Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lenka22
2535 příspěvků moje polička 17. března 2026 11:50

Miru já jsem nebyla naštvaná na obvoďáka, a ani na sebe, vlastně jen na pitomou shodu...rok objednaný termín, zub mě nebolel možná 30 let, no to nechápu, proč se to takhle sešlo:-)

Já jsem nervozní taky z toho, že chci ev. zrušit ten termín na operaci, abych jim to neblokovala...ale chci počkat na toho zubaře, čímž jim zkracuju možnost termín využít pro někoho jiného. 

No nic, musím v klidu vydržet do zítřejšího poledne.

Online Miru
16204 příspěvků moje polička 17. března 2026 12:01

Lenka22 

...jasně, to chápu, to člověka naštve, když se to sejde...

Ale jak říkáš, výdrž do zubaře a uvidí se.

Třeba to nakonec všechno klapne

Offline letfenixa
10719 příspěvků moje polička 17. března 2026 15:21

V piatok a dnes som mala roztržku s vratnickou, ktorá má vlastnú verziu svojej pracovnej náplne a odmieta z nej ustúpiť. 

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 17. března 2026 17:07

letfenixa jak to vidí ředitelka?

Online continuity
41545 příspěvků moje polička 17. března 2026 17:19

letfenixa klasika, nejdůležitější osobou v baráku je sekretářka, tu asi nemáte, takže další hned v závěsu je vrátnice. 

Tabeaředitelka je možná ráda, že tam někoho za ty peníze sehnala. 

Ve staré škole měly děti výbornou vrátnou, bývalou knihovnici. Bohužel už umřela. V té aktuální je vrátný, který minulé seřval na dvě doby i mě. (Měla jsem domluvenou schůzku s učitelkou, která odběhla něco vyřídit na sousední školu a ten kreten tvrdil, že odešla, tudíž se nevrátí a nemám tam co delat. Musela jsem si dost dupnout, že tam počkám alespoň do smluvené hodiny).

Děti se ho normálně boji, učitelka je posle s klíčema a dostanou čočku.  

Offline letfenixa
10719 příspěvků moje polička 17. března 2026 18:30

continuity no tak to je duševné dvojča našej vratnicky, som presvedčená, že je presvedčená, že ona by školu aj priľahlý vesmír riadila najlepšie. 

Tabea riaditeľka mi povedala, nech to s ňou vybavím, ale keďže som nepochodila, išla za ňou ona a nepochodila tiež. 

Vidíme tam paralelu s tým, že bola 10 rokov na úrade práce. 

Online continuity
41545 příspěvků moje polička 17. března 2026 18:39
Reakce na letfenixa:

continuity no tak to je duševné dvojča našej vratnicky, som presvedčená, že je presvedčená, že ona by školu aj priľahlý vesmír riadila najlepšie. 

Tabea riaditeľka mi povedala, nech to s ňou vybavím, ale keďže som nepochodila, išla za ňou ona a nepochodila tiež. 

Promiň. To je tak typické. 

Offline letfenixa
10719 příspěvků moje polička 17. března 2026 18:48

continuity normálne mi dávala do rúk kľúče a povedala, nech to idem robiť ja. A riaditeľke povedala, že od zajtra dáva výpoveď. 

Online continuity
41545 příspěvků moje polička 17. března 2026 19:13

letfenixa no upřímně, pořád lepší než abyste se s ní natahovali vy ještě půl roku. 

Offline letfenixa
10719 příspěvků moje polička 17. března 2026 19:16

continuity šak nikto ju neprehovara, ale myslím si, že ju nedá. Zmluvu má do konca júna.