Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2026 22:29

Myrtila já se snažím to dělat, když spí po obědě. Ale on je v pohodě, dělá si prostě něco svého. Akorát k té rehabilitaci se přifaří, tak cvičím jeden cvik desetkrát s mladším a pak jednou "cvičím" s ním. Spát chodí ve stejnou dobu už dlouho, navíc v osm večer už mladší na logopedii fakt nemá morál. 

Já jsem nemyslela, že by se mnou na logo šel i malý, ale tahle jedno dítě obstará muž a s druhým můžu dělat cokoliv, kdybych po logo ještě někde přebírala mimino, byla by to další komplikace.

Offline Myrtila
5239 příspěvků moje polička 10. června 2026 22:34

Evaeva No, ono je na houby i si to dítě někde předávat, i ho táhnout s sebou. U nás je to ještě okořeněné o cca 40 minut jednu cestu autem. 
A naše mimino už nespí, když je brácha doma, takže opravdu nemáme jinou dobu, kdy by u toho neasistoval. A s ním to moc nejde, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2026 22:43

Myrtila u nás se spí až po té, když přivedeme mladšího (když spí teda). Ale ten čas spíš děláme tu školu se starším

Když jde s mužem, tak to celé odbyde muž. Bez toho, aby měl jedno dítě na krku, to nejde On to má od školky dvě stanice metrem, takže to není skoro žádná zajížďka ho tam poté dovést.

Offline Tabea
7996 příspěvků moje polička 11. června 2026 14:13

Musím se teď kvůli práci chytřit k tématu fotovoltaika a jsem z toho div živá. Asi bych měla mít radost, ze se mi fakt nemůže stát, že by mi v práci zakrněl mozek, protože u mě vždycky přistane něco, o čem nemám šajn, ale nějak si to nadšení nemůžu vsugerovat a připadám si fakt tupě. 

Offline Potrefenáhusa
38645 příspěvků moje polička 11. června 2026 14:22

Evaeva Myrtila tatinka s logopedii zavidim, ja to na nej zkusila prehodit, ale bohuzel to bylo hodne neuspesny, protoze uz ten samej den nebyl schopnej zreprodukovat, co se ma cvicit...

vcera dostal na cestu do skolky trénovat R (ma klasicky slova,kde se to nahrazuje D a vecer se me ptal, jak se rekne traktor ale nektery ty slova jsou teda hodne namahavy i pro muj mozek 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2026 14:37

Potrefenáhusa on si to tam hned píše do mobilu. Ale klíčem je prostě na něj přehodit celou tu věc a odpovědnost za to, ne, že ti večer tlumočí, co s ní máš dělat. Jednu dobu jsme chodili na střídačku a to právě moc nefungovalo, resp. stejně pak musel trénovat ten, co tam s ním byl. Teď tam chtěl poslat babičku (měl nějakou nutnou schůzku), tak to jsem řekla, že je vyloženě kokotinaže ta to s ním cvičit nebude

Offline Myrtila
5239 příspěvků moje polička 11. června 2026 14:46

Potrefenáhusa Evaeva Jj, muž taky myslel, že se na logo budeme střídat, zkusili jsme to, ale fakt to nejde, je v tom potřeba ta kontinuita. Já jsem do toho měla naskočit cca po třičtvrtě roce a vzdali jsme to velice rychle, jak jsem od začátku neviděla tu práci a instruktáž logopedky, muž mi to nebyl schopný předat, jenom mi říkal, co na tom dělám blbě A taky si to píše, jednak má vždycky papíry od logopedky, a pak má svůj sešit, kam si zapisuje svoje poznámky. Tohle bych s batoletem v ordinaci vůbec nedala, nemela bych na to volnou ruku, a pak bych dopadla.. asi jako muž od husy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2026 14:52

Myrtila to ne, to by to batole musel mít muž. Mít ho v ordinaci nejde. U nás by to střídání jakoby šlo, ale pak to fakt musí trénovat ten, kdo tam byl naposledy (trénujeme akorát R, tam nejsou žádný extra věci) a to nám moc nešlo. Než si to člověk zařadil do svého programu, tak už pomalu utekl ten čas mezi návštěvami.

Offline 999
19668 příspěvků moje polička 11. června 2026 14:52

Potrefenáhusa Můj manžel teď chodí po doktorech se svými rodiči a po prvním průseru, kdy si závěry a doporučení nebyl schopen pamatovat ani on, ani tchán, si to nahrává na mobil. Třeba by to byla cesta i u vás :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2026 15:45

999 jako logopedie je blbost. Ale jakmile jde o něco trošku vážnějšího, člověk je ve stresu a zapamatuje si čtvrtinu. Když máma a děda chodili s babičkou, tak každý z ordinace vylezl s úplně jiným závěrem. A to babička i děda byli mentálně v dobrém stavu. Takže se manželovi vůbec nedivím!

Offline Lilly_Ku
4506 příspěvků moje polička 11. června 2026 16:44
Reakce na Tabea:

Musím se teď kvůli práci chytřit k tématu fotovoltaika a jsem z toho div živá. Asi bych měla mít radost, ze se mi fakt nemůže stát, že by mi v práci zakrněl mozek, protože u mě vždycky přistane něco, o čem nemám šajn, ale nějak si to nadšení nemůžu vsugerovat a připadám si fakt tupě. 

​to si absolutne dokazu predstavit - na zacatku roku jsem zmenila oddeleni a delam ted financni data: wtf podvojne ucetnictvi, rekonciliace, vse u nekolik bank v nekolika menach.

pripadala a obcas furt i pripadam si fakt jak uplnej debil a taky jsem se utesovala tim, ze mi aspon nezakrni mozek :D coz je asi teda pravda :)

a ze kdybych v budoucnu chtela menit zamestnani, tak financni instituce dobre plati :D

Offline 999
19668 příspěvků moje polička 11. června 2026 19:37

Evaeva Proto si to nahrává a na dotazy sestry a dalších členů rodiny posílá jako audio. Všichni slyší rovnou doktora.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2026 19:47

999 jo, to je určitě dobré řešení.

Offline 999
19668 příspěvků moje polička 11. června 2026 19:49

Evaeva Je teda zajímavý, že já si z těch putováních po onkologiích s tátou pamatovala každý slovo. Prostě každý to má jinak.

Online letfenixa
10831 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:03

Vypadlo mi vlakno zo sledovaných, dočítala som 1 mesiac.

Prioritne držím palce všetkým so zdravotnými neduhmi

A mám tieseň. Cca v tomto čase pred 5 rokmi som semu písala, že muž má zhubný nádor. Dnes mu opäť niečo našli a začína nekonečné čakanie na histologiu

Online Tak Betty
6072 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:17

letfenixa ach jo . Držte se oba .

Offline Aranel
6536 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:34

letfenixa držím palce.

Offline Karja
44362 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:40

letfenixa Držím palce, určitě vám to dobře dopadne a užijete si prazdniny;-). Držíme vám vsichni;-)

Offline Mohučanka
7347 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:44

letfenixa moc držím palce

Online Pinot Noir
29733 příspěvků moje polička 11. června 2026 22:58

letfenixa achjo, držím palce a posílám sílu