Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:32

Kokoska Takový sebevrah, aby nechal dnes něco jen ležet snad nikdo není:D.

viktorka_od splavu To mi povídej, taky nemám nic špatně, podle mě se to jenom nějak zacyklilo a nefunguje mi už dobře ten autentikator atd. 

Edit: notnaTak už vím, opravdu to není kompatibilní s mým mobilním zařízením,  no fakt, mám starej android, tak já už jsem prostě dinosaurus jako. Doufám, že to pujde jednoduše převést do nového mobilu.....

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 04. března 2026 17:47

Kokoska jak vydelavat? penzijni fond je na prispevky zamestnavatele prece, s tim nejde nic delat. leda bych to chtela vybrat =cely zdanit, dokud nebude nejhur tak urco ne

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 04. března 2026 17:58

viktorka_od splavu jo ty myslis tohle. On si clovek muze na penzi sporit i sam a tech fondu je vic.

Offline berush
443 příspěvků moje polička 08. března 2026 15:56

Stěžuju si převelice - velice jsem se tešila, jak se trochu oteplí, jak se vrhnu na zahradu a budu si užívat hrabání v hlíně a činností souvisejících a večer sednu k compu a budu pracovat. Muž mě ukecal na 3 dny do termálů, zpět jsem jela v pátek s horečkou, třetí den mám 39, dusivý kašel, a sotva se došourám na záchod. Uzávěrky a přiznání stojí a já nevím jestli jsem víc nešťastná nebo nas ... zítra jdu k doktorovi.

Offline AprilTwelve
1010 příspěvků moje polička 08. března 2026 16:29

berush moc tlapkam. Jsem taky měla o víkendu jiné představy a strávila jsem ho s velmi pěknou, výživnou migrenou. No nic,  tak zítra zas do práce a tobě ať je co nejdřív líp. 

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 08. března 2026 19:07

berush Jakmile si tady postezujes, hned je líp, uvidíš! Naše děti měly nějakou rychlovirozu, my jsme to s mužem chytli taky, nastesti to fakt trvalo jen krátkou dobu, to už ani neoamqtuju, že bych kdy byla fakt do týdne fit:D. Tak ti to taky preju:-)

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 01:23

Syn postrádá hodinky. Bohužel, to zjistil kvůli vlastní liknavosti až po pár dnech. Dneska zkusím zazvonit na adrese, kde se mi včera večer ukazovaly.

Offline Garfie
27966 příspěvků moje polička 09. března 2026 01:57

Tabea No tak hodně štěstí! Napadá mě hodně variant, jsem zvědavá, která je správná. Fakt držím pěsti a dej vědět!! 

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:14

Tabea 

To jsem teda taky zvědavá. No snad je poctivej nálezce vydá

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:28

barbucha nálezce musí být na hlavu padlej, protože mu jsou ty hodinky k ničemu, jestli je teda neplánuje nosit jako náramek. 
Byla jsem na policajtech, tak si pěkně napsali adresu, kde hodinky spaly a kam pak šly do školy. Šance je teda malá, že je poctivý nálezce vydá, až mu policajti zazvoní u dveří. 
Dům je to pěknej, člověk by řekl, že to nebudou mít zapotřebí. Ale někdy holt vypne mozek. 

Offline Gatita
8459 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:34

Tabea a neresila jsi tu uz neco podobneho, nebo se mi to plete? Nevim uz, jestli to byla kolobezka, mobil nebo hodinky, ale nejake takove strastiplné kolecko jste uz absolvovali, ze? 

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:34

Tabea 

Třeba si myslel že je nějak pošteluje... já se v tom prd vyznám teda. Ale jestli si pro ně přijdou policajti, tak šance je

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:44

Gatita máš naprostou pravdu. Ve třetí třídě mu jeden den ukradl spolužák dětský smartwatch a ještě mu zmizela od školy koloběžka. Hodinky vyzvedli policajti u spolužáka doma. 
A pár let později jedeme repete, tentokráte s hodnotnějšíma hodinkama poděděnýma po manželovi. 
Muž mi po telefonu na dálku uděluje rady, jak to řešit a mně jedou v hlavě myšlenky na zločin (ovšem mojí rukou).

Offline Gatita
8459 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:46

Tabea tohle bych řešit nechtěla, moc tě lituju a držím palce! 

Offline notna
9071 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:52

Tabea A nemůžou být ty hodinky omylem u dotyčného? Třeba ve škole, po tv, po tréninku, kde si je syn sundal pak se připletly nebo zapadly někomu do tašky apod. Jestli hodinky chodí ze školy do školy, možná je má někdo v tašce ani o tom neví. Protože fakt co by s něma tak mohl dělat? Držím palce, ať to dobře dopadne.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 09. března 2026 13:54

Tabea třeba je našlo dítě a rodiče o tom neví a půjde to snadno...

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 14:01

notna nevylučuju nic. V pátek byl na fotbalovém tréninku, to je jediný důvod, kromě tv ve škole, proč by je sundal. Fotbal je za hranicí našeho města, hodinky jsou tam taky. (Naše město plynule přechází v to další město.)

Ale už se asi nedivím ničemu. Před Vánoci mu ve škole zmizel penál. Bylo na nem logo Bayernu, takže tím pádem asi zajímavější. Ve škole nikde k nalezení nebyl. A najednou v únoru přijde dcera a přinese ho z její družiny. Že ho našli v druhý skupině její družiny, která je o 300m dál. Identifikovali ho podle post-itu, na který jsem mu napsala "jméno, to dáš" jako povzbuzení na písemku. 
Syn do té družiny chodil do konce prázdnin, pak už tam nebyl ani on, ani dcera. Penál jsme koupili až v říjnu. Z jeho družiny ani staré školy nikdo do nové nechodí. Lepší věci v něm chyběly, ale penál máme. Kde se tam vzal, nikdo neví. Mezi současnou školou a staroudruzinou je vzdálenost asi 5km.

Offline notna
9071 příspěvků moje polička 09. března 2026 14:16

Tabea To je dobrý. Už se těším na historku s hodinkama :-)

Offline stes
8821 příspěvků moje polička 09. března 2026 15:16
Reakce na Tabea:

Syn postrádá hodinky. Bohužel, to zjistil kvůli vlastní liknavosti až po pár dnech. Dneska zkusím zazvonit na adrese, kde se mi včera večer ukazovaly.

​jezis u toho bych chtěla byt

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 15:30

stes kolegové mě přemluvili, ať tam nechám dojet policajty. Vlastní muž by mě tam poslal.