víš jak se to říká, nejhorší je iniciativní blbec ![]()
Stěžovací vlákno
pardon.
Šla jsem s rakovinou moc brzo no![]()
mimimimi!! mam nejakou vyrazku, predevcirem jsem byla na koznim, kde jsem se dozvedela, ze prej ze stresu. ze se prej nemam stresovat. a dnes mam termin u holice, tak premyslim, jestli to zrusit, nebo hned na zacatku vysvetlit, ze ty fleky na krku nejsou nakazlivy, aby jako bylo jasno
jo a este doplnim, ze jsem se nejdriv radovala, ze prej dermatitida, jakoze super, jasna diagnoza. pak jsem se pokusila o tom neco najit a ocividne je to vagni souhrnnej termin pro vsechny mozny vyrazky, haha.
tak vidis![]()
V naší firmě je všechno možný.
Vedení jsou samí chlapi a pro ty je asi čůrání do keře přirozený neboco a vůbec jim nepřijde nedostupnej záchod jako důvod k home office... Teda, ptát jsem se ještě nezkusila, ale po vznesení takového dotazu zcela jistě budu vypadat jak největší pindulína ve vesmíru co nic nevydrží.
zapomněla jsem dodat, že jsi chudák!!!![]()
Muhehe, já si zas chci dneska skočit na mamograf
Pak že ty debaty tady jsou k ničemu ![]()
jezisikriste![]()
ja bych se normalne zeptala, ale neformulovala bych to moc jako otazku, jakoze se jdu dovolit, ale spis tak nejak lehce jako samozrejmy fakt, ze proste teda bys pracovala z domu, nez se to vyresi.
nenee, ja si dokonce muzu dojit na zachod!![]()
Hysterko![]()
Tak si tu trnu pri tech predstavach skorokarambolazi a poctive soucitim a pak prijdete vy ![]()
Já myslim, že jenom tu a třikrát![]()
a vytrhnou ti dva zuby!![]()
Dneska skočit na mamograf? Teda nevím, jak kde, ale u nás to funguje tak, že potřebuju žádanku z gyndy. Ta mě objedná tak za měsíc, když nemám nic akutního, a mamograf v lepším případě za druhej z téhož důvodu.
Takže vám na kožním vlastně způsobili slušnej stres...
no presne, akorat jsem vystresovana, ze se nemam stresovat ... ![]()
![]()
My mladý na mamograf nemáme nárok, takže žádanku nepotřebujeme a cálujeme to ze svýho, předevčírem bych tady tvrdila, že objednací doba jsou dva dny, ale né, měsíc a dva dny to jsou))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.