Garfie No tak mi mu teď budeme kolektivně přát ať mu peníze za letenku bez problémů vrátí a může si za ně zajet do lázní, kde se mu udělá líp ;o)
Stěžovací vlákno
Garfie prostě jsi ho uřkla, no...![]()
No ještě to nezrušil, taky může přiletět a skuhrat tady dva týdny na gauči....![]()
Předpokládám, že Vtěrka nemá pojištění storna.
v tom případě bych mu barvitě vylíčila ceny japonské zdravotní péče, protože cestovní pojistka mu to v žádném případě nezaplatí.
continuity No toho se taky právě bojím a asi i muž, protože dnes jsme spolu zrovna mluvili a říkal, že už mu vysvětloval, že s ním rozhodně k žádnému doktorovi v Japonsku nepůjde a kdyby něco, musí si to zařídit sám.
Zítra se mají vidět, tak jsem zvědavá na výstup. Má tu být v pátek, takže počítám že odlítá už ve čtvrtek!
Tak hlavně ty obstřiky můžou přinést úlevu, ale nemusí bejt trvalá... jen aby věděl ![]()
![]()
Hrozně mě štve manžel. Vnuk dostal netradiční jméno, ale nic, co by naše rodina neunesla, bude mu sedět :-). Nebudu ho sem psát. Ale manžel je od chvíle, co se to dozvěděl, zádumčivý. Tvl, kdyby to aspoň komentoval, mluvil o tom, ale on se s tím pere sám. Já mu pomáhat nebudu, je to jeho boj.
999 můj táta mi jednou řekl, že dobrá zpráva je, že člověk si nakonec zvykne na každý jméno
tak vyřizuju manželovi i tobě.
999 a prvni? Ten ma tradiční? Jinak nechala bych to bejt, holt se s tim smiř. Časem si zvykne. Těžko mu muzes pomoct.
Evaeva Já s tím nemám problém :-).
stes První není taky úplně tradiční, ale přeci jenom se tak jmenovalo pár sportovců, umělců a tak :-). Ale jak píšu, je to jeho boj.
999 tebe jsem myslela jakože můžeš být v klidu, muž si zvykne ![]()
stes První není taky úplně tradiční, ale přeci jenom se tak jmenovalo pár sportovců, umělců a tak :-). Ale jak píšu, je to jeho boj.
nas jeden vnoucek taky nemá běžné jméno a problém jsem s tim mela jen ja a asi tak jen měsíc po tom,co mi to dcera řekla. Pak se mi to začalo libit a libi dál. Jinak pokud se někomu nelíbí jméno, najde si nějakou zdrobnělina nebo zkrácení a je to. No ..to jsem chytrá...Každopádně chápu,že Te to mrzí a štve.
Dcera je Johana a moje máma s tím měla taky problém, že jako hrozná extravagance... Mě se ty divný a netradiční jména líbí, dcera ve školce nemá jediný jméno 2x, ta pestrost je super![]()
stes Doufám, že u nás to bude brzy taky dobrý :-). Já nejsem typ, který by řešil zádumčivý chlapy :-).
Allysa Johana je krásný jméno :-).
999 já žádný extravagantní jméno nemám, ale když jsem se narodila, tak se nad ním nějak nejapně pozastavovaly báby z vesnice, kde jsme tenkrát bydleli. A můj děda je prý setřel, že každý jméno je hezky, když se hezky vysloví. ![]()
999 Podle mě to bude moc krasne jméno, jak soudím podle prvniho;-). Nechala bych manželovi pár dní, podle mě to nechce prostě říkat nahlas, aby vám nekazil radost a zároveň neni zas tak dobrej, aby to na něm nebylo poznat;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025