Evaeva Ale výheň je přechodná, teda JÁ DOUFÁM!!! ![]()
Pinot Noir Konečně závažnej problém!
Ne, to je blbý, hlavně přece nebudeš to víno pít, když má 30 stupňů, a to budete teď abstinovat až do výběru nové?? ![]()
Stěžovací vlákno
Aranel no u nás na balkoně je výheň od dubna do října. Když není, tak už to tam neschne vůbec, takže používám sušičku.
Aranel neexistuje lednička? Jako pohotovostni řešení pro pár lahví? Na nyní a teď.
Janulik03 tak aspoň se dve malé čuda spolu zabaví ![]()
Potrefenáhusa no ale Dortík je kouzelnej ![]()
Raduza je parádní
a koukám, že Puding už bydlí
Pinot Noir chápu...zivot je boj ![]()
Pinot Noir
kámen by se ustrnul!!
Aranel že? ![]()
Potrefenáhusa ale Dortík je fakt parádní.
Pinot Noir a opravit se neda?
SunEclipse ona je už stará, je nejspíš nehorázně energeticky náročná a ještě k tomu hrozně hlučná, což je hodně otravné. Na jednu stranu jsem ráda, že se jí zbavíme, ale tak mohlo k tomu dojít třeba v listopadu.
V nedeli jsem si blokla bedra, ale takovym zpusobem, ze uz treti den jen lezim v posteli. Tohle se mi jeste nikdy nestalo a doufam, ze se to neubude opakovat. Prijde mi to jako nejhorsi bolest v zivote, a to jsem byla v kvetnu na operaci... lezim, nahrivam, zobu ibalgin, paralen a guajacuran. Jako zlepseni je, v nedeli jsem se sama nehla a ke vsemu porebovala asistenci, dneska uz relativne bezbolestne vstavam z postele. Ale sedet porad vubec nejde a porad to boli pri chuzi a stani.
Ale co me stve nejvic, tak mam tenhle tyden volno a dceru doma, tohle mel byt nas prazdninovy holcici tyden. Tak ted rusim vsechny plany, akorat lezim u ni v pokojicku na posteli, zatimco ona si vedle me hraje. Odjet k prarodicum vcera odmitla, ze se od druhych prece zrovna vratila a chce byt se mnou doma. Tak se jen modlim, at zitra k veceru jsem schopna sednout do auta a jet nekam na kopec na zatmeni slunce. Protoze to jedine posunout nedokazu a ona se moc tesi ![]()
Zuzuli - to je fakt blbé, moc vás ľutujem , a prajem rýchle vyzdravenie . Pretože mám sama problémy s bedrami, chcem sa spýtať - stalo sa vám to pri nejakom nezvyčajnom pohybe ?
Blanka vubec ne. Me ty zada trochu bolely od operace, jak to telo dostalo zabrat a ja mam sedavou praci. Mela jsem je ztuhle po delsim sezeni, ale vzdycky jsem to rozchodila. A cvicila podle fyzioterapeutky. A celkove se to zlepsovalo. Ale ted jsem v nedeli jen uklizela, drepla si, abych sebrala neco ze zeme, a uz nevstala. Vubec jsem to necekala a uz vubec s takovou intenzitou. Pochopila jsem, s cim lidi jezdi na obstrik, ta bolest byla hodne intezivni. Ale predstava toho, ze mam dojit do auta, v nem sedet, dojit nekam do cekarny a tam buhvijak dlouho cekat, me dost odradila.
Ten pocit poznám, a chápem vás. Ja nebývam často chorá, ale pred niekoľkými rokmi som mala silný zápal močových ciest a už som bola tak zničená bolesťou . Po týždni domáceho neúspešného liečenia už som mala dva dni a druhú noc 40 -tku horúčku a stále som odolávala manželovi, ktorý ma chcel silou mocou odviezť na pohotovosť - práve pre tú hroznú predstavu, že v tých bolestiach budem musieť z tej postele vstať, obliecť sa, zísť do auta ..... No ale nakoniec som išla a v nemocnici som zostala a horúčky neklesali ešte dva dni . Takže pre seba mám poučenie, - tým, že som odmietala ísť včas , som si iba všetko zhoršila. Ale snaď to nebude váš prípad.
Zuzulinemůžeš urgentně alespoň k ty fyzio? Pokud ti to už trochu povolilo, mohla by to už zvládnout odblokovat.
Jinak jsou i silnější léky na uvolnění svalů, zkusila bych zavolat praktické, jestli by to neposlala erecept na Mydocalm. Tady se to moc nenosí, ale na Slovensku je to v kombinaci s nějakým nimesilem první volba. Nese to sebou jiné problémy (že se například kašle na rehabilitace), ale jako první pomoc to je dobré.
Zuzuli Soucítím, tohle znám, ale chce to něco silnějšího třeba Aulin nebo Nimesil (pokud to můžeš a má ti to kdo napsat). A jo, přejde to![]()
continuity prakticke jsem volala a jeji reakce byla, ze mi nic na dalku nepredepise, ze kdyz to za tri dny s tim guajacuranem neprejde, mam prijit a ona mi neco da ![]()
No kdyby to nepovolilo, tak fakt neprijdu...
Ale o tom, ze ji zmenime, mluvime s manzelem uz par mesicu od doby, kdy mel zdravotni problem on a reseni bylo podobne.
A bohuzel moje fyzio pres leto neni, maji totiz rekonstrukci ordinaci. Budou zase nekdy v pulce zari
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY