Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Maureen
příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:25

Catherinne jo ahaaa...zajímavé-jasně,napadlo mne,že to není úplně eko...

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:26

continuity promiň za blbej dotaz,ale takhle zaneřaděný kosile ma po použití antiperspirantu a za jeden den na sobe?  Ja jsem se s tímhle nikdy nesetkala...mam košilovýho může, takže s kosilema mam velkou zkusenost 

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:29

Catherinne ufff...neexistují jednorázové?

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:32

stes no takhle zaneřádený kosile mám hlavně já. Resp. všechno bílý a on naštěstí má bílou jen jednu. Na dovolené jsem to vyprala normálně v pračce, nenosili jsme to tejdenv kuse. ale když to máš na sobě ve vedru, na zádech batoh, do toho opalovací krém.  já mám na těch košilích zažloutlé i záda, hlavně švy.

Na zádech se těžko poleju antiperspiranty - resp. potit se v tom vedru musíš, jinak se přehřejes. A koupali a sprchovali jsme se několikrát denně, hygienou to fakt nebude. 

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:32

stes no vyhodit to můžu, ale dost by to zvedlo cenu melíru...ale měla bych volnou neděli

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:38

continuity jezis to jsem fakt ani nepomyslela...na nehygienu.

Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:44

Samara To jsem ráda,že nejsem sama,které naměřili odborníci rozptyl dvou dioptrií.Suchostí očí trpím už teď a vůbec nevím jestli si tady můžu dovolit napsat co mi pomáhá,protože veškeré kapky už dávno nepomáhaly.No,napíšu to.Slušně řečeno urina.Moje vlastní.Než jsem ji začala používat tak jsem se v noci budila po hodině a nemohla jsem otevřít oči a jak strašně bolely.No a nevím jak by to bylo po případné operaci.Prostě já musím doufat,že šedý zákal nemám a mít nebudu.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:45

stes

No když píšeš o tom antiperspirantu. Já jsem ho dokonce změnila a nepomohlo. 

Jako štve mě to, no.  loni jsem musela vyřadit dvě jinak úplně dobré trička, jedno jsem ještě nějak s tím perkabonatem vyčistila. Ale nějak nevím, jak by se tomu dalo zabránit, kromě nošení černých věci. (Já to vidím i na svetle fialové a béžové kosili, že je ten odstín nažloutlý. )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:48

continuity mi teď odešlo taky několik triček, před tím dlouho ne. Tak asi je něco ve vodě

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:50

Evaeva

tak ledaže by to stejné lili do balené vody na Kanárech . Prostě letos bylo vedro, víc se potime.

Někdo má ten pot agresivnejsi. Mne třeba po čase smrdí merino trička tak, že nejdou vyprat. Už jsem to v zoufalství nacpala do pračky na 60. Pomohlo to na jedno nošení. Naštěstí to trvá nekolik let se do toho stavu dostat, tak zas tolik nebrecim. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2026 16:59

continuity no ale mně se to nestalo třeba deset let. To nebude úplně horkem. Navíc to mám i na teplejších tričkách, co v létě nenosím.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:16

Evaeva

já mám pocit, že se mi to taky děje hlavně poslední léta, ale podeziram spíš menopauzu. Na to jsi ještě mladá. 

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:19

kombinace antiperspirant a pot v podpaží mi udělá fleky v podpazi nejpozdeji po 5 noseni nove veci, i kdyz ji pokazde vyperu... takže  pak pouziju tu pastu z perkarbonatu a jaru a zase je na chvíli klid... ten antiperspirant se mi ani na 60 prostě nevypere... a taky to vidím i na světle barevných tričkach nebo šatech... I na černých je to vidět, tam teda to je šedý nebo takový jakoby mastný..  používam dove,  ten klasický modrý, vyhovuje mi nejvíc,  po jiných jsem cítit a to teda nemám ráda. prášek na to nemá vliv, když jsem používala jiné antiperspiranty,  tak taky žádná změna. no tak se pravidelně věnuje údržbě, ale za čas jsou ty věci na vyhození, i když jim v podstatě nic není...

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:20

continuity Evaeva já teda taky chtěla napsat, že hormony, že se ten pot třeba někomu mění.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:29

Catherinne jo, asi to budou hormony. Ale menopauza snad ještě proboha ne

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:51

V obdobi menopauzy je ten pot fakt agresivnější a smradlavejsi. Potom se to zlepší. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 16. srpna 2026 17:55

sagiti ty jo :-o to je poprve co aspon zprostredkovane to slysim od realneho cloveka. Kdyz to pomohlo, tak zaplatpanbu, ze to funguje! mivala jsem v noci taky suche oko a nekdy to bylo tak zle, ze jsem mela pocit, ze si pri otevirani oka utrhnu kus rohovky. 

Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 18:27

Samara Praktikuji to 6 let.A musím říct,že tato metoda člověka nutí žít zdravě.Vyhýbám se chemii jak to jde.

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 20:50

continuity Taky se mi na tričkách dělaly tyhle fleky, co pamatuju, a myslím, že mám taky agresivnější pot, a teď pár let používám jenom tuhý antiperspirant Borotalco Black and White, a je to významně lepší, jde to relativně normálně vyprat. Předtím jsem vyzkoušela kde co, jak formou (sprej, tuhý, krémový...), tak účinnou látkou (dryjáky z lékárny, co se používají jednou týdně, hliník, nehliník...), všechno mi na těch tričkách zůstávalo, a paradoxně nejvíc na světlých, která jsem bežně prala na 60. Tak jenom dávám tip. 

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 21:09

Myrtiladíky, vyzkouším.