Catherinne u nás ti něco podobného měla jedna naše šestiletá kočka, normálně jinak velmi aktivní, jeden den prospala a taky skoro nic nejedla. Už jsme byli taky objednaní na veterinu, na druhý den odpoledne, ale ten druhý den od rána byla už zas naprosto normální, žrala, byla aktivní... Tak nevím, jestli třeba něco nesnědla, co jí neudělalo dobře, nebo co to bylo. Ale bylo to stejné jak u té vaší. Držím palce, ať je zdravá ještě hodně dlouho.
Stěžovací vlákno
Torrah tady fakt nemá co sníst když to nenachystám, já bych taky den počkala kdyby nehrozilo lítání pp pohotovostech na Nový rok, to jsem byla ráda, že tam naše paní doktorka byla na Silvestra a ještě nás tam večer napasovala.
Tak doufám, že i u vás je to vyřešený ![]()
Catherinne jojo, je. U nás je to trochu komplikovanější, protože chodí ven a chytají myši. I když my nic tady kolem netrávíme, mohlo by se sem něco dostat zvenčí. Jsou sice jen na dvoře a zahradě, ale i tam může sežrat kdeco. Ale snad se to už nebude opakovat. Díky.
Blankamůžeš svůj dotaz prosím tě přehodit do některého z politických vlaken?
Máme jich hned několik a jak se ten rok začal, bude to asi letos výživné a psychohygiena víc než potřeba. není pak úplně dobře, když bude ta politika vsude.
continuity - rozmýšľala som, kam s tým, ale asi sa neorientujem celkom dobre, - je tu nejaké politické vlákno, okrem Ukrajinského ? Uvítala by som .
Blankaklidně to dej do ukrajinského, stejně zminujes Ukrajinu.
continuity resuscitujem medzinarodne vlakno.
Vyzivne to teda bude....ufff....
Ukrajinske je uplne pasentne, plus sa da da sem:
https://parfumanie.cz/forum/detail/tezsi-kalibr:c26/t273.htm?page=5&_fid=q1gz#m1339434
slnieckodíky ![]()
Přesně na silvestra jsem si na skále ohoblovala kotník, ale hodně hodně moc, což by ani tak nevadilo, jako že v sobotu jedem do Alp na lyže. Zatím to je pořád opuchle, bolí to i jen při chůzi a při představě lyžáku se mi docela navaluje![]()
rasaNori ou, to zamrzí. Třeba se to do soboty ještě nějak srovná. Zkoušíš Priessnitz třeba? Nebo nějaké jiné obklady?
Torrah leduju, mažu ibaginem. Asi by tomu nejvíc prospěl klid bez pohybu, což tak nejak nelze...
rasaNori zkus večer, než půjdeš spát, ten Priessnitz. Já ho dávám na to mé nešťastné koleno, a je fakt, že ho vždycky zklidní. Mezi tím ibalginem a ledem se jeden Priessnitz ztratí :D. Držím palce, ať se rychle uzdravíš.
Syn ztratil druhé školní sako během dvou měsíců, jedno stojí dva tisíce, mě mrskne, fakt. To první se nenašlo
, v druhé doufám, ale po Vánocích o tom silně pochybuju....
Nám už zase někde prasknul teplovod ![]()
Garfie ups, to naštve. U nás zatím vyplavalo všechno, ale už byl i dva týdny bez tenisek do tělocviku, protože jsem odmítla koupit nové. Tak držím palce, ať se sako najde. Nebo se možná najdou obě, až koupíš třetí. ![]()
Pinot Noir To mi vůbec neříkej! I když to zní jako dost pravděpodobné...
Aspoň by měl ztrácecí rezervu na příští rok.
Ale on je 100% nechal ve škole, takže buď je má někdo doma, nebo vyplavou při prodeji na konci školního roku, ve Ztrátách a nálezech nejsou. Škola vždycky na konci měsíce nevyzvednuté věci daruje charitě, ale předpokládám, že ty školní uniformy si nechává a přidává do prodeje.
Už ztratil brýle, klíče od skřínky, nějakou učebnici, termosku, větrovku a nepočítaně věcí, které se taky později objevily.
Tlapkami, snad to brzo zpravi. my máme rozbity ventil na topení v obýváku (buď netopí vůbec nebo naplno - takže netopí). Naštěstí je tam ještě jeden malý radiátor, ale stejně máme teď zimu i na naše poměry.
Nechci sousedům odpouštět stupačku v těchto mrazech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.