Stěžovací vlákno
andulka01 přišel jakoby nic
![]()
andulka01 mrcha jeden! Kdyby věděl, co sis kvůli němu užila... ![]()
Stěžuju si na sebe, že do rána nesmím jíst a hlavou mi jede nepřetržitá šňůra, čeho bych si zobla. Blby teda je, že musím vařit večeři.
Tabea Lituju tě. Já jsem měla teď nějaké žaludeční problémy, šla jsem si k našim pro holky a máma mi dala domácí škvarky. Normálně se mi chtěl úplně az brečet ten den, jakou jsem na to měla chuť:D
Tabea soucítím, to je mučení! Vydržím nejíst dlouho, ale nesmím si to uvědomit, to je pak konec.
continuity děkuju!
Karja Pinot Noir To je přesně ono! Hlad nemám, ale ty chutě! ![]()
andulka01 jupí, mám fakt radost, to je úleva, viď? My tehdy kocoura deset dní hledali, a už ztráceli naději. A já do toho měla výběrový řízení, který mělo docela dost zasáhnout do mýho života tehdy, pokud by se nepovedlo. A ten den ráno, kdy jsem na to řízení měla jít, byl kocour najednou na dvoře. Jak u vás, v pohodě, nevyhublý, nakráčel domů jakoby nic. Já šla na to výběrko jak na obláčku, a to místo dostala. Vzhledem k tomu, že kocour byl doma, já jela na takovým endorfinu, že jsem absolutně neměla žádný obavy, trému, nic, naprosto suverénně jsem tím prošla a bylo moje.
Mimochodem, za těch deset dní, co byl pryč, se k nám nastěhovalo tehdy asi pět koček, takže Čeněk (tak se jmenoval) pak docela čuměl, co to má doma za zvěřinec. Najednou tam ze čtyř koček včetně něho (když odcházel) bylo koček devět...
Tabea joj, to taky dobře znám. Drž se a ať je vše OK!
TabeaJežiš to poznám, inokedy by človek ani si nemyslel, ale keď nesmieš, tak nejaký receptor sa zopne a máš chute ![]()
Hlasim, že veštica sa vrátila. Vyckala až budem sama a vošla. Tak som jej "asertivne" oznámila že sa s ňou nechcem baviť.
No odišla do slovami že mňa sa naozaj nemusíš báť. Asi som ten strach mala vytlačený na ksichte ![]()
Ale odišla do želaním len toho najlepšieho. Tak hádam už budeme mať pokoj.
Ale klepala som sa ešte chvíľu z tej situácie
Torrah šlo to skvěle, oproti sondě v žaludku v dětském věku úplný wellness zážitek. Nějaký menší nález, ale nic, co by pantoprazolová kůra nespravila.
A děti prokázaly, že když je vzbudím a udělám svačinu, zvládnou se vypravit do školy samy. A syn snad bude mít radost, že jsem to přežila, protože ode mě chtěl vědět, jak vysoký je riziko. ![]()
Torrah šlo to skvěle, oproti sondě v žaludku v dětském věku úplný wellness zážitek. Nějaký menší nález, ale nic, co by pantoprazolová kůra nespravila.
A děti prokázaly, že když je vzbudím a udělám svačinu, zvládnou se vypravit do školy samy. A syn snad bude mít radost, že jsem to přežila, protože ode mě chtěl vědět, jak vysoký je riziko. ![]()
Tabea ty si tak podala opis vyšetrenia, že sa snáď dokážem objednať. Po 14 rokoch
Tabea dobré zprávy a šikovné děti ![]()
Tabea Tak super! Děti jsou šikovné, ale to my víme;).
Já jsem se dneska začala pekelne smát, protože příští týden vypravuje jeden den sambo a přišla mi prvně smska, že děti školky mají bruslení a vzápětí, že děti školní jedou do divadla, tak jsem se začala pekelně smát a popřála sambovi hodně štěstí, protože tyto změny místa a času odevzdání, to není pro něj a ted ještě dvakrát....tolik radosti jsem z toho měla, ale nakonec dcery třída nejede:-/
Janulik03 jdi to toho! Bylo to fakt skvělý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.