Tabea To je normální detektivka!
Stěžovací vlákno
Tabea no tak na jednu stranu je to jistější,ale mozna bych počkala u vrátek...kvůli identifikaci /hodinek/![]()
Tabea u nás te s tim policajti vyhodí.
stes to je můj plán B. Když policajti nic nevyslídí, budu tam nenápadně sedět v ulici. Je to v obytný zóně, sama slepá ulice. Takže tam vydržím nenápadná dlouho. ![]()
Jinak teda nejvíc si slibuju od toho postěžování tady, protože mám pocit, že to dost často funguje.
Tabea To je super napínavý, ale moje hodinková anabáze dopadla dobře, přes tři různé země, takže věřím, že ta tvoje taky dopadne!!! ![]()
Tabea a neresila jsi tu uz neco podobneho, nebo se mi to plete? Nevim uz, jestli to byla kolobezka, mobil nebo hodinky, ale nejake takove strastiplné kolecko jste uz absolvovali, ze?
absolvovala jsem letos na začátku roku... ztracený mobil, pečlivě sledované jeho putování, avšak po různých ubytovnách a nakonec skončil v komplexu autoservisu u Počernic u pána s přízvukem... teda on ho nenašel a já tam prostě nepojedu
nahlášeno na policii (2 hodiny zápis), nahlášeno pojišťovně = policie mi poslala pekný dlouhý protokol se shrnutím (do autoservisu taky nejeli)
pojišťovna plnění zamítla = pojištění je na krádež, nikoli na odcizení nalezením nebo jak tomu řikaji
Děkuji všem za pozitivní energii! Protože hodinky přenocovaly ve škole, hned ráno jsem tam volala. Tam, kde je ukazovalo"find my" nebyly, ve vedlejší škole jsem nechala zprávu na záznamníku. Volali zpátky, že je tam někdo včera odevzdal. ![]()
Samantha Ty jo a jak se pozná, že jsi ten mobil náhodně vytrousila a že ti ho nikdo z tašky schválně nevytáhl?
DruI já mám pocit, že to musí být prakticky loupež nebo vloupání se někam
Když ti ho někdo vytáhne v tramvaji, není to loupež ale krádež, a pojišťovna by to zaplatit měla. Ale musíš to jako krádež nahlásit, no.
DruI no nesmíš jim to říct ![]()
Samantha Tak jsem ráda, že mě parfumanie vzdělala a jak někde něco ztratím tak hned ve dveřích policejní služebny začnu volat: "Okradli mě!" ;o)
Ale teda mě pojišťovna překvapila, že když manželovi ukradli kolo, že ho bez řečí proplatili v původní ceně. Jsem si myslela, že to budou snižovat o amortizaci.
DruInesmí být jasný pachatel, já dostala figu borovu, protože je chytili. Neviděla jsem nikdy ani kolo ani peníze, muzes se s nima soudit.
Podobně dopadl muž.
continuity to jsme měli velký štěstí, že ukradený kolo policie našla (tuším nějak náhodou
) a předala nám ho!
Sranda byla, že dcera nevěděla značku (ani já ne
), prostě černý horák (máme 4, třech různých značek - kdo se v tom má vyznat!). Tak to doplňovala, až se muž vrátil z jednání a poskytl přesné informace.
continuity synkovo se teda nenašlo, ani pachatel, ale on ho šikulka na zahradě u známých nezamkl a policajtum to řekl. Takže pojišťovna ušetřila...
DruI nám tu ukradenou robotickou sekačku taky vyplatili v původní kupní ceně. Kupovali jsme ji jako největší výkřik techniky, takže dost drahou. V době krádeže už byly o něco levnější, plus mým neustálým působením v zahradě se dost zmenšil trávník, takže jsme koupili novou s menším výkonem a docela dost peněz zbylo. Ale zas jsme nehlásili poškozený plot, tak zbylo na pletivo. ![]()
Tak jsem si ulomila už jednou dolepovanou boční špičku jedničky. A přede mnou dva dny po stavbách, než to budu moct jít vysedět k zubařce ![]()
Když už tenhle zubní opruz budu muset zas řešit, tak na oplátku by muž mohl najít práci, to prudí nás oba ![]()
Vosina držím palce, ať jde obojí rychle a bezbolestně vyřešit.
Tabea Díky! Ten zub naštěstí nebolí, brečet bude akorát konto a děti , že jsem je nevzala s sebou, vyloudit hračku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.