Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. února 2026 01:56
Reakce na Friga:

MP Marge a jeje! Snad se brzo uzdravis! Tata vzdycky rikaval, ze sportem k trvale invalidite

​To mel svatou pravdu! Mne je porad blbe. Tak jsem doufala, ze to zvladnu bez antibiotik, ale uz vidim, ze to asi nepujde.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 21. února 2026 03:37

Ty jo, já si stěžuju na krutou rasu. Muž je právě na třítýdenní služebce v Evropě. Těsně před tím, než odletěl, ho poslali nečekaně do Číny, na týden, musel kvůli tomu i posunout odlet do Evropy, vrátil se v sobotu večer a hned v pondělí odletěl do Vídně. Vrací se první týden v březnu a teď mi píše, že ho rovnou posílají opět do Číny, na deset dní....a to tak, že přistane v sedm ráno z Evropy a o necelé tři hodiny později rovnou letí. Tvl, to si nedáme ani kafe, i kdybych přijela na letiště!!! 

Offline Friga
2166 příspěvků moje polička 21. února 2026 10:32

MP Marge to je blby, ze ti je porad blbe Mas moznost sehnat antibiotika i takhle o vikendu bez velkeho cekani a velkych poplatku? Ja se citim jak prejeta parnim valcem, ale jinak mi nic neni, zadny boleni ani teplota, tak se to snad nezhorsi. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 21. února 2026 10:57

Garfie tak to je mazec! Lituju tě a jeho samozřejmě taky.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:02

A stěžuju si na sebe. Srazila jsem si úplně novej svetr. Původně oversized, tlustě pletený, těžký rolák s dlouhými širokými rukávy. Tak mám tuhou crop houni bez roláku a s rukávy nad zápěstí. Čímžto je vyřešeno, který z těch dvou nových svetrů byl s příměsí vlny.
Hele ale na 40 a jemný praní?

Offline Friga
2166 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:04

andulka01 to te lituju! A to jemny prani je asi jiny program nez ten na vlnu? Pokud macha ve studeny vode, tak to pak vlnu srazi :( 

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:05

andulka01 40 je na vlnu moc

Offline Friga
2166 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:11

A taky si stezuju, ze spolek, ktery tu organizoval retro a vintage veletrh, pozastavil cinnost. Takze ty veletrhy uz nebudou V minulych letech jsem si tam koupila mimo jine skvely kabat a dva obrazy, ktere mame v obyvaku (oba od sameho prodejce a vzdycky jsem si pekne zasmlouvala ). Celkove to byla vzdycky fajn akce, pekne jsem se pokochala a popovidala si a tak. 

Offline Friga
2166 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:12

RoSa 40 na vlnu je v pohode, pokud machani pak taky probiha na 40. Tam jde o tu prudkou zmenu teploty, pokud pracka macha studenou vodou. 

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:14

Garfie to je hukot, to je skoro moc. Jak to snáší?

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 21. února 2026 11:24

andulka01 soucitim. Mne se povedlo lehce zdrcnout 2 kasmiraky, nastesti jen z oversize na normalni velikost a jsou ponekud silnejsi, ale nosit se to da, byly uz nekolikalety, tak to tak neboli. Jen uz to neni takova prijemna lehka struktura. Prala jsem na vlnu, s prostredkem na vlnu, jen jsem si nevsimla, ze misto 30° jsem nechala 40.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. února 2026 12:18

Friga Karja Pinot Noir continuity děkuji. No nejsem takový optimista. Pokud by na to došlo, dojde nejspíš i na mě. Já prostě neumím hledat práci..

Online MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. února 2026 14:40
Reakce na Friga:

MP Marge to je blby, ze ti je porad blbe Mas moznost sehnat antibiotika i takhle o vikendu bez velkeho cekani a velkych poplatku? 

​Ale jo, muzu zajit na urgent care clinic. Vidis, to je dobrej napad, ze bych nemusela cekat do pondelka!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. února 2026 16:40

bublifuk Soucitim a držím palce.  Pro mě je změna zaměstnání, pohovory a vůbec celý ten proces strašně stresující.  Nenávidím to.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2026 18:35

bublifukUvidis, snad ne. Já si vždycky říkám, že určitě by vždycky byl prede mnou někdo, kdo by určitě chtěl skončit tak nějak sám, že vždycky se začne těmhle lidma:D

Raduza To mi povídej, mně to teda když jsem hledala po škole a po mateřské práci nějak nevadilo, ale jak jsem starší a vidím nějak víc ty šikovný lidi, tak jako taky z toho nebudu dvakrát šťastná. Můj muž mel, dalo by se rici, velixe stabilni praci a prave nedavno me nepadlo, jakej to musí být pocit, když fakt jako víš, že ta budoucnost závisí na tobě, že si nemusíš říkat, ,,no uvidíme za rok, kdo ví jak co bude nebo ještě rok je jistej pak nevím,...že to musí být hrozně osvobozujici;-)

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 21. února 2026 23:43

andulka01 Ježiš, to tě lituju! :-( 

Lenka22 No moc dobře ne, je zavalenej prací, ráno přiletěl do Vídně, v Brně si vyzvedl auto a pokračoval po vlastní ose do Mnichova, naštěstí měl tolik soudnosti, že na hranicích přespal. Potřebovala bych s ním pořešit několik věcí a vůbec nemám morál ho tím zatěžovat....a navíc nutně potřebujeme zajít na cizineckou policii dořešit víza a nemáme kdy! Je to hukot. :-(

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. února 2026 10:25

Karja to je přesně ono. Nemusí to být přímo stabilní práce, ale prostě umět něco, co je potřeba... Když je člověk jeden z mnoha je to horší, a pak ti ještě začne internet generovat články, jak ženy v v mém věku jsou nejmíň žádané (nebo jak to napsat). Jakože to úplně nenahrává ani dobrovolné změně. Jako hrají v tom roli i ostatní okolnosti, které jsou u každého jiné. Ale to už je moc peisimistické! Jenom občas potřebuju něco říct nahlas.

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:31
Reakce na Garfie:

andulka01 Ježiš, to tě lituju! :-( 

Lenka22 No moc dobře ne, je zavalenej prací, ráno přiletěl do Vídně, v Brně si vyzvedl auto a pokračoval po vlastní ose do Mnichova, naštěstí měl tolik soudnosti, že na hranicích přespal. Potřebovala bych s ním pořešit několik věcí a vůbec nemám morál ho tím zatěžovat....a navíc nutně potřebujeme zajít na cizineckou policii dořešit víza a nemáme kdy! Je to hukot. :-(

​Tyjo, lituju ho.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:35

bublifuk Doufám, že toto vlakno zagunguje jako vždy a obavy se rozptyli;-)