barbucha batoh to zlepší jen částečně
Mně vždycky bolely záda z delšího stání, procházení... zlepšilo se to podle mě botama bez dropu. Jinak "břichem" se plavat dá, musíš na to zkrátka myslet.
barbucha batoh to zlepší jen částečně
Mně vždycky bolely záda z delšího stání, procházení... zlepšilo se to podle mě botama bez dropu. Jinak "břichem" se plavat dá, musíš na to zkrátka myslet.
Boty budu muset ještě vychytat. Mám všecky placatý, ale přece jen se v něčem lišit musej, když jedny vyhovujou a druhý už ne tolik... Musím se na to zaměřit, já vždycky jen popadnu jaký mi přijdou pod ruku a druhej den už nevím jaký to byly ![]()
Batoh jsem si pořídila jen kvůli těm kratším výletům (typicky: zavazadlo pod sedadlo), ale hrozně nerada to nosím anžto nechci bejt - zvlášť v zahraničí - za baťůžkáře. Parádo, trp! ![]()
barbucha nech si ještě u fyzio zkontrolovat jestli nemáš oslabené pánevní dno. Tam budeš mít nějakou dysbalanci. Já mám jednu nohu kratší a sedavé zaměstnání, takže to je hotovo, můžu to akorát nějak kompenzovat. Nejlíp jsem na tom byla během mateřský.
Kamarádce obsadili chatu netopýři , velká, velká invaze. Museli odjet domu do města , do paneláku . Jsou zvyklí , že tam jsou od jara do podzimu. Prý by mohli chatu opustit v polovině září, nebo až na jaře . Smrad je tam prý strašný .
Tak Betty šiš...a co se tím dá dělat, přeci nevyklidí pozici kvůli netopýre. Což teda udělali, ale to jim chaloupku nechají, až sami odejdou?? To je jak invazivní migrace
stes Jo , telefonovali všude možně a jediná rada je , ať vyčkají, že se odstěhují.
Tak Betty no tvl - to bych je tam snad šla potajnu vykouřit nebo zplynovat - nebo co, chraněný nechráněný
Tak Betty no tvl - to bych je tam snad šla potajnu vykouřit nebo zplynovat - nebo co, chraněný nechráněný
Jj, to je výborná rada, co jsem dohledala je to pravděpodobně druh zvláště chráněných, zničení hnízdiště bez povolení je za 100 tisíc + eventuální trestní odpovědnost - to fakt chceš hlavně pokud si se už naprášila na všechny záchranné stanice v okolí.
Tak Betty no tlapkam. Otázka zní, jestli nemůžou zadat po státu nějaké odškodnění, alespoň na úklid. Něco jak když vlci farmáři zlikvidují ovce.
stes Jo , telefonovali všude možně a jediná rada je , ať vyčkají, že se odstěhují.
to je teda drsný. Co chudáci lidi, kteří se nemají kam přestěhovat? Mají jít na hotel?
barbucha fyzio mi radila chodit s hulkama, ze se telo naprimi, lip dycha a pracuje i ten stred tela. Ale taky si je do mesta neberu a tady kolem kdyz jsem pred temi vedry pravidelne chodila, casto zapominam.
continuity Diky ![]()
Dcera sa s rodinou vrátila domov po dovolenke, a našla vykradnutý byt . Zažila to už 3x ! Na minulej adrese / dobrá štvrť, súkromná cesta / prišli postupne o počítače, mobil, televíziu a 3 bicykle / schované na záhrade za domom, pričom brána bola zamknutá . Tentoraz to boli „ iba“ nejaké šperky .Nedávno nechala dcéra namontovať v byte kameru / ehmm,.... má dospievajúcich synov a chce mať ako-tak prehľad , o tom, čo sa doma deje, keď tam nie je
/ ,takže policajti po zhliadnutí záznamu povedali - no áno, to sú tie Rumunky .Jedna ostala v otvorených dverách a dávala pozor, či niekto nejde, druhá prechádzala bytom a snorila. Keď si trocha neskôr kamery všimla, stiahla si nižšie kapucu a prieskum rýchlo skončila, čo bolo asi dobre. Nádej na vrátenie toho, čo zobrali je ale aj tak mizivá, berú iba malé veci a tých sa ich komplici okamžite zbavujú . Je to dobrý model , lebo ak ich neprichytia priamo pri čine, nikto im nič nedokáže. Vraj ani tento záznam veľa nepomôže .
Blankaježíšmarjá to je moje noční můra. Říkáš kamery? Nainstalují alespoň nějaký fake.
Blanka
moje nervy!
Jj, to je výborná rada, co jsem dohledala je to pravděpodobně druh zvláště chráněných, zničení hnízdiště bez povolení je za 100 tisíc + eventuální trestní odpovědnost - to fakt chceš hlavně pokud si se už naprášila na všechny záchranné stanice v okolí.
no tak...nerozumíš nadsázce, ironii???
Blanka Strašné.
Takže kdo nakoupil brýle a nestihl je dětem před odjezdem dát? Blbá sem, blbá
Blanka to je strasny. My mame v baraku alarm napojeny na pult ochrany, ovsem garaz nam vykradli, kdyz jsme byli doma a spali. Jinak to teda funguje, nekdy v lete to spusti, kdyz pres cidlo leze pavouk, takze pak volaji,jedou se sem podivat a teda platime vyjezd.
Zuzuli som rada, že Ti je už lepšie a úplne s Tebou súcitím, keďže ja som so seknutými krížami a následnou stratou vedomia skončila v sobotu na urgente. Našťastie záchranári mali vozík a máme výťah, inak si to neviem predstaviť. Je mi lepšie, no stále cítim bolesť v krížovej oblasti a mám pocit, že mi tŕpnu ruky, ale to bude asi dôsledok niečoho iného.
Tento víkend bol asi nejakým magnetom na podobné problémy: jednu kolegyňu seklo v krku, takže sa otáča celým telom a druhá spadla z hojdačky (ten typ laná a v strede doska) tak nešťastne, že od včera má golier na krku. Sme si povedali, ze v práci založíme Klub poloinvalidov :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.