Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline pecka
6217 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 16:07

Blanka to je strašné :(

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 16:10

pecka no je vedro, člověk spoceny, pak vleze do klimatizované prodejny a neštěstí je hotovo. 

Jinak jsem ti chtěla napsat, že dobře si udělala, že jsi si to nechala napravovat. Kamarádka si nechala na neurologii rovnat zatuhlý krk a volali ji rychlou rovnou do ordinace, protože tam omdlela. Tři dny v nemocnici a měsíc límec. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2026 17:07

Sweet Potato no ale můžeš je teď prodat za velký prachy (zamrzí to!)

Offline Blanka
příspěvků moje polička 12. srpna 2026 17:24

pecka - no, už to asi prebolelo, teda v zmysle, že nezobrali nič viac. Zopár tých šperkových vecí ju mrzí,/ svadobná retiazka od nás  napr./ a skúsi ešte aj v poisťovni, od niečoho má doklad . Tie dražšie,/ finančne ,aj citovo /  ktoré   dostala od súčasného partnera , mala na sebe. Mala doma pracovný počítač aj mobil - ostali , syn mal v izbe dosť drahý bicykel - ostal .Oni išli naozaj po malých veciach . 

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 18:06

Blanka tak on stačí ten pocit, že se někdo dostal do bytu, to musí být opravdu velmi nepříjemné, že ti tam někdo brousil a probíral se tvými věcmi. Brrr.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 19:21

continuity včera sme boli v Lidli a klimatizáciu mali nastavenu tak, že ma z toho chladu rozbolelo ucho. Ľutujem zamestnancov.

Online Aranel
6678 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 20:26

Blanka No fuj a policie nemůže nic...

Zuzuli

pecka Ufffff 8. srpna se prý otevřela Lví brána, co to je, nevím, ale dneska se má zavřít, tak snad už období úrazů skončí!!

Online dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 20:29

Aranel

Představuju si něco takového:

Online Aranel
6678 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 20:31

dzizisketa Nevidím lvy

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 20:39

Byla jsem s dcerou na vyhlidce na zatmeni! Sice uplne nekde jinde, nez byl puvodni plan, byly jsme jen na strese nakupaku na parkovisti, protoze tam nas odvezl manzel autem a nemusela jsem nikam pesky. Ale sedla jsem do auta a dcera o to zatmeni neprisla

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 22:05
Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 00:44
Reakce na Tak Betty:

Kamarádce obsadili chatu netopýři , velká, velká invaze. Museli odjet domu do města , do paneláku . Jsou zvyklí , že tam jsou od jara do podzimu. Prý by mohli chatu opustit v polovině září, nebo až na jaře . Smrad je tam prý strašný .

​Netopýři v noci lítají a nad ránem se vrací domů.To by nestačilo všechna okna pozavírat aby se nedostali zpět? Popisovala jsem tady hororový zážitek se stovkami netopýrů v ložnici,kteří naštěstí nad ránem zmizeli.Po nich teda za těch pár hodin šílený bordel,stříkance krve po zdech.

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 01:00
Reakce na Kokoska:

barbucha fyzio mi radila chodit s hulkama, ze se telo naprimi, lip dycha a pracuje i ten stred tela. Ale taky si je do mesta neberu a tady kolem  kdyz jsem pred temi vedry pravidelne chodila, casto zapominam.

​Jako ty hůlky - nordic walking - vídám docela často, zvlášť u srovnatelně starejch bab a jako zní to všecko slibně a logicky... ale znám se, já bych je nenosila, jsem debil. Spíš se zaměřím na ty botky, proč v některejch cajk a v jinejch ne - a taky se těším že až poleví ty vedra tak že toho ujdu trochu víc, a pravidelně, protože nějakej výlet jednou za tři měsíce to zjevně nevyřeší. 

Akorát že doma prostě postrádám nějakej lákavej cíl, chodit jen tak, jen proto abych chodila, mě strašně nebaví. 

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 01:08
Reakce na stes:

Tak Betty no tvl - to bych je tam snad šla potajnu vykouřit nebo zplynovat - nebo co, chraněný nechráněný

​Nene ty vrahu Musíš na tý chalupě mít častý a hojný návštěvy a tím provozem jim udělat ze života takový peklo, že se přes den nevyspěj ani pět minut a sami se rádi odstěhujou

Hele když v naší chalupě hřadovali na půdě, tak stačilo počkat než se tam haranti naučili vylézt a zřídit si tam eldorádo

Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 01:25

barbucha Mě taky nebaví chodit jen tak,takže to spojuju s nákupy,za kterými chodím velkými oklikami.Kaufland i Tesco mám 10 min.od domu a rychlým krokem v rámci chůze mi to trvá hodinu.Teď v těch vedrech to byla jen půlhodina, ale zato v obchodňáku jsem byla jednou tak dlouho než obvykle.Taky to byla chůze.

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 01:55

sagiti 

To jo, to praktikuju taky Ale musí jít jen o nějakou blbost aka jedno balení čaje, protože jinak nákup se u mě rovná naplnění rvhp tašky a s tou se chodí blbě

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 08:13

barbucha tak ja jsem teda chodila, abych chodila. Mame tu hezke okoli, kopecek i rovinu, kolenu a kycli to delalo dobre, tak co uz. Ale nepredstavuj si maratony, bylo to tak cca hodina. Ale kdyz jsem se dokopala fakt kazdy den, bylo to znat. K tomu 2x mesicne na fyzio, vzdycky mi projela zada, po prazdninach musim zase zacit.

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 10:50

sagiti barbucha taky to neumím, jít jen tak. Jenže zrovna tak neumím jít jen pro jedno balení čehokoliv, stejně odcházím s narvanou taškou, v lepším případě jednou...

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 11:34

já jsem teda zrovna včera šla jen tak, já to teda miluju no:D, ale ráda chodím v hezkém okolí, obejít čtvrt supermarketů by mě také nebavilo. Ale šla jsem večer a já mám 1,5 dioptrie, brýle nosím jen na řízení a když se sešeřívá tak docela přestávám vidět...No a je na čase s tím něco dělat, protože jsem třeba potkala takovou dost divnou partičku u řeky, ale i kdyby to byl nájemnej vrah a někoho tam čtvrtil, já to poznám tak až na 10m natož abych ho obešla...To samé zpátky, tam jsem to naopak vyhodnotila, že tam jdou nějaký zfetovanci, motaj se, fakt divný typy takhle večer u lesa....no asi tak třináctiletý kluci šli z ryb, jeden měl kolo, takže se tak motal aby byl nastejno s těmi pěšími a plus jeden bubnoval na prázdnej kýbl ze zakrmování ryb, což mě dost děsilo ten zvuk:D:D:D Že jsem potkala ještě tábor na strašidelné stezce v maskách, to už nebudu vůbec zminovat moje dojmy z toho....Takže já nepotřebuji hůlky, ale začít nosit čočky!

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 12:01

Karja tyjo, šeroslepost, to mám asi taky! na to brejle nepomůžou, jen prostě nesedám k večeru už do auta, no...

barbucha a další hůlkařky: já na to dokonce absolvovala jednodenní kurz, ono to neni jen tak, člověk si může špatnym provedenim (držení hůlek, jejich délka, dýchání atd.) naopak i ublížit!