Garfie Jo a predstav si, ze se s tim nema posilovat ![]()
Stěžovací vlákno
Takze nejen ze jsem ocividne stara artriticka baba, ale jeste zustanu tlusta
MP Marge Tak aspoň na tom zpomalení můžeš pracovat...s tím posilováním je to na prd, možná nějaký jiný způsob, jak budovat svatly?
MP Marge to je teda pěkný nadělení! ![]()
Doufam, že ty děti z toho byly dost vyplašený, aby příště už dávaly pozor a tys jela sama bez zvěře...
Držím palce, at to klapne s tou jinou prací, abys mela o starost míň.
MP Marge mne dělali před 3 lety magnetickou rezonanci hlavy a taky mam ve zprávě nějaký degenerativní změny na krční páteři, podle me to ma každej po 40, akorat vetsina nejde na to ct nebo mr, kde by to bylo videt (si rikam)
Potrefenáhusa presne tak to je, ty zmeny ma od urcityho veku vetsina lidi, taky jsem se po mrt trochu vydesila, ale pry to je spis normalni, proste telo se opotrebovava.
ja se u sve posledni zpravy skoro rozbrecela :D navic oni tam musi napsat opravdu vsechno, fakt hruza, mela jsem pocit ze s mym aktivnim zivotem je konec :D pak jsem byla u nas na univerzitni klinice na oddeleni sportovni ortopedie a ti me dost uklidnili, hlavne mi nezakazovali sport protoze vseobecne receno (samozrejme muzou existovat vyjimky)a vetsi benefity zustat aktivni.
MP Marge doporucujue konzultovat se sportovnim fyzioterapeutem to posilovani.
klasicti ortopedi to kolikrat vidi jinak, benefity udrzovani svalove hmoty jsou velke, ma cenu spis se vyhybat urcitym cvikum nebo vyzkouset co jde a nezpusobuje bolest. obecne lze rict ze problem je spis setreni tela nez fyzicka aktivita.
Potrefenáhusa Lilly_Ku jo presne, navic moje neurolozka ma pocit, ze bych na tu mri mela chodit idealne kazdy rok kvuli sledovani jednoho utvaru a ja se desim, co mi zas kazdy rok k tomu extra najdou![]()
MP Marge necvicit je uplne nejhorsi varianta
A kdo nemá v padesáti artrozu (kolen, kyčli, .... ) tak jen nebyl na rtg nebo jiném vyšetření![]()
Liesel bohužel můžu potvrdit ![]()
u mě už dlouho, v kloubech palců u nohou. S podpadky jsem se rozloučila před deseti lety, teď se pomalu loučím s delšími pěšími výlety ![]()
Občas je to i se zánětem (artrotickou horečkou) a to je teda zážitek.
MP Marge necvicit je uplne nejhorsi varianta
Tak to ja samozrejme neplanuju necvicit vubec, jen ze spousta takovych tech klasickych cviku pri posilovani neni pro tu krcni pater dobra.
MP Marge doporucujue konzultovat se sportovnim fyzioterapeutem to posilovani.
klasicti ortopedi to kolikrat vidi jinak, benefity udrzovani svalove hmoty jsou velke, ma cenu spis se vyhybat urcitym cvikum nebo vyzkouset co jde a nezpusobuje bolest. obecne lze rict ze problem je spis setreni tela nez fyzicka aktivita.
Sportovniho fyzioterapeuta tady mame, ale jestli navstevy nehradi pojistovna, tak jsem vis kde!
Moje financni situace se brzy drasticky zmeni kvuli tomu autu, takze si stejne nebudu moct dovolit trenerku a bez ni posilovat nechci. Musim vymyslet neco jineho.
MP Marge to je teda pěkný nadělení!
Doufam, že ty děti z toho byly dost vyplašený, aby příště už dávaly pozor a tys jela sama bez zvěře...Držím palce, at to klapne s tou jinou prací, abys mela o starost míň.
Prosim te, deti odkracely jako by se jich to vubec netykalo, a to i pres to, ze na ne z aut rvali ostatni ridici ![]()
No ale ze jsem v aute nemela zver, za to dekuju Bohu kazdych deset minut!
MP Marge mne dělali před 3 lety magnetickou rezonanci hlavy a taky mam ve zprávě nějaký degenerativní změny na krční páteři, podle me to ma každej po 40, akorat vetsina nejde na to ct nebo mr, kde by to bylo videt (si rikam)
To vis, ja to mam tak, ze ostatni lide starnou, ale ja samozrejme NE! ![]()
MP Marge Tak aspoň na tom zpomalení můžeš pracovat...s tím posilováním je to na prd, možná nějaký jiný způsob, jak budovat svatly?
Jo, anebo se proste vyhybat nekterym cvikum, ale jak rikam, lekce s trenerkou se brzy beztak stanou luxusem, pokud budu kupovat nove auto ![]()
MP Marge tak hlavně, že jsi v pořádku
s autem teda blbý, jak je to s pojištěním nebo kompenzací od viníka?
andulka01 Pojisteni mame obe a policie uz se vyjadrila, ze vinikem je ridicka Jeepu (priznam se, ze je mi ji lito, protoze vinikem jsou hlavne ty deti - ona nedavala pozor prave proto, ze si jich taky vsimla, jak jdou do ulice, a protoze koukala na ne, tak nekoukala pred sebe). Jenze tady to funguje tak, ze pokud je auto na odpis, tak mi pojistovna (v tomto pripade jeji), vyplati castku podle toho, jakou by auto melo priblizne cenu. No a muj Scion z roku 2016 uz samozrejme zadnou cenu nema, takze co za to muzu dostat? Budu rada za par tisic, a za to nove auto nekoupim.
MP Marge jj, tohle je blbý moc, soucítím
Tlapkam moc ![]()
do mně jednou vrazila baba, co koukala na sanitku v protisměru, před nami zatim odbočovalo auto doleva. Já jsem zastavila za ním a ona dala takovou šupku, že jsem měla rozbitý předek i zadek. Může za to ta sanitka? Ne, vždy ten řidič prostě. Fakt ti ji nemusí být líto. Tady se tomu říká dodržení bezpečné vzdálenosti a je to jednoznačná příčina nehody. To by musel mít ten nabourany řidič alkohol, aby vůbec byla šance to posoudit jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.