Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:12

Včera mi Parfu nešla a dneska, když kliknu na ten zelený čtvereček a chci si přečíst nové příspěvky, tak mě to hodí na první stránku. Je chyba u mě, nebo to tak máte i vy?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:14

Torrahtaky předpokládám, že to souvisí s tím přesunem jinam 

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:16

Torrah Ano, včera na titulní straně (kde jsou články) to hlásila administrátorka; tamtéž je aktuálně uvedeno, že jsme v testovací verzi.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:26

Fleur díky, na hlavní stránku se vůbec nedostanu, mám tam jen fůru jakýchsi odkazů. Ale říkala jsem si, že to bude asi něco s nějakou novinkou. Tak uvidíme, díky. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. prosince 2025 13:36

Aha, já si právě říkala, že to tu nepoznávám... 

Offline leona mp
příspěvků moje polička 30. prosince 2025 18:09

A ještě mě to odhlásilo a nepamatovala jsem si- opět- heslo. :-) 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 21:41

Torrah na všetkom sa pracuje, poznáš to, ako pri sťahovaní domu...všetko pripravíš a potom aj tak problém.

Ale malo by sa to v najbližších dňoch zlepšovať - takým tempom, ako to bude možné.

Mha dúfam, že čoskoro to tu bud zase na spoznanie:)

leona mp súcitím, poznám...

Keby čokoľvek, zdá sa, že najúčinnejšia prvá pomoc býva refreshnúť stránku, prípadne pri nejakom upozornení to upozornenie proste ignorovať a vypnúť. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 22:49

slniecko jasně, to nebyla stížnost, já jen, že jak mi ta technika ráda odchází pod rukama, tak jestli to není mnou :D

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 30. prosince 2025 23:06

Potřebuju si postěžovat a snad ta místní síla pomůže:

Adinka dnes nechce nic jíst, je normální, že celý den spí, tak jsme si to uvědomili až v sedm večer, že nic nejedla. Ani tyčinku nechce, což bývá vždycky záchrana. Dostala alespoň stříkačkou vodu. Je vidět, že ji něco je, je apatická, pořád spí. 

Muž si uvědomuje, že jedla v pondělí večer, takže už je to víc než 24h. Je strašný hubenďour, tak se o ni moc bojíme

Budu doufat, že stížnost zde zázračně zabere, děkuji 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 08:48

Catherinne drzim Adince palce, at je lip

nasi kocicaci taky nejak min ted zerou, treba je to jen pocasim

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:02

Catherinne , určitě. Už je to lepší?

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:37

viktorka_od splavu zdensy nojo, jenže my si to s nemůžeme dovolit, už má jen 2.60 a pro kočku, když nejí víc než 24 hodin, je to nebezpečné když je v kondici, natož ta naše stařenka...

No. nic méně, večer jsem jí dala stříkačlou vodu, protože ani nepila, v jednu v noci se šla napít sama a ve čtyři ráno jsem ji zkusila dát paštiku, lízla si, objemem asi kávovou lžičku. Totéž teď, ale myslím, že ještě míň. V 19.00 nás vezmou na veterině, naší, kde ji paní doktorka zná, 

Snad bude vše v pořádku, ale je to s ní zoufalý. Kostičky co drží kůže. Ale doteď byla vitální, vyskočí kam chce, vyběhne schody, sice celý den prospí, ale jinak dobrý. Tak je teď na ní vidět ten propad. 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:39

Catherinne co trochu glukózy do vody? 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 09:48

Samantha laicky řečeno, rozpustit cukr ve vodě? Jinou glukózu doma ani nemám...a můžou to kočky?

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 10:42

Catherinne , a vylučuje něco, dojde si na záchůdek?

Náš desetikilový kocour už tři dny občas zvrací po jídle, ale jinak se chová normálně, co to může sakra být, jak z něj dostat bezoáry, máte, prosím,  někdo zkušenost?

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 11:01

zdensy včera nic, dnes ráno tam něco málo bylo.

Nám Áďa zvracívala po jídle průběžně celý život, když se přecpala a pak někam vyskočila. Tak se jí ten žaludek asi zhoupnul. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 12:41

Kdo během vaření zjistil, že průtokový ohřívač protéká? Pod linku?

Offline stes
9268 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 13:20

Catherinne sladkou vodu může než koupíš glukozu. Zkus od zn. Miamor zluty kapsičky, takový podlouhy, je to jen doplněk,ale naš 19ti lety kůži potažený britský starecek to vždycky sní.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 31. prosince 2025 13:22

brrr -Kdo během vaření zjistil, že průtokový ohřívač protéká? Pod linku?

Ja, ja, ! Už je to pár rokov späť, a zistila som to nie pri varení, teda asi takmer hneď, ako vy,  ale až asi druhý, či tretí deň, keď som išla pre čosi do priestoru pod dresom , a tam v UH boxu už stála voda, a dosť sa jej dostalo aj okolo . Fuj ! Odvtedy občas, aj bez ôvodu pod ten dres nakuknem ,

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 13:38

stes děkuji moc, objednám je.