continuity jojo, co neubrzdíš, to neukecáš
Stěžovací vlákno
MP Marge velmi sucitim a drzim palce. A ja viem, ze v danej situacii je to knizeci rada, ale ja by som to brala ako znamenie zhora, ze do tej prace uz ani den.
Chtěla jsem si převést voličský průkaz přes Portál občana, ale přes můj obecní úřad to nejde? Že je to přetížený, už ale dva dny. Jako WTF, k čemu to pak celý je?
Takže pojedu přes celou Prahu buď si to vyzvednout osobně, nebo tam budu muset jet volit. Prašť jako uhoď. A přitom na prezidentské to šlo, tak já nevim.
Kéž by šla celá Zasilkovna do horoucich pekel! To je furt něco. ![]()
Raduza nic neříkej, právě jsem si objednala do Z boxu boty, které dost potřebuji.
andulka01 Já to samý, vzdala jsem to :-(.
continuity tak ti držím palce, já to měla mít v boxu v úterý, zjevně byl plnej, tak že doručí ve středu. Od té doby ticho po pěšině. Na lince opět boj s robotem, pak 15 minut čekání na přepojení na člověka, paní se moc omlouvá a že dnes určitě. No moc to nevidím. Fakt mě baví. Ale nebylo na vybranou.
MP Marge termin degenerativni zmeny krcni/jine casti patere je termin zminovany ve vsech popisech neurologu. A ano, rekla bych ze uz dokonce po 30 to ma (skoro) kazdy. Drz se ![]()
MP Marge jinak vsuvka. Mechanismus nehody co jsi mela byva spojeny s tzv whipplash syndromem. Jednoduse se jakoby svihnutim bice natahnou vazy C patere, takze se ted hodne setri a klidne mekky krcni limec. Uplne bych se neprepinala, muze te ten krk dost bolet
Jos Neprepinam se ani trochu, od te nehody jsem z postele jeste nevylezla ![]()
A diky za info ![]()
MP Marge
do mně jednou vrazila baba, co koukala na sanitku v protisměru, před nami zatim odbočovalo auto doleva. Já jsem zastavila za ním a ona dala takovou šupku, že jsem měla rozbitý předek i zadek. Může za to ta sanitka? Ne, vždy ten řidič prostě. Fakt ti ji nemusí být líto. Tady se tomu říká dodržení bezpečné vzdálenosti a je to jednoznačná příčina nehody. To by musel mít ten nabourany řidič alkohol, aby vůbec byla šance to posoudit jinak.
Tak to u me opravdu nehrozi ![]()
No, nestezuju si, ze vinikem nejsem ja, samozrejme! Akorat kdyz uz do me musel nekdo narazit, tak proc zrovna Jeep Wrangler!? Chudak moje auticko nemelo sanci
Jos Prosim te a jeste se zeptam, muze ten whiplash zpusobit problemy s rukama? Ja mam od te doby takovy divny pocit v rukach, jako bych je mela namozene. Nic neuzvednu!
Raduza continuity považovala bych za úspěch, pokud to vůbec dorazí - já teď řešila (teda spíš chudák prďola jakožto odesílatel) záměnu zásilky způsobenou nějakým jejich géniem/zaměstnancem... místo kosmetiky jsem dostala balíček s koženkovou sexuální pomůckou nebo co to bylo... ![]()
RoSa teď je těch záměn plný fb
MP Marge to uz bych si trochu vymyslela. Urcite muze, ale tohle je domena spis neurologie. U tohohle natazeni vazu neni ani na MRi nic videt, je to funkcni. A muze to mit strsnw variabilni obraz. Muzes mit bolesti ale taky zatuhnuti krku, ramen. Ale trochu varim z vody, jak pisu vim o tom bazalne. V CR bych ti rekla at s tim klidne nekam zajdes, klidne po nejakem klidovem intervalu na fyzio, ale v US vubec netusim. Cast potizi muze byt spojeno i s tou komoci mozku. Par dni nwz si to sedne, muzes mit trosku problem s pameti, motani hlavy, nepozornost...taky fo tebe narazil tank!
andulka01 Ja zvládla požádat datovkou v pohodě, úřad bez problémů odeslal, ale zádrhel je pošta, uz víc nez tyden neopustil podací poštu... Dle České pošty není ani na dopis s červeným pruhem žádný limit pro doručení, takze ho můžou dorucovat libovolne dlouho a nemám se ho jak domaknout, musim pockat... No toto vedet, ze poslat obalku z jedne strany Prahy na druhou budentevat tydny, tak jsem si pro něj dojela osobně, takhle mi realne hrozí, ze volit nepůjdu, protože pošta....
Tak pokud jde o zásilkové služby, tak sestra má doma 25 litrů olivového oleje určeného do nějaké restaurace ve Francii a jejich balík plný dětského použitého oblečení, který si posílali ze Španělska (aby nemuseli platit za zavazadla v letadle) se toulal asi 14 dnů po Evropě,ale už ho mají. Teď se řeší co s tím olejem ![]()
Sestra to vyhrála, olej když tak rozprodá.
Když už jsme tu u těch bolestí- nemáte něco, co by pomohlo na bolesti bederní páteře? Fyzio už jsem absolvovala několikrát a totálně bez odezvy.
leona mp mamce pomáhaj tyhle náplasti:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.