Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 17:10

Zuzuli Ještě dítě mojí mámy = já. Angína. Jestli roztaje sníh

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:02

Tabea já ty lidi nikdy nevidím 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:06

Aranel u vás asi neroztaje, u nás spíš jo. Tak ať si brzy fit.

Zuzuli to zamrzí! Na brusle ale klidně můžete do stadionu nebo kousek od galerie Butovice je velká hala. Rybník to není, ale špatné to není. Dneska v tom sněhu to bylo skoro srovnatelné, bych řekla. Nám hrazdu sehnala ségra

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:12

Evaeva a to já zas jo, už jsem nějaký v rodným městě oslovila. Tady nikdy. Je tu teda i menší koncentrace psů. 

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:16

Evaeva ja byla bruslit dneska k veceru sama na rybnice a prislo mi, ze ta kvalita ledu uz stejne po vikendu neni uplne nejlepsi. Bylo to celkem rozjezdeny, hluboky ryhy, to pro zajcinajici bruslarku moc neni. S tim stredecnim hladkym ledem se to nedalo srovnat. Dcera ma rada kluziste, co je u metropole, nam pak ze Zlicina jezdi rovnou autobus k nam do ulice, takze nam nevadi tam byt i do osmi, co zaviraj. To se da s klidem zvladat i po skolce a po tme. Takze kvuli brusleni mi to nevadi, spis me mrzi ten snih. Strasne by chtela jit stavet snehulaka. Dneska se na to dokonce chystala, ze pujde na chvili ven, a usla pri oblekani.

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:18

Tabea moje dcera vzdycky na peskare, co tam ten exkrement nechava, vola, ze to ma uklidit. Ta se toho fakt neboji

Akorat ji zatim nikdo neposlechl

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:20

Moji byli na Džbánu a super, ještě se chystám s mužem zítra. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:26

My byli na našem plivátku na večerním bruslení ve středu, před sněhem, super to bylo. Já se teda zatím jen opatrně rozjíždím po zlomeninách, nechci padat do tvrdýho.
Ještě chci na běžky dole na cyklostezku, ale můj "drahý" si půjčil moje běžky na víkend pro dceru (to jako podělal hodně) a dneska bylo tak krásně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:43

Zuzuli já si naopak myslím, že pro začátečníky to není blbý, že je to trochu podrží. My byli dneska asi tři hodiny, máš pravdu, ve středu byl lepší led. To i díky tomu, že nebyl sníh a tím pádem ani cestičky. My jinak chodíme na bronzovku, dojdeme tam za pár minut, tak se nám jinam nechce, ale ta hala u Butovic vypadá dobře.

Já ale věřím, že sníh ještě bude. S ledem to bude horší.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 18:44

Zuzuli Tak snad ten sníh ještě chvíli vydrží, aby malá toho sněhuláka stihla

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:10

Evaeva ja byla dneska na tom spodnim rybniku pod metrem, sla jsem totiz pro hrazdu na hurku. A tam to bylo vecer uz vazne dost rozryty, ta vyhrabana stezka. Ona na tom hrbolatem lede pada, kluziste ji jdou lip.

DruI ja ji uklidnovala, ze z toho zmrzleho prasanu ho ted stejne nepostavi, ze za par dni to bude lepsi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:18

Zuzuli ten je asi oblíbenější, my chodíme na Luka, tam to bylo v pohodě.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 21:02

Zuzuli S tím sněhem je to pravda, že teď by to nepostavila. Ale má dost pršet

Hlavně ať jí je líp!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 16:45

Hwi dočítám zpětně, ale řekla bych, že tinnitus i panická ataka můžou klidně být jen z nevyspání, naběhla bych k praktickému lékaři a zkusila antidepresiva, taková, co tě uspí. Uvidíš, co to udělá a pak bys pátrala dál. 

Přesně v takové situaci užíval AD kamarád, pouze na problémy se spánkem, zabraly mu strašně rychle a pak brzy vysadil, dobrý spánek zůstal. Moc držím palce..

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 16:47

MP Marge pracovní situaci bych vzala jako pokyn: pořeš žlučník! Držím palec na brzký termín a hlavně ať to potíže vyřeší..

Offline Kokoska
35000 příspěvků moje polička 12. ledna 2026 19:51

Zuzuli taky jsme o vikendu s Adelkou nedokazaly postavit snehulaka. Tak jsme aspon ze zaveje po vyhrabani dvora vysochaly Olafa.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 03:30
Reakce na Pavlena:

MP Marge pracovní situaci bych vzala jako pokyn: pořeš žlučník!

​Prosim te, ja zase vaham

Vygooglila jsem si ten prujem, a pry nektere studie ukazuji, ze az 35 % pacientu tim po operaci trpi

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 06:28

MP Marge což znamená  to, že 65% pacientů tím netrpí a ven z Google ! 

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 08:56

Pavlena Dneska jdu k doktorce. :) Ty problémy se spaním mi začaly až později, tinnitus už mám asi dva roky a ty úzkosti nějak od jara minulého roku. Jen se to tím nevyspáním všechno jaksi zhoršuje, nedokážu určit, co může za co. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 10:35

Hwi aha, promiň, to jsem nepochopila. Ale že nevyspání zhorší vše je jasný... A ten "skrytý stres" v jinak super životě je věc, se kterou se taky potýkám, to asi bude víc obvyklé, než si myslíme..Přeji ať tě mudra vyslechne a vyřešíte to..