Jezdivala jsem pred par lety kazdy tyden pracovne na Kladno. Skoro pokazde jsem natrefila neco nad silnici, pomalu jsem to brala jako stastne znameni, ze se den vydari.
Stěžovací vlákno
Když myslíš, že máš uvařeno, a zjistíš, že někdo potřeboval druhou večeři...třetí večeři... ![]()
Sweet PotatoSebrat zbývající çleny todiny a odkráčet do restaurace? Tlapkám teda...
Sweet PotatoSebrat zbývající çleny todiny a odkráčet do restaurace? Tlapkám teda...
Isca Třikrát ano!
Sweet Potato kdyz mas uvareno, jdes na rehabilitaci, jdes hladova domu a zjistis, ze nekdo sezral vsechno maso a nechal suchou rejzi...
Sweet Potato Kokoska Wolt :-). Máme štěstí, že žijeme v Praze, můžou ti přivést cokoliv :-).
999 já teda nevím, jak dlouho to trvá, než wolt cokoliv přiveze v Praze. U nás je to tak 40 minut, klidně i delší dobu. A to je mi moc dlouho, když přijdu domů s tím, že do pěti minut jím.
Popravdě řečeno, už jsem se na objednávání vykašlala. Sama uvařím líp a rychleji.
Tabea Tak já si taky hodně vařím, ale zase mám pár jídel, které objednávám. Třeba Pho, Bun Bo Nam Bo a tak. Mám Wolt celkem vychytaný, když je krize, vím, kde to bývá do dvaceti minut, pokud se vracím domů, kouknu na navigaci a podle toho objednávám. Pak přijdu domů a za pár minut zvoní kurýr.
999 pro zajimavost jsem na ten Wolt koukla, v prumeru tak 30 minut. Coz nevadi, kdyz se rozhodnu, ze nechci varit. Problem byl, ze jsem cekala, ze jidlo je doma, a ono kulovy.
Kokoska Tak to máš pravdu, tam je 30 minut moc.
Kokoska Tak to máš pravdu, tam je 30 minut moc.
Jo jo, to znám. Vracím se domů z pochůzek hladová jak pes a těším se na porci výbornýho (jak jinak) jídla, kterou jsem si nechala v lednici... a - doma mě vítá spokojená mastná brada milostpánova. Zabít je málo!
barbucha u nas se to stalo poprve a doufam naposled ![]()
Bohuzel zrovna moje oblibene kruti s paprikama, takova jednodussi variace na mučkalicu.
To máš kliku. U nás se to stává pravidelně a jen obava z vězeňský stravy mi brání řešit to jak by náleželo!
Mně totiž moje jídlo chutná nejvíc až třeba druhej den, nebo aspoň až večer - kdy už zapomenu na tu otročinu u plotny ![]()
barbucha aha, tak jo mám ráda jídlo čerstvé až na nějaké výjimky, takže když to někdo to, co zbylo od oběda, sní, jsem ráda.
Z tohoto důvodu si moc ani nenechávám jídlo vozit. Méně úplně stačí, že musím jíst po restauracích a jídelnách celý pracovní tyden.
V neděli mi začal pulzovat zub pod korunkou v dásni...včera jsem byla u obvoďáka skrzevá souhlas s lokální anestézií, kterou žádá očařka k zákroku na horních víčkách. Když jsem se obvoďákovi zmínila, co mám se zubem, tak mi nedoporučil na tu operaci horních víček jít dřív, než si dořeším zub - zřejmě dostanu antibiotika atd. Operaci mám příští čtvrtek, zubař mě vezme nejdřív zítra v poledne. Tento termín na operaci HV jsem dostala před rokem. Tak jsem celá nasr.ná a ještě mě bolí zub.
...obvoďákovi se nedivím. Protože dost často je problém/neduh v těle způsoben nějakým nezdravým zubem/zánět, atp.
Takže riskovat zákrok na očních víčkách, když je možné, že máš třeba v tom zubu zánět, fakt dobré není.
Ale uvidíš, co zubař - zub ošetří, jestli nasadi ATB a zda ti zákrok s víčky doporučí nebo ne.
Třeba se to všechno stihne vyřešit "do víček"...![]()
Dělám často omáčky, resp. různý guláše a směsi jako chilli con carne, tam mi ohřívání nevadí - ale hlavně při tom vaření, jak to furt ochutnávám, nemám pak už na to vůbec chuť, jsem prakticky najedená ![]()
Do závodní jídelny jsem chodila moc ráda, všechno vařili čerstvý a výborný, na výběr z min. pěti jídel... Teď bych tam mohla jíst taky, jako důchodce pořád za zaměstnaneckou cenu, ale na to jsem už líná. Jedině snad při nějaký kontrole, když mi to vyjde přes poledne. Škoda, mně ta naše závodka chybí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje