No cumela jsem na to jako puk! ![]()
Stěžovací vlákno
No a jeste ke vsemu ten muj pes zacal zase kulhat ![]()
MP Marge to je pech! Nejde vzit nekde neco zatim jen docasne, jako zaskok nebo vypomoc?
Šetření na Ministerstvu financí začíná. Po korunkách. A evidentně nastoupily na FÚ nové síly. nebo rotovaly staré na jiná místa, nevím. Co jindy prošlo jako propustná chyba - zaokrouhlení DPH ve formuláři za celé přiznání o korunu jinak, nebo dokonce zaokrouhlení základu daně o korunu jinak, i když dań je vypočitaná přesně, vyvolává telefonáty z FÚ s žádostí o opravu a doplacení 1Kč.
Isca Něco se děje. Dnes jsme měla taky podivný telefonát od správce. v podstatě o něčem obdobném, co píšeš. Výsledkem byla shoda, že je vše v pořádku ![]()
To je na prd. Telefonáty nejsou samozřejmě to pravý... a domů by si je člověk radši nezval, že jo. Jinak ale se vykašli na to co je "blbý" (pro potenciálního zaměstnavatele, okolí apod.), jestli máš nastoupit nebo ne... a dělej to co neni blbý pro tebe. Oni se o tebe taky nestaraj, tak proč bys měla ty ![]()
A vydrž, von ten březen neni zas tak daleko, abys věděla ![]()
Garfie tohle je strasne zajimave, co pises. Ucinena psychologie! No muj muz, jak je takovy Asperger tyhle jemne naznaky taky vubec nechape. Ten by tam byl uplne ztraceny i po letech. Nekdo by mu musel udelat naprosto konkretizovany seznam, jak se v ktere situaci zachovat.
A co jeste vadi na turistech? Hlucnost, neohleduplnost uplne chapu. Ale neco, co se treba u nas povazuje za slusne a pro ne je to pres caru....Znam popotahovani versus smrkani. U nas by clovek nabidl dotycnemu kapesnik, aby se poradne vysmrkal. Priznavam, ze mi to taky prijde fujtajbl a kapesniky nabizim ![]()
barbucha Hele, priznam se, ze potencialni zamestnavatel, je mi celkem ukradenej (i kdyz je fakt, ze v relativne malem meste, kde se lidi znaji, asi neni nejlepsi napad palit za sebou zbytecne mosty). Ale zatim vsechna mista, na ktera jsem se hlasila, vyzadovala praci s klienty, a tech je mi lito. Treba v patek mam pohovor na misto vychovatelky, no tam bych mela opravdu vycitky, kdybych s tim mela po dvou mesicich seknout - deti si na tebe zvyknou, maji te rady, je to pro ne tezke.
Uplne nejlepsi by bylo, jak rika @Kokoska, najit neco docasneho, kde se uz dopredu pocita s tim, ze tam budes jen urcitou dobu. Ale nejak nemuzu na nic natrefit.
Pred Vanoci jsem se malem prihlasila na sezonni brigadu do knihovny a do mistniho Barnes & Noble (velke knihkupectvi), no a co myslis!? Vyvrtla jsem si to koleno ![]()
MP Marge
To je na prd. Telefonáty nejsou samozřejmě to pravý... a domů by si je člověk radši nezval, že jo.
Naopak, ke mne na kafe muzou kdykoliv! Ale to bych se musela opravdu rozhodnout, ze s terapii koncim.
Mne porad lezi v hlave ten film Very Chytilove Hezke chvilky bez zaruky. Tam si ta terapeutka delala uplne co chce - jako prijit za klientem domu a nabidnout mu vztah!? Tady by skoncila v kriminale ![]()
MP Marge to je pech! Nejde vzit nekde neco zatim jen docasne, jako zaskok nebo vypomoc?
Ja uz jsem z toho vseho tak otravena, ze si rikam, ze snad pujdu uklizet do jednoho z mistnich motelu!
MP Marge mozna by ti pomohlo byt trochu mezi lidmi. Nemusi to byt zrovna uklizeni, treba v nejake kancelari by nekoho nepotrebovali na nejake kancelarske prace?
Kokoska Vidis, to neni spatny napad. Tady existuje "office temp", ze te agentura vysila na docasne kancelarske prace, kdyz nekde treba potrebuji nekoho na zaskok nebo tak. Zajimalo by me, jaka na to musi byt kvalifikace. Jdu se podivat!
MP Marge tridit lejstra nebo byt nekde u kopirky, to musi zvladnout kazdy!
Kokoska Hm. Moc prilezitosti tady neni, narozdil od Chicaga! V kategorii "temp jobs" se me snazi nalakat na praci v tovarne
Ja uz jsem z toho vseho tak otravena, ze si rikam, ze snad pujdu uklizet do jednoho z mistnich motelu!
Ale tak to není špatný nápad, aspoń částečně by to zaplatilo složenky, a pokud by se dalo zdrhnout, až budeš mít jasno ohledně klinické licence, tak proč ne. Nebo ty kancelářské práce, nepředpokládám, že na jedno nebo druhý je nutná vysoká kvalifikace a věrnost zaměstnavateli až za hrob.V CV je to obhajitelný, jako žes vykrývala dobu, než se můžeš s nejlepším vědomím a svědomím naplno věnovat kvalifikované práci.
MP Marge zalezi, co by to bylo, ale na 2 mesice klidne. Tam bys navic urcite poznala dalsi vejlupky ![]()
notna Taky jsem dnes za kolegyni obhajovala korunový rozdíl mezi základem daně na řádku 43 a součtem základů daně na řádku 3 až 13, s tím, že si myslím, že je to v pořádku, protože daňovou povinnost to neovlivní, a dotyčná správkyně daně souhlasila, že si to ověří výše, a zatím se neozvala :-) Jen mě děsí ta frekvence, s tím, že z různých FÚ to chtějí řešit různě (obecná písemnost, dodatko) - zdá se , že skrze FÚ vane nějakej divnej vítr.
MP Marge Náhodou jako temp job v kanclu začínala Robin v detektivní kanceláři Cormorana Strikea a dotáhla to až na spolumajitelku agentury.
U nás požadují šetření o 12,5 %. V nejhorším scénáři se uvažuje o zavření některých objektů. V našem oddělení končí k 1. dubnu kolega a nevíme,zda budeme moci za něj přijmout náhradu, takže tam budeme tři. Tři na celou republiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.