Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4287 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Mulen marně přemýšlím, kde takový věci máme

​Já zrovna ty očkovací průkazy nemůžu najít, asi od loňského stěhování. 

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:18
Reakce na Karja:

notna Mně je to docela jedno právě, holky už třeba vytírají a to kontroluji jen proto, že máme dřevěnou podlahu, jinak bych je to nechala smrdlat dle jejich uvazeni. Samba taky nechám pověsit pradlo, neřeším to, jak to vypadá, jestli líp nebo hůř;-). 

​To je ta nejlepší varianta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:38

Karja jo, ta podlaha je mi taky jedno, blbě uklizené struhátko taky přežiju. Prádlo mi vadilo, když to zvyšovalo nutnost žehlení. Teď dávám žehlící do sušičky, zbytek je mi volný.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:48

Evaeva Jo, jako je mi to jedno úplně, já ty věci taky nedělám dokonale. Jako chtěly si umýt okna, tak to samozřejmě nejde..  Ale treba sambo je umyl rozhodně lépe než já, jen mu to tou oreciznosti trvalo celej den, tak už to rok nezopakoval:D. Ho zkusím načnout...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:57

Karja jo, jasně, okna jsou blbý. U nás je o to taky zájem, jak to dělám robotem, tak to po nich musím přemýt. Ale většina věcí se dá prostě přejít nebo lehce opravit.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. srpna 2026 13:31

barbucha -Jako fakt, pustit chlapa k něčemu bez předchozí edukace...

Aktuálne u nás /  teda  popisujem čo sa stalo pred2 hodinami, a tak už som to trochu vydýchala /. V mojej vysokej poličkovej skrini sú poličky o čosi kratšie, ako šírka skrine a už viackrát sa mi stalo, že ,keď som tam rovnala komínky tričiek, či svetrov, alebo keď som z nich niečo vyberala atď., tak sa polička zosunula na jednu stranu,  dostala sa mimo podporu tých kolíčkov, čo ju majú držať na mieste, a bum a niekedy so sebou zobrala aj poličku pod sebou  .Už som to zopárkrát manželovi spomenula, a že áno, niekedy, až budeme v meste, zájde kúpiť nejaké dlhšie kolíky. Viem čakať, už som sa naučila, ale keď mi to dnes znova spadlo, už som to ani nenaprávala, a išla som  domácemu majstrovi povedať, a aj ako na to ,a že  podľa možnosti hneď /. Čiže - edukácia bola - veď nestačilo by  zobrať z garáže niekoľko dlhších klincov a odzerať im hlavičku ? Vraj, to by išlo. Tak hovorím, dobre, ja pôjdem zatiaľ vybrať veci zo skrine. Lenže, čo si myslím, to on musí najskôr vytiahnúť auto z garáže a pohľadať v policiach ...., vraj zatiaľ to nechaj tak. Dobre, ako hovorím, viem čakať. Išla som zatiaľ na záhradu a o chvíľu - auto je vycúvané z garáže ? Paráda ! Vrátila som sa do kuchyne k príprave obeda, z čoho ma ale onedlho vyrušilo búchanie z poschodia. Vybehla som hore, a áno, moje zlé tušenie sa potvrdilo.   Na zemi ležal obsah tých dvoch spadnutých poličiek / no dobre, nedal nič pod to, ale včera som tu umývala podlahu /  a všetko ostatné / tri plné poličky / ostalo v skrini, v ktorej už manžel dovrtával dierky. Teda ja mám miernu povahu, a viem, že na svojho muža musím tak opatrne  / maminka mi kedysi hovoril - P., je fajn,jenom s ním musíš jednať jako s nakřáplým vejcem ,a mala pravdu / ale teraz ma to vytočilo. Bože, veď som ti hovorila,že najskôr všetko vyndám nie ?! Vraj, ale veď takto je to dobré, a ani tam nemusíš všetko  znova ukladať.  No jasne, a tie piliny si budem vytriasať až  vtedy, keď si budem chcieť niečo z toho obliecť, že ? A to ideš opraviť len tieto dve poličky a zvyšok až neskôr, keď spadnú aj tie ? Trošku som teda penila, to áno, ale neublížila som mu, len som teda vybrala celý obsah skrine a išla späť do kuchyne, ukľudniť sa k hrncom.  No a keďže som sa teraz z toho aj vypísala, podávam to k všeobecnému pobaveniu a pôjdem dať tú spúšť do poriadku . 

