Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9095 příspěvků moje polička 25. května 2026 20:55
Reakce na 999:

stes Doufám, že u nás to bude brzy taky dobrý :-). Já nejsem typ, který by řešil zádumčivý chlapy :-).

​to chápu, zadumcivost je zlá...to uz říkal i Jára C.

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 25. května 2026 21:07

Tabea To říkala moje babička :-).

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 25. května 2026 21:08

Karja Přesně, moc špatnej herec :-)).

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 25. května 2026 23:31

999 To přejde, taky jsme si s jménem užili. Nejlepší byla moje máma, nijak to nekritizovala, ale pokaždé když přišla na návštěvu vytasila nějakou historku typu "Anička Vávrová má teď taky miminko, jmenuje se Tomáš, to je ale hezké jméno, viď." Hrozně vtipný to bylo! 

Torrah Děkuji za podporu a vůbec všem, měla bych s tím do radostného, ale už jsem to načala tady...vejlupek nakonec nepřiletí, doktor mu to zakázal a muž mě drze nazval starou čarodějnicí.

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 26. května 2026 07:11

Garfie zásluhy patří ovšem parfumánii, ty sis jenom postěžovala

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 26. května 2026 07:26

Garfie

kdyby "mladou" nedá se nic namítat. Ale se starou to opravdu přehání. 

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 26. května 2026 08:11

Garfie zeptej se muze, jestli se neboji, ze se konvent urazi. Co takhle opar, libil by se mu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 08:13
Offline Blanka
příspěvků moje polička 26. května 2026 08:25

To sa stáva, že prarodičia by si pre vnukov predstavovali iné „ lepšie “ mená , ale oni už holt tú príležitosť raz mali. Ak sa im meno nepáči a budú vnukovi hovoriť nejakou zdrobnelinou, tak to unesú oni, rodičia, aj to dieťa. Naši známi ale pred rokmi tak vehementne  nesúhlasili s tým, že sa chlapec volá ako jeho otec / ich zať, ku ktorému mali stále nejaké výhrady / , že si vnuka pomenovali po svojom, a inak, ako Kubko mu nepovedali, a to aj keď o ňom hovorili s jeho rodičmi . Pochopiteľne vzťahy medzi svokrovcami a zaťom to nezlepšilo. 

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 26. května 2026 08:45
Reakce na Allysa:

​Dcera je Johana a moje máma s tím měla taky problém, že jako hrozná extravagance... Mě se ty divný a netradiční jména líbí, dcera ve školce nemá jediný jméno 2x, ta pestrost je super

​johana se mi tak moc líbila a Magdalena, ale bohužel to neprošlo 

ale ta četnost je docela neodhadnutelná, naše Kateřina zatím proplouvá kolektivy osamocena a ted bude mít ve třídě s deseti holkama dvě Jasmíny  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 08:48

Potrefenáhusa tady se jasmíny docela dávají. Dvě ve třídě bych teda nečekala, ale když se to sejde.

Magdaléna je krásný jméno, ale myslím, že mně by taky neprošla. 

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 26. května 2026 08:51

Evaeva ja uz par jasmín taky znam, ale ono to fakt vzdycky záleží, jak se to konkretne namíchá 

ten odpor k Magdaleně nechapu, vzdyt je to tak krásný jméno, Madlenka.... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 08:55

Potrefenáhusajá bych to nenazvala přímo odporem (u nás), ale už to slyším - proč biblické jméno... (Můj muž má jméno po jednom z evangelistů ) Myslím, že i ta Dita a Mariana prošly jen díky tomu, že věřil ultrazvukům

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 26. května 2026 09:07

Potrefenáhusa Těch Magdalen malých znám ted víc, myslím, že se to vrací, že nebudou pak ve své generaci tak ojedinělé. 

Je moje máma, když byly holky vzpurný jako mimina (no a dodnes jsou) říkala, že to je těma výraznýma jménama, že kdyby se jmenovaly normálně tak jsou uplně klidný:D:D:D. 

Potrefenáhusa A je pravda, že Kateřinu ze všech těch škol a školek znám jednu, ani to není holek spolužačka, je to prostě kamarádka neteře....takže jakože z fakt širokého spektra dětí kolem. A ještě Jana tu znám taky vlastně z těch malých dětí jen jen jednu. 

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 26. května 2026 09:09

Karja malou Janu snad neznam jedinou 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 09:10

Karja jo, Kateřinu snad neznám žádnou, Kláru, Lucii nebo Terezu taky tak jednu dvě.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 26. května 2026 09:21

Potrefenáhusa Jinak my máme na vsi opravdu velký rozptyl ruzných jmen ale ty děti to tak vůbec neberou. Ted třeba jedna holčička má asi nějaké madarské jméno, nikdy jsem to neslyšela, a moje děti se nad tím vůbec nepozastavily nikdy. A  není to dnešním kosmopolitním světem, protože takoví světáci teda nejsme, protože když potkají třeba cizince, nedejbože černocha, tak si na něj div neukážou.....ale k těm jménum přistupují prostě jinak no.  

Offline Allysa
893 příspěvků moje polička 26. května 2026 09:28
Reakce na Potrefenáhusa:

​johana se mi tak moc líbila a Magdalena, ale bohužel to neprošlo 

ale ta četnost je docela neodhadnutelná, naše Kateřina zatím proplouvá kolektivy osamocena a ted bude mít ve třídě s deseti holkama dvě Jasmíny  

​Dceřina nejka ve školce je Kačenka

Teď má nové spolužačky, holčičky dvojčata a když jsem se ptala, jak se jmenují, tak prý Matylda a Klotylda. Úplně se mi to nezdá, protože teď kouká na večerníček O zvířátkách pana Krbce, ale kdyby jo, tak by se mi to hodně líbilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 09:36

Allysa klotylda je hustá teda, tu jsem ještě nepotkala. Ale myslím, že je to spíš tou kombinací s Matyldou, osamocené by mi to asi tak nepřišlo.

Offline Allysa
893 příspěvků moje polička 26. května 2026 09:39

Evaeva Já myslím, že dcera kecá, má tenhle styl humoru, ale kdyby náhodou ne, tak přesně, bylo by to hodně hustý takhle dohromady