andulka01čo kocúr?
Stěžovací vlákno
Janulik03 Myslím, že nás tak trochu "adoptovala", jak jsme tam byli dlouho.
Janulik03 nepřišel ![]()
večer vyvěsím cedulky po sousedství s prosbou, aby koukli do garáží a tak...
andulka01 ach jo, im to chvíľu trvá
Janulik03 no právě že tenhle to má jinak... jakmile je venku hnusně (což teď je), celý den prospí v pelíšku, v noci spí u mě a ven jde na nejnutnější tři minuty. Chodí jíst v určité časy (4 x denně). Přes léto bych to tak neřešila, ale teď je to opravdu divný, on se sněhu štítí.
Ahha, no to čakanie je ťažké, držím palce![]()
andulka01 nemuze bejt zavrenej nekde doma? My iz taky meli mimicici docela dlouho ve skrini, nastesti pak zacala tichounce mňoukat
andulka01
držíme tlapky
andulka01
držíme tlapky
andulka01 Tak snad jenom někde v bezpečí čeká, až sleze ten největší sajrajt ![]()
andulka01 chjo...pořád nic?
Starší dítě celou noc zvrací, pečuje o něj manžel. Mladší díkybohu nezvrací (snad ne jenom zatím), ale taky mu není nejlíp, je vzhůru co půl hodiny. Já jsem vzhůru od tři čtvrtě na jednu, to budem všichni zítra (dneska) vypadat
a jako bonus teď koukám do aplikace, že mi zásilkovna přeposlala balík do horoucích pekel, sice přes kopec, ale prakticky čtvrt hodiny autem a bez blízkého parkování, tam se mi bude super dostávat s jedním dítětem blicím a miminem v náručí ![]()
Janulik03 mne kdysi proklela cikanka nekde v Toledu. Nejdriv se lisala, davala mi vetvicku rozmarynu, neco mlela spanelsky takovym ulisnym tonem a pak chtela euro (to jediny jsem ji rozumela). Ja ze ne, tak zacala byt doternejsi, pak na ni vykrocil manzel a uz to jelo. Rozmaryn mi vyrvala a neco hulakala, ton velice zly, gesta odpovidajici, bylo to jak z nejaky komedie. Pak teda odesla, jeste se ohlizela a hrozila. A ja jsem za 10 minut zakopla o nejaky schod, nastesti se nic hrozneho nestalo, jen jsem se valela na dlazbe a okolni turisti cumeli. Urcite to mela na svedomi ta baba!
Ty to mas dobry, kdyz jsi ji zaplatila, muzes byt v klidu ![]()
Myrtila nemůžeš do těch pekel poslat muže?
Jinak držím palce s tou virózu. Něco bych si preventivně nasadila. Co mám zkušenost, tak mimino to snad nikdy nechytlo, asi měli protilátky ode mě.
Evaeva Pošlu ho tam příští týden, snad tam balík vydrží. Koukala jsem na to ještě na mapě a s dětma se mi tam opravdu táhnout nechce. Hlavně, že mám v aplikaci nastavená alternativní výdejní místa, a oni mi to strčí k někomu do garáže ![]()
Myrtila to jsem se taky chtěla zeptat. Tak to jsou teda pěkný bídáci!
Evaeva No, služba za všechny prachy ![]()
andulka01 držím palce, ať se kocour brzo najde. Moc dobře znám ty nervy, Čeněk se nám před lety toulal deset dní a bylo to fakt těžký. Tak snad je někde schovaný nebo u někoho, kdo ho "zachránil"...
Hlásím, že kocour je doma
Přišel jakoby nic k ránu, flamendr jeden. Nic mu není, nevypadal, že by měl nějak hrozný hlad (asi byl u někoho?), byl trochu zaprášenej. Fakt nevim.
Moc děkuji tady všem za podporu ![]()
andulka01 Jsou to nervy, naše kočka už je taky trochu seřízená, a má svuj rytmus, ale asi to bude zimou..... Ale na podzim jak prišla za těch 14 dní, to nám teda dala. Já si ale myslim, že prostě zabloudila a nemohla najít cestu domů, protože ona je velmi plachá k lidem, zvukum, jiným kočkám...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.