Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samara
příspěvků moje polička 26. ledna 2026 06:59

Garfie nemuze to byt i tim, ze v japonsku maji vyhrazena nista v metru pro starsi? Ze si lidi reknou, at si starsi dojde k tomu vyhrazenemu mistu?

Offline Garfie
27987 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 07:20

Samara Je to možné (a byly časy kdy si na ně ani nikdo nesedal, ale to už teď taky není pravda, lidi je zaberou a v případě potřeby uvolní) a taky mi někdo kdysi vysvětlil, že je to i proto, že když pustíš staršího sednout, vlastně ho tím ponížíš, protože mu ukážeš, že je starý. A fakt je, že už jsem párkrát viděla lidi to normálně odmítnout...

Offline Mulen
4921 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 07:37

Kdyz jste mluvili o tech narkozach, ja zazila 3 (asi analgosedace?) Dve u mimodelozniho tehotenstvi. Ta prvni byla leharo, resne jak pise dzizisketa ,ale u te druhe jsem u usinani mela pocit, ze se nemuzu nadechnout. A neslo mi to uz nikomu rict. Hrozny to bylo

A jinak po tydnu bouři a sluníčka v Praze mlha a náledí.. rasaNori 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2026 07:59

Samara my taky máme vyhrazená místa pro starší 

Offline continuity
41615 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 08:13

Garfie obcas odmítne někdo i tady, mně se to stane dost často, že paní třeba řekne, že na další zastávce vystupuje. 

Online Kokoska
34095 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 09:02

continuity ono je pro některé lidi horší si sednout a pak vsávat, když na některých místech není pořádně čeho se chytit, než přejet jednu dvě zastávky ve stoje.

Offline Janulik03
19785 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 09:39

Mám doma kvapky, ktoré sa pridajú do krému, keď chcem dosiahnuť jemnucke opálenie. A ja blbá som ich použila pod krém namiesto oleja na tvár. Chcete vidieť výsledok? NECHCETE!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 10:03

continuity Já jsem Japonce jako hrozně neohleduplné turisty zažila v Kamadě, strašně mě to překvapilo. Všude se rvali, strkali, vyloženě cíleně, a několikrát, když jsem si při vycházení otevřela dveře, tak se do nich vedralo třeba deset lidí, ani chlapům nebylo vůbec blbý, že jim dveře drží žena. Pochopila bych to v místech, kde člověka napůl unáší dav, ale dělo se to i tam, kde nebyl skoro nikdo, až jsem si chvílema připadala jako portýr.

Offline Karja
43700 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 11:02

Janulik03Jeje, jde to trochu zakrýt makeupem?

Offline Janulik03
19785 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 11:05

Karja neviem , kašlem na to, doma si dám saunu a peeling. Tak vyzerám trochu ako Trump

Online barbucha blogger
35115 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 11:56
Reakce na continuity:

Garfie obcas odmítne někdo i tady, mně se to stane dost často, že paní třeba řekne, že na další zastávce vystupuje. 

​Nejlepší bylo když jsem nemohla sedět, to ze sedadel vyskakovalo snad nejvíc lidí

Jinak že se turisti, doma pravidla slušnýho chování v podstatě úzkostlivě dodržující, chovají v cizí zemi jak utržený ze řetězu... to mě neudivuje. Vždyť Češi taky. Nikdo jim nerozumí a tak se pokládají za neviditelný. A ti turisté u nás jsou prostě v zaostalý postkomunistický zemi, jejíž - stejně zaostalí - obyvatelé by měli umět snést všechno. Čest výjimkám samozřejmě.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. ledna 2026 13:09

Janulik03 chudáku, lituju moc

Offline 1010
204 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 14:21

Evaeva Ono to v české MHD je třeba jen taková malá cedulka někde na okně, ale v Japonsku je třeba i úplně jinak barevné čalounění. Na mě to psychologicky působilo mnohem silněji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2026 15:03

1010 u nás hlavně není ten zvyk ty místa neobdazovat, ale zase pouštíme lidi i na jiná místa 

Offline Catherinne
10698 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 22:06

Janulik03 promiň tak ať brzy vybledneš, ale zase můžeš tvrdit, že jsi byla na dovolené v Karibiku. A s tím peelingem opatrně. 

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 06:32

1010 v našej MHD majú tiež tieto miesta čalúnenie inej farby plus označenie.

Keď som chodila prvé dni na rehabilitácie s dvoma barlami a jazda busom v stoji bola náročná, na tieto sedadlá ma sadnúť chceli pustiť skôr starší ľudia ako tínedžeri. Tí ich okupovali s hlavami dole v mobiloch, aby starším, tehotným, resp. chorým nemuseli uvoľniť miesto. Párkrát ich niekto starší odtiaľ "vyhodil", keď ma videl, alebo som ich ja poprosila, či by mi uvoľnili miesto. To boli občas pohľady

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 06:34

Janulik03 pri používaní týchto kvapiek si dávam extra pozor. Podarilo sa "zneškodniť Trumpa"? Pomohol Ti jemný peeling?

Offline Janulik03
19785 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 07:36

pecka mno videla má dcéra a objednala si ma na kozmetiku na zajtra ráno. Že to spraví lepšie a navyše by som konečne k nej mala začať chodí pravidelne a nie len keď si niečo pokazim, povedala.

Tak asi omladnem

Offline Janulik03
19785 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 07:37
Offline Janulik03
19785 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 07:38

Raduza tvoja ľútosť ma hreje na srdci