![]()
a to prosím už niekoľko rokov riešim zdravotné problémy, ktoré by som nemusela mať, nebyť nehoráznych zanedbaní niekoľkých doktorov.
![]()
a to prosím už niekoľko rokov riešim zdravotné problémy, ktoré by som nemusela mať, nebyť nehoráznych zanedbaní niekoľkých doktorov.
Jsem ještě teď vyklepaná. Čert vem kočár, seženeme jinej. Hlavně, že jsem nevyklopila chlapečka.
![]()
Myslím, že to pôjdeopraviť, ale otrava je, čo zatiaľ.
Kobylka sa nenašla!!!!!!!!
Ta přece spadla do toho prosecca! ![]()
Knížku jsem si taky objednala a těším se!
Mezcal s červem už jsem pila, ale prosecco s kobylkou? Nelechtá na patře?![]()
To se zeptej Janulik03 , jestli se jí poslední sklenka nezdála trochu pikantnější ![]()
To vam verim a opravdu doufam, ze se z toho dostanete bez (tezsich) nasledku a doufam, ze ten pech se obratil.
popravde taky nemam rada zovseobecnujici nazory, ale tady mi to prislo, ze se Realita jenom potrebuje trochu vymluvit, protoze na ni dolehlo, ze ma dva hodne nemocne rodice. v tomto pripade mam ja osobne latku tolerance nastavenou hodne vysoko, protoze opravdu nevim jak bych to davala ja.
Jenže ono to tak není
Držte se ...
Mám stížnost, ale zároveň dotaz. Můj muž si koupil sandály, styl jako ony zde provařené Vagabondy. Černá kožená stélka plus pásky. A ta stélka tak strašně barví nohy,že se to prostě nedá. Stály cca 2500, vyhodit škoda...Nemáte nějakou radu co s tím?
Vďaka. Rozhodne ma to naučilo lajdavých/rutinérskych/arogantných doktorov meniť rýchlosťou, o akej sa im ani nezdalo a za dobrými si aj kus zacestovať
.
Mně sandály Vagabond rovněž barvily nohy. Chtěla jsem je reklamovat, ale ta představa vysvětlování/dohadování... Tak jsem jim dala ještě šanci a na třetí pokus barveví ustalo. Vysvětlení proč, bohužel neposkytnu.
To mi veľmi pripomína dcérin obľúbený vtip:
Čo je horšie, ako vidieť pavúka?
Nevidieť pavúka!!!
Hmmm, tak tři dny už máme za sebou a boty pořád barví. ![]()
Aha, tak to jsem měla větší štěstí. Někde jsem četla, že pomáhá vytřít boty octem, ale osobně jsem to nezkoušela. Pak snad existují i nějaké profesionální přípravky na zafixování barvy.
Ocet, to je ono!Měla jsem pocit,že jsem to někde četla,ale spletla jsem si to s alkoholem. Toho jsem se bála,aby ta stélka pak nebyla tvrdá. No zkusím ještě zapátrat. Možná bude jistější zajít se poptat do obuvi.Každopádně Vám děkuju za tip.
díky žes oprášila účel stěžovacího vlákna... já si tyhle věci třeba osobně vůbec neberu, ale opírat se v téhle situaci do JR mi přijde vysloveně ohavný
neřekla bych, že se do JR někdo opírá, jen bylo řečeno, že její vidění světa není jediné správné a shrnuto, jak ke všemu, nejen ke zdravotnictví, přistupuje... velice jednostranně, všimla jsem si toho, a jistě nejen já, už mnohokrát. jasně, je možné to nečíst, je možné na to nereagovat, ale je trochu přes čáru tvrdit, že se do ní někdo opírá. naopak myslm, že Unnamed to vystihla velice přesně a slušně.
díky žes oprášila účel stěžovacího vlákna... já si tyhle věci třeba osobně vůbec neberu, ale opírat se v téhle situaci do JR mi přijde vysloveně ohavný
Nikdo se do ní neopírá, ty šíšo (jak bys řekla ty), osobně si nic nemá brát ani ona, naopak invektivy tady zpravidla sázíte vy dvě, absolventky vysoký školy života. Pokud se sem někdo přichází vypsat ze svých strastí a čeká pouze laskavou sounáležitost, měl by vynechat plky ala závidím naivitu a žijete na obláčku. Já nemám ráda negativní osoby, zejména ty, co se v ní strašně rády rochní.
To není vtip!![]()
Možná už to tu padlo a třeba to není váš případ, ale je možné, že vaše maminka má ohledně té dopravy na léčbu nárok na sanitku. My jsme to dlouho nevěděli, přitom mamka to měla 60 km. Není to ideální, znamená to další čekání navíc a taky je mi jasné, že asi budete chtít jezdit s ní, ale napadlo mě, že kdyby se téhle možnosti dalo využít aspoň v některých případech, tak by vám to trochu odlehčilo.
Jinak přeju hodně sil, ono udržet si nenegativistický náhled na věc, když má člověk oba rodiče vážně nemocné, je přímo zapojený do náročné péče, musí to nějak skloubit s prací, a má do toho ještě vlastní zdravotní problémy, je fakt hodně těžké.
Potrebuji si postěžovat. Dcera, 3,5 roku chodí druhým rokem do školky. Chodí tam rada, učitelky jsou fajn jenže tam skoro nechodí. Poslední tři měsíce byla 6 týdnů doma, 4dny ve školce, měsíc doma, ted dva dny ve školce a už zase horečka takže doma. Zkouším kde co na imunitu, na ORL zjistili zvětšené krční mandle tak půjde na odstranění. Doufám že to pomůže protože jinak už nevím. Chudák, když je zdravá je hrozně akční a komunikativni. Musí být doma, chybí jí děti, každou chvíli antibiotika
. A to jái manžel chodíme do práce, ještě že máme dokonalou babičku ale stejně... Už nemuzu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.