Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18304 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:11

Tabea chudak Lejdyna

Offline Potrefenáhusa
38607 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:33

Tabea akorat je blby, kdyz se na Franto!!!! otoci pul vesnice! 

Offline Myrtila
5228 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:38

Psa (teda fenu) Frantu má tchýně, v rodokmenu má teda něco víc vznešeného, ale říká se jí takhle zkráceně

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:42

711990 neříkej že na kluka neřveš Tono, když tě joo naštve:D.

Lejdynu taky znám:D. No tak uvidíme, dám Frantu do výběru, ještě mě napadl Mario, ale máma by mě zabila:D

Offline Myrtila
5228 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:42

Jinak komu tady před nedávnem odešla trouba, a teď myčka a asi dodělává i pračka? Mě z toho klepne, to je furt něco Oprava myčky je podle opraváře nerentabilní, a když jsem mu řekla, že kuchyň máme 7 let, jenom odvětil, že to je taková běžná doba, že teď nám ještě pravděpodobně brzo odejde digestoř

Offline 711990
18304 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:57

Karja Toňáči! Ale uz mam i nacviceny vysteknuti "Tondo!" 

Offline stes
9080 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:04

Pustli Feriho. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. května 2026 14:46

Garfie tohle mi dela paradoxne moje nej kamoska. Uz historicky komentuje vsechna byt jen trochu min tradicni jmena, a to dost ostre. Ona ma doslova tu Anicku, nic proti. Ale kdyz jsem vybrala jmeno pro starsiho, tak to trvalo dlouho nez prestala mit blby poznamky.  Nevim, co ode me cekala . Muze byt rada, ze nemame Egona, ten byl v uzsim vyberu taky Ale manzelova strana rodiny taky trochu pozvedala oboci, tam jsou presne ty Jany a Tomasove a moje jmeno uz by bylo na hodne zvednute oboci. Evaeva pro devce jsem mela vybranou poprve Medu a ted Zitu, sance na holku byly pokazde mizive, tak to bylo jedno. Ale na Zitu jsem si taky vyslechla par blbych poznamek. 

Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:49

Tabea Můj kamarád má psa jménem Dior.... Taky to se mnou pokaždé trochu cukne! 

Jos Já chtěla Jonatána, ale můj muž to odpálkoval slovy "a paní Kadrnožková taky štěkala..." s tím se nedá bojovat! Tak mám teď jiný jméno "jako pro psa". :-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. května 2026 14:51

Karja ja rikam nasi fene taky nekdy Lejdyno. Jmenuje se Diana . Protoze k tomu mame sira Lancelota (domacky Laco), tak se to nabizi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. května 2026 14:53

Garfie jmeno pro psa mel tata, Alan. Ted uz to tak neni, ale pry pulka vlcaku se jmenovala jako on. 

Online Tabea
7964 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:55

Karja hele v rodině byl pes, co se jmenoval Porscha. 
Tam bys měla r, krátký to taky je a sousedi by výběr jména taky ocenili.
(Ten pes v rodině byl záhy přejmenován na něco podobnyho Lejdyně. )

Offline Potrefenáhusa
38607 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:56

Garfie každý jméno může bejt pro psa, mama mela erdelteriera výše zminenyho Egona 

Online Tabea
7964 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:59

Jos Alana jsme měli, když jsem byla malá. Mam fotku, jak mu jako mimino sedím na zádech.
Garfie Napada me jen Max, ty znám jako pejsky i jako lidi. Tady je Max hodně populární.

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:00

Jos To se teda divim, mně se ze známých vyslovil ke jménu negativně (a to věřím, že ho spousta lidí negativně vnimalo, ale drželo si to v hlavě), jen jeden jediný kamarád...aby pak paradoxně o dva roky později vytáhnul jméno fakt jakoby blbý dost a vymýšlel to on, ne jeho manželka:D. Já bych si to teda kamarádce nikdy nedovolila, možná tak, kdyby nad nějakým přemýšlela teprve, ale ne nad již danným.

Online Pinot Noir
29710 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:03

PotrefenáhusaEgona jsme taky měli, jagdteriéra.

Offline berush
460 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:06

Pinot Noir u nás přiletí klokan v září - vnouče, chlapeček. Na jméno je embargo. Vzhledem k tomu, že syn s potměšilým výrazem v oku na můj dotaz odvětil: Mně se líbí Igor.... se lehce děsím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2026 15:13

Jos tady už je docela přemedíno ale to jméno se mi taky líbí.

Můj táta hrozně brojil proti "mému" Mikulášovi, že bude chudák a v dospělosti se nechá přejmenovatAkorát že Mikuláš je teď docela populární, byl v téměř každém kolektivu všech tří synů.

Tabea jo, znám sourozence Bena a Maxe, což jsou zároveň jména babiččiných psů. Ale přijdou mi to jako hezká jména.

Offline notna
9309 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:13

Nemám ráda, když se zvířatům dávají lidská jména. Ale pravda je, že dnes se ty rozdíly začínají dost stírat, co je čí.

Garfie Kamarádův pes je Gucci. Sice je to nějaký super rodokmen, ale pes je pracovní, norař To jsme s lesákama a myslivcema v lese, každej z nich takovej ten samorost, co pracuje s motorovkou a traktorem a najednou Gucci! Pod takovým jménem si představím spíš jorkšíra nebo pudla.

Offline Marbuša
1404 příspěvků moje polička 26. května 2026 15:16

barbucha S farářem jsi mi připomněla, co jsem nedávno četla na X: Něčí babička, až když se chtěla vdávat, zjistila, že se jmenuje František Petrák. Protože farář byl tak sťatej, že si nepamatoval, že křtil holku, a zapsal to do matriky blbě.