Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 09. června 2026 22:49

continuity ono to dopadne jak pise Tak Betty , babca to demonstrativne zapne, rekne, ze je to na ni tezky a ze se toho boji a bude nutit muze, at to udela on.  Kdyz uz se to koupilo. Respektive kdy ON ji to koupil.

Offline Garfie
28398 příspěvků moje polička 10. června 2026 01:12

999 Já jsem taky na straně tvý matky, zvlášť když do Prahy bych si taky netroufla.

Hele, prostě nejde o to, aby předvedla své perfektní schopnosti řídit, ale aby zůstala co nejvíc soběstačná a k tomu jí ty pojížďky po okolí stačí.

Už jsem tady myslím kdysi vyprávěla, že můj strýc, devadesátiletý chlap z valašské samoty, měl řidičák "s podmínkou", vůbec jsem netušila, že to jde. Prostě měl omezené, kde může řídit, v podstatě šlo o to, že si sjel z kopce dolů do vesnice a tam musel auto nechat a dál pokračovat autobusem. Nakonec přestal řídit v 92, kdy měl nehodu. Paradoxně ne vlastní vinou, ale nabořil to do něj nějaký mladík z vedlejší....ale strýc už se pak začal bát. 

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:04
Reakce na continuity:

Tak Betty

Vidíš, to mě připomíná, že to musím striktně zakázat starší dceři. 

​Flámování, nebo křoviňák?
Garfie To je dobrý, to se bohužel nepovedlo získat jedné babiččině kamarádce - řidičák jenom kolem komína. Tak jí mladý pořídili "elektrickou židli" a na tom samozřejmě drandí po silnici, nevím, jestli to je lepší teda...

Online notna
9354 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:06

continuity Diky! Jsem se potřebovala včera vyventilovat a jako naschvál k tomu všemu nebyl nikdo po ruce. Jsem se z toho docela vyspala. Dnes to přeperu! Snad

Online continuity
42604 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:22

notnadržím palce!

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:39

Garfie Tak ona už řidičák s podmínkou má, nesmí na dálnici:-).

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:59

999 Přeju mamince hodně štastných kilometru;). Asi ji dcera chtěla vozit i po těch supermarketech. Řidičů, co nezajedou do krajského města jsou mraky, já v Praze taky vždycky parkuju na Chodově, jako zajela bych tam, ale proč, že? Sranda byla, když mi v práci na nějakou konferenci zamluvili i hotel a zeptali se mě, jak pojedu, jestli mi vyhovuje hotel na hlavním nádraží a já napsala, v pohodě jedu autem, hotel může být kdekoliv...no a dali mi i parkovací místo...uplně šílené,kde se najíždí do výtahu, z poměrně frekventované ulice, samozřejmě se tam moje auto rozhodně nepodívalo:D

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 10. června 2026 08:05

Hlava mi pustila teda, fakt děkujicontinuity , nenepadlo by mě, že takový lék existuje, už mě jenom bolí. Ale já mám za sebou takový dny, dny prostě debil, který ale nepřichází samy, ale očividně je někdo aktivně tvoří...takže se divim, že vlastně tu hlavu ještě mám, ani to sem nemůžu psát, ale zhruba to zahruje situace  od psychedilických návštěv až po noční návštěvu záchrané služby, kde se teda naštěstí nic nestalo, kromě toho, že jsme ted asi někde na mapách krizových linek označeni jako rodina debilů a ano to můžu potvrdit. Takže uf uf uf, jdu si dát kamaráda ibalgina a budu vcajku zítra.

Online continuity
42604 příspěvků moje polička 10. června 2026 08:29

Karja

Jeste jsem ti chtěla napsat, ať si to těsně před řízením nedáváš. Může to trochu tlumit. 

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 10. června 2026 08:31

continuity jj to mi naštěstí řekla paní v lékarně;)

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 10. června 2026 08:45

Karja Přeju ti, ať jsou ty blbý dny rychle pryč a ať už je to jenom dobrý.

Online Tabea
8005 příspěvků moje polička 10. června 2026 09:33

Karja ježkovy voči!
Nahlas doma služebku a bookni si někde na prodlouženergy víkend terapii tmou a tichem.

Online notna
9354 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:09

continuity Díky! Dcera má termín MR příští týden! Na pracovišti, kde mi včera nabízeli termín za 4 měsíce nejdřív. Jen tam volal muž. Prý teda byla ze začátku paní nepříjemná, ale nakonci se smála. Chtěla mu dát termín ještě tento týden, ale to slyšel, jak jí to kolegyně rozmluvila. Asi se nebudu zajímat, co si s tou paní vlastně říkal. Ale tímto získává budišťáka a bude objednávat termíny on

Offline DruI
5547 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:15

notna Gratuluju k termínu a ke schopnému telefonistovi a ať má vyšetření dobrý výsledek

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:15

Tabea Jo, tak služebku jsem dneska skutečně neočekáváně dostala, a jako vyloženě "za odměnu", místem i náplní....:-/. To se ten plán nějak zvrtnul

Online notna
9354 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:20

DruI Díky. To by člověk neřek, co mu dokáže udělat neskonalou radost :-)

Online Tabea
8005 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:57

notna muž je dobrej vyjednavač

Preju dceři, i vám rodičům, ať je výsledek vyšetření příznivý. 

Online Tabea
8005 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:58

Karja příště si to musíš přát víc detailně. Ne jen hrubý obrysy stylem: musím odsud vypadnout, nebo se zblázním.

Online continuity
42604 příspěvků moje polička 10. června 2026 12:18

notna Tabea moje osobní zkušenost je, že když řeší děti u lékaře muž, každý se mu snaží vyjít vstříc. K něčemu jsou ty společenské stereotypy dobré.

Offline Potrefenáhusa
38659 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:26

continuity presne! My mame dětskou doktorku takovou docela seriózní a spis lehce přísnou, ale co předvádí s tatinkem???A kdyz ho sebou nemame, tak ho vzdycky nechává pozdravovat