Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42511 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:29

Potrefenáhusajsem se právě ztrapnila u dětské na prevenci. Ale když jsem řekla, že dioptrie nevím, protože na oční chodí s nima tatínek, najednou to nevadilo. 

Zapomněla jsem i ty knížečky, ale potvrzení zdravotní způsobilosti, mame tak co.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:39

continuity Potrefenáhusa Nespravedlnost vládne světem. A to ještě dítě napsalo na vlákno po informaci o MR kdy a kde  "Tati, seš frajer!" Já bych v případě úspěchu takovou pochvalu určitě nesklidila. Mně napsala, že mám asi špatnou auru, když se mnou paní včera vyběhla

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:40
Reakce na Tabea:

notna muž je dobrej vyjednavač

Preju dceři, i vám rodičům, ať je výsledek vyšetření příznivý. 

​Díky

Offline continuity
42511 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:48

notna

ale co, prostě budeš vědět a rovnou ten úkol předáš na tatínka. 

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 10. června 2026 14:51

Dneska se nám povedlo přes hodinu fotit na foťák, ve kterém nebyla karta! Nejen mně, měli jsme ho v ruce střídavě tři lidi!

Nechápu to, jindy si ten aparát stěžuje, že je bez karty, a nedovolí člověku domáčknout spoušť

Offline Tabea
7980 příspěvků moje polička 10. června 2026 15:31
Reakce na notna:

continuity Potrefenáhusa Nespravedlnost vládne světem. A to ještě dítě napsalo na vlákno po informaci o MR kdy a kde  "Tati, seš frajer!" Já bych v případě úspěchu takovou pochvalu určitě nesklidila. Mně napsala, že mám asi špatnou auru, když se mnou paní včera vyběhla

​jako mínus auru, jo?

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 10. června 2026 15:46

Tabea Co je mínus aura? Jako negativní? A chci to vůbec vědět?

Offline Tabea
7980 příspěvků moje polička 10. června 2026 15:50

notna jo, mínus aura je negativní, uncool, plus aura je pozitivní, cool. Synova angličtinářka to používala (používá?) ve třídě.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 10. června 2026 16:01

Tabea uncool, mi rozšiřuješ obzory. 

Offline continuity
42511 příspěvků moje polička 10. června 2026 16:03

Kleknul mi pracovní noťas .

Ani obraz ani zvuk. 

Offline continuity
42511 příspěvků moje polička 10. června 2026 16:03

Kleknul mi pracovní noťas .

Ani obraz ani zvuk. 

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 10. června 2026 19:31

continuity ani vetracek neroztoci? Tak snad to bude jenom zdroj..drzim palce

Offline Aranel
6528 příspěvků moje polička 10. června 2026 19:38

Karja Výlet na záchranku?
Potrefenáhusa My chodíme spolu, ale tatínek byl sám na Plusoptixu (u jiné doktorky) a tam se zřejmě nějak laškovalo

Offline Torrah
3263 příspěvků moje polička 10. června 2026 20:03

SunEclipse continuity ou, to je nemilé. Držím palce, ať je to nějaká drobnost.

Offline Myrtila
5232 příspěvků moje polička 10. června 2026 20:03

continuity notna Potrefenáhusa Jak se nám narodil mladší a muž se začal víc zapojovat do toho různého obíhání a zařizování kolem staršího, začala jsem ho posílat na ty náročnější štace záměrně, protože chlapovi s dítětem toho víc projde a všude mu spíš vyjdou vstříc. I jsem mu to takhle podala, jemu to teda nijak nevadilo. Je mi to teda zároveň i tak nějak proti srsti, že takhle jakoby využívám té nerovnosti v přístupu k matkám a otcům, nebo jak to říct. 

Offline continuity
42511 příspěvků moje polička 10. června 2026 20:23

SunEclipse Torrahdíky, vůbec nevím co to bylo, po dvou hodinách v napájení se rozeběhl. Měla jsem zato, že může být vybitá baterka, ale hned po zapnutí byla 100%.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2026 20:59

Aranel my spolu nikdy nechodili, to je mrhání zdroji Tatínek chodí na logopedii, ale jediná výhoda, která z toho plyne je, že cvičit musí taky on

Offline Myrtila
5232 příspěvků moje polička 10. června 2026 21:11

Evaeva U nás muž taky vyfasoval logopedii, děkuju si za to každý večer, když se synem trénují první rok to bylo spravedlivé, protože já přesně v té době schytala s mladším vojtovku, ale ta po roce definitivně odpadla, zatímco muži logopedie zůstala nakonec je to tak teda lepší pro všechny strany, po celém dni s dětmi bych už jenom těžko sbírala tolik trpělivosti, co při tom má manžel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2026 21:26

Myrtila no oni se k tomu dostanou tak dvakrát týdně, v tomhle si nemáme co vyčítat, v té trpělivosti je to u nás taky tak na stejno. Já mám teď rehabilitaci tohoto kusu A školu 4 až 5 dní ze 6 v týdnu kusu druhého. Mně to až tak nevadí, navíc bysme se k tomu dostali dřív než večer, ale zase nemusím mít všechno. A organizačně je jednoduší, když on ráno syna vezme na logo a pak do školky, než si ještě někde předávat mimiňáka.

Offline Myrtila
5232 příspěvků moje polička 10. června 2026 22:17

Evaeva No, u nás je to taky organizačně jednodušší, když to zařizuje muž, minimálně s sebou nemusí do Brna vozit i mladšího, a na té logopedii ho celou dobu krotit. A večer mají na procvičování klid, věnují se tomu, když mladšího uspávám. Popravdě vůbec nevím, kdy bych to zařadila do programu, stejně by si na tu dobu musel muž vzít mimiňáka, jinak bychom na to neměli chvilku klidu a ticha.