Catherinne , držím palce u veterináře, ať je líp!
Stěžovací vlákno
Blanka Nám už se to stalo před lety a to hsme vytopili naše. Byli na cestách, nám v kuchyni se žádná louže neobjevila a pak jsem šla pro něco k nim a tam kapalo ze stropu.
Dneska zafungovala vesnice a známí a už nic neteče, kuchyň v provozu,jen bez teplé vody (ale to přežijeme).
brrr čím se to stalo? Těsnění? Ja mohutně lobuju u našich za průtokový ohřívač do kuchyně. Jak jsou v baráku sami, tak ohřívají vodu na míň a já tam při mytí nádobí šílím. Táta tvrdí, že stačí ohřát vodu v konvici, ale tuhle cestu zpět do minulosti odmítám. Tak ne, že to máma nechá přes tátův odpor nainstalovat a pak se stane průser.
Nestálo by za to nainstalovat detektor vlhkosti? Máme jeden v práci v jedny místnosti na podlaze, protože tam párkrát vytekla omylem voda ze zařízení.
Tabea Hele, nevím jestli není chyba v nějakých temných sílách sídlících u nás pod dřezem. Stalo se nám to už podruhé (po deseti letech, předtím asi 15 bez problému). Pan, co nás byl zachránit, říkal, že si máme pořídit spíš malý bojler, že se vyrábí takové pod dřez. Jinak jako první pomoc stačí zastavit přívod vody, ale to by ho muž nesměl strhnout, že.
brrr neříkal pán, proč je ten bojler lepší?
RoSa myslím, že ten mini bojler vyjde o hodně levnejc. ![]()
Ale až budu mluvit s instalatérem, co k nám chodí do práce, tak se ho zeptám, jaký na to má reference.
Tabea super, dík!
Tabea Možná říkal, ale řešil to muž. Ono to bylo celkově takové dost zmatené (v naši kuchyni namačkáno pět lidí, další v obýváku,....).
Tabea ten miniboiler mám, ale je jen na pět litrů a je to málo
Catherinne neni zač, zkus je napřed na zkoušku...maji v super zoo v prodejnách. Ale teda u nas to zabralo vždycky. A pak jidlo Canagan.
Tak jo, máme úplně zdravou kočičku ![]()
Krevní rozbory, sono břicha, prohmatání kloubů, prohlídka zubů...vše naprosto ok.
Dnes večer už to bylo lepší, vitalita, spavost, celkový pocit z chování, i něco snědla...tak jsme rádi, že to byl včera asi jen hodně špatný den.
Díky všem
Catherinne , tak dobře to dopadlo?
Evaeva Já mám naštěstí na mytí myčku.
Catherinne no vida!! ![]()
![]()
Aranel dík, no jo, ale vyděsíš se! Nechceš ať trpí! Neřekne co ji trápí! Jako děti! ❤️
Catherinne rada čítam, že je všetko v poriadku
A pozerám že zatiaľ je to tu v nejakej asi ešte slabšej prevádzke, ale aspoň som pochopila, prečo som sa nevedela prihlásiť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.