RoSa tak to by sem určitě nepsala...
Ne asi její. Ale že podobnou situaci už tam třeba řešili a děti byly varovány.
Ne asi její. Ale že podobnou situaci už tam třeba řešili a děti byly varovány.
Ne asi její. Ale že podobnou situaci už tam řešili a děti byly varovány.
continuity Já vlastně nevím z čeho , asi , že ji poslali domu. Ale zamyslela jsem se a chtěla bych se tak na 14 dní vrátit do svých šestnácti let. Jen tak na dovolenou. Já dospívala v šedesátkách a byla to jízda. Vím , že to nesouvisí s tou dcerkou .
sagiti no mne jednou lékařka premeřila dioptrie jen na přístroji, pak mi tam nastrkala sklíčka se slovy, takto to musíte mít, pokud chcete řídit. Viděla jsem přes to 2x, všude stíny. za pět minut byla hotová. naštěstí jsme se v optice domluvili, že mě optometristka radši znova přeměrí, mordovali se se mnou hodinu a skončila jsem v podstatě s tím, s čím jsem chodila do té doby.
dítě jezdí akorát na takovy punkový skautský tábor. Tam všichni spí v jednom srubu. každý v tom koutě, který mu vyhovuje a ona venku v hamace, pokud neprší. Podle mne by se v tomto případě nechala dobrovolně poslat domů nejpozději třetí den. ![]()
Tak děkuji všem za názory a soucit, dcerce je 12 a fakt o nic jiného než společné koukání na tv nešlo. Prohřešek to byl druhý, prvnií byl nějaké napomenutí za ani nevím co, proto jely domů. No dceru to mrzí,brečela, těšila se tam. Prostě je taková, že se nechá strhnout ostatními a zrovna ta jedna spoluhříšnice je poněkud zrychlená adhad (z mého pohledu) Podle mě je i slabší celková rganizace, jako na ten sport jsou trenéři asi dobří, ale to kolem tedy pokulhává. No má poučení pro příště a my budeme pracovat na posílení sebevědomí a samostatnosti. Ve sportu ji to nijak neohrozí, do skupiny A stejně nepatří a ambice moc nemá.
JankaM ty jo tv na pokoji, poslala bych trenéry domu taky....
Karja my si vozili notebooky už tenkrát
pravda, trochu starší.
Evaeva Tak tato varianta už mě teda nenapadla vubec:D.
Jednalo se o chatky/domky pro 6 v kempu, nové, fakt hezké.
continuity Ano,také mám v plánu to tak udělat.Vzít všechny brýle do optiky a nechat si udělat stejné dioptrie.Ale pořád to odkládám.Kdysi jsem zaplatila za jedny brýle hodně peněz ale ta skla na nich byla během krátké doby zničená.Jakoby systematicky přejetá šmirglem.Přitom brýle mnohem starší v dobrém stavu.Prostě zaplatila jsem hodně a použili nekvalitní materiál.A ještě mě napadá,že jak měří to zorné pole,tak to můžou pokazit taky.A to si přitom lidi objednávají brýle on-line.![]()
sagiti jak jsem psala, babička dělala celý život v optice. Ať si každý dělá očima co jen chce, ja se o ně starám jak nejlíp můžu.
No vida, další postižená! A já už myslela že jsem taková rarita, že mě budou ukazovat na poutích
Tak ať nás ocásek trápí co nejmíň ![]()
Mně před třemi roky naměřil oční lékař, když jsem cítila potřebu změnit brejle, úplně stejný hodnoty jako jsem měla na posledních sklech. Bylo mi to dost divný, přece jen jsem je už nějakej pátek měla a navíc mi prostě přestávaly stačit (nic tragickýho, četla jsem v pohodě ale už to nebylo tak komfortní).
No a optometristka pak přišla s úplně jinou cifrou, že bude potřeba fakt změna anžto mi dioptrie trochu přibyly.
