Tabea
chudak Lejdyna![]()
Stěžovací vlákno
Tabea akorat je blby, kdyz se na Franto!!!! otoci pul vesnice!
Psa (teda fenu) Frantu má tchýně, v rodokmenu má teda něco víc vznešeného, ale říká se jí takhle zkráceně ![]()
711990 neříkej že na kluka neřveš Tono, když tě joo naštve:D.
Lejdynu taky znám:D. No tak uvidíme, dám Frantu do výběru, ještě mě napadl Mario, ale máma by mě zabila:D
Jinak komu tady před nedávnem odešla trouba, a teď myčka a asi dodělává i pračka? Mě z toho klepne, to je furt něco
Oprava myčky je podle opraváře nerentabilní, a když jsem mu řekla, že kuchyň máme 7 let, jenom odvětil, že to je taková běžná doba, že teď nám ještě pravděpodobně brzo odejde digestoř ![]()
Karja Toňáči! Ale uz mam i nacviceny vysteknuti "Tondo!"
Pustli Feriho.
Garfie tohle mi dela paradoxne moje nej kamoska. Uz historicky komentuje vsechna byt jen trochu min tradicni jmena, a to dost ostre. Ona ma doslova tu Anicku, nic proti. Ale kdyz jsem vybrala jmeno pro starsiho, tak to trvalo dlouho nez prestala mit blby poznamky. Nevim, co ode me cekala
. Muze byt rada, ze nemame Egona, ten byl v uzsim vyberu taky
Ale manzelova strana rodiny taky trochu pozvedala oboci, tam jsou presne ty Jany a Tomasove a moje jmeno uz by bylo na hodne zvednute oboci. Evaeva pro devce jsem mela vybranou poprve Medu a ted Zitu, sance na holku byly pokazde mizive, tak to bylo jedno. Ale na Zitu jsem si taky vyslechla par blbych poznamek.
Karja ja rikam nasi fene taky nekdy Lejdyno. Jmenuje se Diana
. Protoze k tomu mame sira Lancelota (domacky Laco), tak se to nabizi.
Garfie jmeno pro psa mel tata, Alan. Ted uz to tak neni, ale pry pulka vlcaku se jmenovala jako on.
Karja hele v rodině byl pes, co se jmenoval Porscha.
Tam bys měla r, krátký to taky je a sousedi by výběr jména taky ocenili. ![]()
(Ten pes v rodině byl záhy přejmenován na něco podobnyho Lejdyně.
)
Garfie každý jméno může bejt pro psa, mama mela erdelteriera výše zminenyho Egona
Jos To se teda divim, mně se ze známých vyslovil ke jménu negativně (a to věřím, že ho spousta lidí negativně vnimalo, ale drželo si to v hlavě), jen jeden jediný kamarád...aby pak paradoxně o dva roky později vytáhnul jméno fakt jakoby blbý dost a vymýšlel to on, ne jeho manželka:D. Já bych si to teda kamarádce nikdy nedovolila, možná tak, kdyby nad nějakým přemýšlela teprve, ale ne nad již danným.
PotrefenáhusaEgona jsme taky měli, jagdteriéra. ![]()
Pinot Noir u nás přiletí klokan v září - vnouče, chlapeček. Na jméno je embargo. Vzhledem k tomu, že syn s potměšilým výrazem v oku na můj dotaz odvětil: Mně se líbí Igor.... se lehce děsím.
Jos tady už je docela přemedíno
ale to jméno se mi taky líbí.
Můj táta hrozně brojil proti "mému" Mikulášovi, že bude chudák a v dospělosti se nechá přejmenovat
Akorát že Mikuláš je teď docela populární, byl v téměř každém kolektivu všech tří synů.
Tabea jo, znám sourozence Bena a Maxe, což jsou zároveň jména babiččiných psů. Ale přijdou mi to jako hezká jména.
Nemám ráda, když se zvířatům dávají lidská jména. Ale pravda je, že dnes se ty rozdíly začínají dost stírat, co je čí.
Garfie Kamarádův pes je Gucci. Sice je to nějaký super rodokmen, ale pes je pracovní, norař
To jsme s lesákama a myslivcema v lese, každej z nich takovej ten samorost, co pracuje s motorovkou a traktorem a najednou Gucci!
Pod takovým jménem si představím spíš jorkšíra nebo pudla.
barbucha S farářem jsi mi připomněla, co jsem nedávno četla na X: Něčí babička, až když se chtěla vdávat, zjistila, že se jmenuje František Petrák. Protože farář byl tak sťatej, že si nepamatoval, že křtil holku, a zapsal to do matriky blbě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025