Potrefenáhusajsem se právě ztrapnila u dětské na prevenci. Ale když jsem řekla, že dioptrie nevím, protože na oční chodí s nima tatínek, najednou to nevadilo.
Zapomněla jsem i ty knížečky, ale potvrzení zdravotní způsobilosti, mame tak co. ![]()
Potrefenáhusajsem se právě ztrapnila u dětské na prevenci. Ale když jsem řekla, že dioptrie nevím, protože na oční chodí s nima tatínek, najednou to nevadilo.
Zapomněla jsem i ty knížečky, ale potvrzení zdravotní způsobilosti, mame tak co. ![]()
continuity Potrefenáhusa Nespravedlnost vládne světem. A to ještě dítě napsalo na vlákno po informaci o MR kdy a kde "Tati, seš frajer!" Já bych v případě úspěchu takovou pochvalu určitě nesklidila. Mně napsala, že mám asi špatnou auru, když se mnou paní včera vyběhla ![]()
![]()
notna muž je dobrej vyjednavač
Preju dceři, i vám rodičům, ať je výsledek vyšetření příznivý.
Díky ![]()
ale co, prostě budeš vědět a rovnou ten úkol předáš na tatínka.
Dneska se nám povedlo přes hodinu fotit na foťák, ve kterém nebyla karta! Nejen mně, měli jsme ho v ruce střídavě tři lidi!
Nechápu to, jindy si ten aparát stěžuje, že je bez karty, a nedovolí člověku domáčknout spoušť ![]()
continuity Potrefenáhusa Nespravedlnost vládne světem. A to ještě dítě napsalo na vlákno po informaci o MR kdy a kde "Tati, seš frajer!" Já bych v případě úspěchu takovou pochvalu určitě nesklidila. Mně napsala, že mám asi špatnou auru, když se mnou paní včera vyběhla
jako mínus auru, jo? ![]()
Tabea Co je mínus aura? Jako negativní? A chci to vůbec vědět? ![]()
notna jo, mínus aura je negativní, uncool, plus aura je pozitivní, cool. Synova angličtinářka to používala (používá?) ve třídě. ![]()
Tabea uncool, mi rozšiřuješ obzory.
Kleknul mi pracovní noťas
.
Ani obraz ani zvuk.
Kleknul mi pracovní noťas
.
Ani obraz ani zvuk.
continuity ani vetracek neroztoci? Tak snad to bude jenom zdroj..drzim palce ![]()
Karja Výlet na záchranku? ![]()
Potrefenáhusa My chodíme spolu, ale tatínek byl sám na Plusoptixu (u jiné doktorky) a tam se zřejmě nějak laškovalo ![]()
SunEclipse continuity ou, to je nemilé. Držím palce, ať je to nějaká drobnost.
continuity notna Potrefenáhusa Jak se nám narodil mladší a muž se začal víc zapojovat do toho různého obíhání a zařizování kolem staršího, začala jsem ho posílat na ty náročnější štace záměrně, protože chlapovi s dítětem toho víc projde a všude mu spíš vyjdou vstříc. I jsem mu to takhle podala, jemu to teda nijak nevadilo. Je mi to teda zároveň i tak nějak proti srsti, že takhle jakoby využívám té nerovnosti v přístupu k matkám a otcům, nebo jak to říct.
SunEclipse Torrahdíky, vůbec nevím co to bylo, po dvou hodinách v napájení se rozeběhl. Měla jsem zato, že může být vybitá baterka, ale hned po zapnutí byla 100%.
Aranel my spolu nikdy nechodili, to je mrhání zdroji
Tatínek chodí na logopedii, ale jediná výhoda, která z toho plyne je, že cvičit musí taky on![]()
Evaeva U nás muž taky vyfasoval logopedii, děkuju si za to každý večer, když se synem trénují
první rok to bylo spravedlivé, protože já přesně v té době schytala s mladším vojtovku, ale ta po roce definitivně odpadla, zatímco muži logopedie zůstala
nakonec je to tak teda lepší pro všechny strany, po celém dni s dětmi bych už jenom těžko sbírala tolik trpělivosti, co při tom má manžel.
Myrtila no oni se k tomu dostanou tak dvakrát týdně, v tomhle si nemáme co vyčítat, v té trpělivosti je to u nás taky tak na stejno. Já mám teď rehabilitaci tohoto kusu
A školu 4 až 5 dní ze 6 v týdnu kusu druhého. Mně to až tak nevadí, navíc bysme se k tomu dostali dřív než večer, ale zase nemusím mít všechno. A organizačně je jednoduší, když on ráno syna vezme na logo a pak do školky, než si ještě někde předávat mimiňáka.
Evaeva No, u nás je to taky organizačně jednodušší, když to zařizuje muž, minimálně s sebou nemusí do Brna vozit i mladšího, a na té logopedii ho celou dobu krotit. A večer mají na procvičování klid, věnují se tomu, když mladšího uspávám. Popravdě vůbec nevím, kdy bych to zařadila do programu, stejně by si na tu dobu musel muž vzít mimiňáka, jinak bychom na to neměli chvilku klidu a ticha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.