz cele dny sedi doma a jede telekonference, tak ted ty 3 dny ma narvane schuzkama nazivo. Jestli neco pritahne, bude veselo.
Pinot Noir Janulik03 Kokoskadíky všem.
Jo taky jsem slyšela, že je toho hodně, proto mne napadlo udělat si ten test. A co si budem, líp se mi budou rušit ty schůzky s "pořádnou" diagnózou. Je to se všelijakými zaneprázdněnými lidmi, nebylo vůbec jednoduché to zorganizovat.
continuity no u nás v pondelok syn, negatív, včera dcéra, negatív a mňa nad ránom tak bolela hlava že uvidíme.
continuity A jéje. :-( Tak ať jsi brzy v pohodě!
Já jsem myslela, že je to těhotenský test a říkala jsem si, že by to ovlivnilo jen další týden :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.