Tak jsem si nechala udělat skla podle optometristky a cajk. A teď jsem zvědavá, protože mám změřeno jak od ní tak i od toho očaře, ke kterýmu mě sama poslala abych měla celkovou kontrolu (zas uplynuly tři roky), jestli nenajde něco co ona nevidí, nějakej ještě jinej problém apod. (nenašel). No ale stejně mám zas dvojí výsledek - ve kterým se nevyznám - tak nevím podle kterýho se rozhodneme ty skla udělat ![]()
barbucha mně optometrista změřil oči jako doktor v životě ne, tak já věřím optometristovi![]()
JankaM ja napriklad ty trenery trochu chapu, nastavili pravidlo a ty holky to nedodrzeli. Oni nemaji moc sanci je donutit, nez opravdu udelat, cim vyhrozovali. Protoze co kdyby to nevinne nebylo. A jine by bylo, kdyby je nachytali vecer.
U mych dcer je na soustredeni zakaz dovezt si chipsy, redbuly a podobne. Rovnou oznamili, kdo to bude mit, odjizdi a vypadava z A tymu. Jsou to jen holky, za nachytani po vecerce maji nejaky cviceni nebo beh na vic, nebo pujdou pomoct do kuchyne v case osobniho volna.
Trener tvrdi, ze to je klubova akce, priprava na sezonu a maji udrzet zivotospravu. Protoze jednou se jim to vymstilo na mistrovstvi- devcata ponocovala a projely to Ja sama vidim, jak maji kazdy rok vetsi problem je zvladnout a ty holky maji mensi respekt. Zvlast pokud vi, ze ony jsou v klubu ty lepsi a neboji se trestu.
Evaeva Doktor se mi taky nikdy nevěnoval hodinu.
Ale naměřit o 2 dioptrie více? Zvláště když by se musely v podobném duchu upravovat i na brýlích do dálky a na počítač.Na každém oku jiné dioptrie.Dodnes nechápu co to mělo znamenat.Kdyby se ti dva odborníci lišili ve čtvrtce,max.půlce dioptrie ale tohle? Stalo se to v r.2015 a já stále dobře vidím přes brýle,přes které bych dle optometristky vidět neměla.Hodně čtu.
Jinak logicky uznávám,že optometrista by to měl umět líp.
sagiti tak já pocitově dobře vidím i bez brýlí a to mám 3.5 a 1.5 do dálky ![]()
Nosím je jen na řízení, poradím si než nich i v kine. Starší dcera má kolem jedné dioptrie a nedá bez nich ani ránu.
Evaeva Doktor se mi taky nikdy nevěnoval hodinu.
Ale naměřit o 2 dioptrie více? Zvláště když by se musely v podobném duchu upravovat i na brýlích do dálky a na počítač.Na každém oku jiné dioptrie.Dodnes nechápu co to mělo znamenat.Kdyby se ti dva odborníci lišili ve čtvrtce,max.půlce dioptrie ale tohle? Stalo se to v r.2015 a já stále dobře vidím přes brýle,přes které bych dle optometristky vidět neměla.Hodně čtu.
Jinak logicky uznávám,že optometrista by to měl umět líp.
Hele, ja jsem z ocaru i optometristu uz uplnej jelen! Od roku 2016, kdy se mi nahle zhorsil zrak, jsem byla celkem u peti ruznych ocaru. Kazdy doktor se mnou stravil pomerne dost casu, rozhodne nikdo nic neodbyl. No ale kazdy dosel k uplne jinemu vysledku a tvrdil, ze potrebuju uplne jiny pocet dioptrii a jiny typ bryli, nez urcil ten predchozi ![]()
Jednu dobu jsem mela i bifokaly a pani doktorka, ke ktere jsem sla potom, kroutila hlavou a rekla, ze se ten predchozi ocar musel asi zblaznit.
Pak se v tom vyznej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.