Přiznám se, že toho, že mi někde exne plně naloženej kočár, se bojím při každé trochu delší cestě. Teď se budu bát ještě víc :)
Stěžovací vlákno
nechtěla jsem nic psát, ano, máte i v něčem pravdu.
ale završit tu důkladnou analýzu tou poznámkou o googlování a udělat z toho vrchol analýzy... zrovna ten příspěvek totiž byla hluboká ironie a myslím, že je to z něj docela zřejmé. a přesto, že ani tohle nepoznáte, tak neváháte napsat půl strany rozborky s dovětkem, že nejste na nic expert. ne, vážně nejste. přesto podáváte soukromé analýzy lidí na základě názorů, které dobře nechápete ![]()
jak říkám, nejspíš máte v něčem pravdu, ovšem současně děláte něco hodně podobného. nehledě k tomu, že jste přišla s křížkem po funuse, protože i mě mrzelo, že jsem se takhle rozepsala, ale to už padlo výš. čímž tedy podruhé toto téma ze své strany uzavírám.
no, mě napadlo přesně to samé. kritika škatulkování a šup s náma do škatulky:D a ještě navrch (stejně jako mutzi) pěkně smotat dohromady příspěvky několika lidí a přisoudit je a)jednomu z nich b)všechny všem:P
Pritom staci vynechat tu naivitu oponentu a cajk, jednoduchy![]()
Predelali nam v centru prednosti, takze jsem dneska byla za pekneho debila kdyz jsem malem sejmula policajty prijizdejici z leva ve vire, ze mam prednost. Ale jecet na me nemusel :D
Nemusel, hajzlik. A ešte k tomu na tehotnú. Že sa nehanbi.
Kobylka sa nenašla!!!!!!!!
Hanbila jsem se ja :D nedavno jsme doma vedli debatu prave o tech zmenach ve znaceni, ale ze praxe prijde takhle brzo :D
Si klidne piste, vsak on vas opravdu nikdo nevyhani, ze.
Nemam potrebu nic dal rozvijet, svuj nazor jsem rekla a tahnout ho na stranky nebudu. Reknu jen toto: napsat mi "neváháte napsat půl strany rozborky s dovětkem, že nejste na nic expert. ne, vážně nejste" bez toho, aby jste dodala, ze ani vy nejste odbornik na zadne z temat, co tu tak rozebirate, naprosto podrhuje moje argumenty. Tak ja si s dovolenim zustanu u toho, ze se ucit neprestanu, vam preju hodne stesti ve vasem dosahnutem vsevedeni.
Také nemám ráda zevšeobecňující názory, které házejí celé skupiny do jednoho pytle. Jistě, mohu mít negativní zkušenost s konkrétní osobou, ale odsoudit např. profesi/národ atp. jako celek, mi nepřijde jako řešení.
Dům páně je skvělá kniha. Ráda bych našla další podobnou.
Horu hoře jsem také četla, Ducha místa nikoli a je zde zmíněno, že třetí díl tedy není nic moc
?
popravde taky nemam rada zovseobecnujici nazory, ale tady mi to prislo, ze se Realita jenom potrebuje trochu vymluvit, protoze na ni dolehlo, ze ma dva hodne nemocne rodice. v tomto pripade mam ja osobne latku tolerance nastavenou hodne vysoko, protoze opravdu nevim jak bych to davala ja.
díky žes oprášila účel stěžovacího vlákna... já si tyhle věci třeba osobně vůbec neberu, ale opírat se v téhle situaci do JR mi přijde vysloveně ohavný
Vnímám to jako Vy.
Ale prosimte, precti si jeste jednou co pisu "Tak vsichni mame strasidelne historky a potkavame neschopne packaly ze vsech moznych oboru - o tom to vlakno je, ale delat neschopne debily z celych profesi, narodu, nabozenstvi je uz dalsi level."
At si tady lidi stezuji do aleluja, ale delat blbecky ze vsech okolo opravdu neni reseni. Ve velmi tizive situaci je tu nekolik dalsich lidi a nevsimla jsem si, ze jsou jejich stiznosti prospikovane zesmesnovanim kdekoho.
Já to beru tak, že někdy na člověka všechno tak padá, že je opravdu těžké zůstat objektivní. Každý holt reagujeme jinak.
nezbývá než říci obligátní: když se ti to nelíbí, tak to nečti.
Ale jo, s tim souhlasim. Ale ty posmesky k kdekomu tu jsou dlouhodobe a ja je vetsinou i ignoruju. Muj pulstrankovy traktat neni nic proti tem strankam a strankam rozboru, jak zas jaky debil netusi, co dela. Ale jo, jak pise Viktorka, nemusim to cist.
To je naprosto presne! (Ta prvni reakce dve strany zpet, dal jsem to zatim nestihla precist)
A já si to zas přečtu, řeknu si, že někdo má fakt smůlu a že jsem ráda, že já mám konkrétně třeba s doktory zatím dobré zkušenosti ( a doufám, že to tak zůstane ) - zevšeobecňování je sice na pytel, ale když on někdo má v životě fakt pech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.