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 13:59

tv Já taky ne Ale ono to už dneska není potřeba, všechny záznamy jsou online (aspoň za posledních několik let) 

Offline Manuka
662 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 15:06

Blanka teda vám musí svítit nad hlavou svatozář!

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 15:41

Blanka

Kdybys mu dala pánví po kebuli, soud by tě musel osvobodit. 

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 15:46

Janulik03 ja ted očumuju psa na stránkách Voříškova, porad teda nemam uplne pocit, ze by to byl dobrej nápad, ale libi se mi moc 

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 16:59

Potrefenáhusa

A akého? vy máte doma takú psiu opatrovateľku, tá sa asi poteší, Trnka 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. srpna 2026 17:32

Manuka , Tabea   Kdybys mu dala pánví po kebuli, soud by tě musel osvobodit. -  

to je síce dobré vedieť  , lebo nevylučujem, či  k tomu nebudem mať dôvod aj niekedy v budúcnosti, ale zatiaľ som sa zdržala, lebo  .... až sa červenám, keď to píšem, ale ja ho mám rada .Ostatne keby na to prišlo, isto by si aj on vedel pripomenúť  nejakú situáciu, kedy som ho pre niečo vytočila ja, a vidíte, žijem, lebo ... aj on ma má rád . A tak je to modré s ružovým, suché s mokrým, a to je život.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 17:34

Blanka to je typicky, nedriv dlouho nic a pak hrrrr hlava nehlava

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 18:28

Janulik03 Dortík 

https://www.facebook.com/share/p/1Kj8bgbV7P/?mibextid=wwXIfr

ja ted na psa pořád ještě nemám vůbec mentální kapacitu, taky ta starost neni 1+1, ale spis násobná, nevešli bysme se do auta uz vůbec, jakákoliv dovolena je o dost komplikovanější než s jednim psem...zaroven ti psi si fakt mají navzájem hodně co dat, co jim clovek nedá...

ted fakt jeste ne, ale je to velkej sympaťák a libi se mi teda i Puding v příspěvku nad tim

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 19:31

Potrefenáhusa ten je zlatý

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 21:38

Evaeva Karja Ale když on to neporovná, takže je to jak krávě z huby vytažený a schne to nerovnoměrně, vůbec nepřemejšlí, jak to naskládat na sušák, aby se třeba nemusely otevírat ty křídla, něco je lepší sušit na ramínku, to ho ani nenapadne... a tak!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2026 21:56

Aranel tak to mně taky ne

Já akorát dávala pozor na ty trička a kalhoty kvůli žehlení, to teď řeší sušička. Jestli jsem někdy něco dala sušit na ramínko silně pochybuju, každopádně je to jedna věc z x, tak tu můžu pověsit sama, těch 320 ponožek zvládne kdokoliv. Já si je teda občas z nudy dávám rovnou k sobě po dvojicích, ale to je spíš pro mojí zábavu Suchý je to v tý výhni všechno hned, křídla jsou vytažený furt.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 22:52

Aranel No, to vůbec neřeším, zatím se nám tu žádný pradlo nesušilo navždy;-). 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. srpna 2026 00:36

Přestala nám chladit vinotéka. Vybrat a koupit novou není otázka dnů, je to celkem investice. Takže se těch skoro 200 lahví tady bude vařit v třicítkách bůhvíjak dlouho.

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 09. srpna 2026 03:51

Pinot Noir Teda to je pech. Nemůžeš to odvézt k někomu do sklípku nebo kdo má vinotéku apod?