Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:04

Zuzuli

Lituju moc. S dítětem si to vůbec neumím představit.  Ať je líp.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:12

Zuzuli a pak se divíme, že jsou plné urgenty

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:24

continuity muž s tímhle jel záchrankou, nic jinyho nám nezbejvalo, nebyl schopnej sám slézt ze schodů, ani sedět, ze bych ho odvezla já....ty schody naštěstí s jejich pomocí zdolal, jinak by ho tam nechali, nicméně v nemocnici dostal nějakou injekci na uvolnění svalů a přijel sám zpátky taxíkem asi do 2 hodin 

Ale bylo to poučný, říkali prvně zavřít psa, že na ně útočej často i hodný psi, jak jsou ve stresu z nemocného pána a příště stonat dole (to nemůžeme, záchod je jen v patře) 

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:30

continuity presne to jsem si rikala taky. Hlavne ja mam ten motol po ceste k ni a uz bych rovnou jela tam a doufala v neco poradnejsiho, nez jen erecept

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:30

Zuzuli ono to povoli, ale ty prvni dny jsou fakt priserny! preju rychly zotaveni.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:33

Zuzuli Hrozně moc tě lituju! At ti to brzo povolí. A neboj dcerka je určitě ráda, že je s tebou, i když jste doma;).

Jinak tento pocit, že se stačí jenom nějak blbě pohnout a nezvednu se mívám pravidelně každej rok před závěrkama, přesně když se přesedim, když je toho na jaře v práci moc, jak se to tak střádá a střádá.....Uplně cejtim, že stačí něco málo pokazit pohybově a nehnu se taky. Můj mladý soused taky jel někdy předloni záchrankou, dojel domů a nevystoupil z auta prostě... Sambo vždycky říká, že to čeká každej rok, kdy se takto nehnu. No a včera jsem byla na fyzioterapii a fyzioterapeut, že jestli chci prokřoupnout (!?!) a já že asi ne, že jako mám z těchto nějakých takovýchto akcí respekt a popisovala jsem mu tento stav, že je to sice lepší, ale ještě minulý měsíc jsem si byla jistá, že by stačil kotrmelec a už se nehnu...a on to vůbec nechápal, co jako myslim...

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:33

Potrefenáhusa jo, k tomu je ta poučka, když je ti tak hodně blbě, že si voláš záchranku, ale ještě jsi mobilní, nechoď si lehnout do postele v patře. Pokud jsi doma sám a je nebezpečí, že zkolabuješ (infarkt apod) otevři dveře a lehni si k nim. S tím psem je to dobrá připomínka.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:36

Karja ja jsem to mivala, kdyz jsem hodne jezdila dlouhy trasy na kole, panc jizda na kole je bohuzel taky sezeni :D jak mi rekla fyzio. nepomahala ani posilovna.

prestalo to, az kdyz jsem prestala jezdit dlouho, zacala jsem vic stridat sporty a kazdy rano chodim tak 3 km pesky. 

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:37

Já nemám doma děti a to válení jsem vzala tak zgruntu, že mě v sobotu, ještě teda v kombinaci s ofouknutim v noci, bolely záda v horní části už strašně. Naordinovala jsem si na neděli výlet do hor. V noci jsem se budila bolestí a ráno nemohla vstát. Muž si ťukal na čelo, jak chci někam jít, ale fakt mi to lezení nahoru s hulkama z nejhoršího pomohlo. A jedna aplikace Voltarenu. 

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:40

a celej den jsem musela myslet na tenhle vtip. 

Vztah po třicítce:

on: "Pěkně voníš, co to je?"

ona: "Voltaren."

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:49

Lilly_Ku Určitě.  Ono ani nepomůže to kompenzovat nějakým cvičením, nebo jako pomůže, ale takový to zrychlení z 0 na 100, jakože budu denně 10 hodin jen sedět a pak hodinu dělat aktivně sport je hrozně vošajstlich a taky se pak toho bojim. Nejlepší je, pak to prostě přirozeně rozhejbat, pak mám dovolenou a prostě mám přirozený pohyb po celý den...Ale každý rok se to posouvá a je to dřív a dřív před tou dovolenou, tak na to musim myslet příští rok a trochu prevence tomu pověnovat.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:50

Potrefenáhusa to jako ze zachranka remca, kdyz ma dopravit pacienta po schodech? Tatu nesli na ty jejich zidli z druhyho patra, sam by v te chvili nebyl schopny vubec.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:51

Zuzuli at je brzo lip, ty bolesti zad jsou strasny. 

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:51

Diky vsem za ucast.

Nastesti mam tetu vrchni sestru na detskem, tak ta mi slibila, ze mi behem dne sezene u nich v nemocnici erecept na neco silnejsiho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:53

Lilly_Ku já jsem si to zrovna teď na kole říkala, že na záda to asi není nic moc. Mně teda bolelo za krkem, musela jsem hodně myslet na to, ať mám záda "rovně". Ale říkala jsem si, že to aspoň kompenzuje to čumění do mobilu

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 10:54

Sweet Potato dite je uz nastesti sestilety a uplne spokojeny, ze je jen doma s mamou, muze se divat na pohadky dle libosti a krmi se piskoty. A stara se o me, pomaha mi, krmi morcata a vcera dokonce za me prevzala balik od kuryra. Ja tam teda sla s ni, ale ona tu obri krabici dotlacila od vchodu do sklepa.

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:03

Potrefenáhusa o zachrance jsem taky uvazovala, v tu nedeli, kdy jsem se doslova nemohla hnout. Prave s myslenkou, ze to v aute nedam a cekani nekde v cekarne na urgentu taky ne. A ze by mi treba neco na bolest mohli pichnout hned zachranari. Nastesti na to nedoslo.

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:07

Karja ja to znam jak pises, ze stresu. jako ono se to sekne nejakym pohybem.. ale jen prave v tom obdobi kdy jsem takhle rozhozena (nastesti uz dlouho ne)

@zuzuli jj prejde to samo a urcite bych to nijak nasilim nenutila, ale pro ulevu to chce urcite neco vic nez blbej guajacurantim uvolnenim pomoci leku ci injekce se to povoleni trochu uspisi, dokud jsi v kreci bolesti tak to pujde blbe. 

edit: vidim ze uz mas neco na ceste, tak to je supr

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:08

Tabea ji, nás teda nenapadlo ani ve snu, že by to tou záchrankou mohlo skončit, ale bylo to asi hodně moc hrozný 

(na ten vtip bych teda řekla, že po 50!!!!!!!)

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:09

Kokoska jo, říkali, ze nemaj schodolez, takže jestli nesleze, tak blby