Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 13. června 2017 21:56
Reakce na Unnamed:

a to prosím už niekoľko rokov riešim zdravotné problémy, ktoré by som nemusela mať, nebyť nehoráznych zanedbaní niekoľkých doktorov.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 13. června 2017 21:57
Reakce na žluťásek:

Jsem ještě teď vyklepaná. Čert vem kočár, seženeme jinej. Hlavně, že jsem nevyklopila chlapečka.

Myslím, že to pôjdeopraviť, ale otrava je, čo zatiaľ.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:03
Reakce na Janulik03:

Kobylka sa nenašla!!!!!!!!

Ta přece spadla do toho prosecca! 

Potrefenáhusa 

Knížku jsem si taky objednala a těším se!

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:05
Reakce na barbucha:

Mezcal s červem už jsem pila, ale prosecco s kobylkou? Nelechtá na patře?

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:07
Reakce na Sweet Potato:

To se zeptej Janulik03 , jestli se jí poslední sklenka nezdála trochu pikantnější 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:08
Reakce na slniecko:

To vam verim a opravdu doufam, ze se z toho dostanete bez (tezsich) nasledku a doufam, ze ten pech se obratil.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:13
Reakce na continuity:

popravde taky nemam rada zovseobecnujici nazory, ale tady mi to prislo, ze se Realita jenom potrebuje trochu vymluvit, protoze na ni dolehlo, ze ma dva hodne nemocne rodice. v tomto pripade mam ja osobne latku tolerance nastavenou hodne vysoko, protoze opravdu nevim jak bych to davala ja. 

Jenže ono to tak není

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:39
Reakce na Jiná Realita:

Držte se ... 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:08

Mám stížnost, ale zároveň dotaz. Můj muž si koupil sandály, styl jako ony zde provařené Vagabondy. Černá kožená stélka plus pásky. A ta stélka tak strašně barví nohy,že se to prostě nedá. Stály cca 2500, vyhodit škoda...Nemáte nějakou radu co s tím?

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:24
Reakce na Unnamed:

Vďaka. Rozhodne ma to naučilo lajdavých/rutinérskych/arogantných doktorov meniť rýchlosťou, o akej sa im ani nezdalo a za dobrými si aj kus zacestovať  .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:24
Reakce na EDITH4B:

Mně sandály Vagabond rovněž barvily nohy. Chtěla jsem je reklamovat, ale ta představa vysvětlování/dohadování... Tak jsem jim dala ještě šanci a na třetí pokus barveví ustalo. Vysvětlení proč, bohužel neposkytnu. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:27
Reakce na Janulik03:

To mi veľmi pripomína dcérin obľúbený vtip:

Čo je horšie, ako vidieť pavúka?

Nevidieť pavúka!!!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:36
Reakce na whiskas:

Hmmm, tak tři dny už máme za sebou a boty pořád barví.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. června 2017 00:13
Reakce na EDITH4B:

Aha, tak to jsem měla větší štěstí. Někde jsem četla, že pomáhá vytřít boty octem, ale osobně jsem to nezkoušela. Pak snad existují i nějaké profesionální přípravky na zafixování barvy. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 14. června 2017 01:02
Reakce na whiskas:

Ocet, to je ono!Měla jsem pocit,že jsem to někde četla,ale spletla jsem si to s alkoholem. Toho jsem se bála,aby ta stélka pak nebyla tvrdá. No zkusím ještě zapátrat. Možná bude jistější zajít se poptat do obuvi.Každopádně Vám děkuju za tip.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2017 06:35

díky žes oprášila účel stěžovacího vlákna... já si tyhle věci třeba osobně vůbec neberu, ale opírat se v téhle situaci do JR mi přijde vysloveně ohavný

neřekla bych, že se do JR někdo opírá, jen bylo řečeno, že její  vidění světa není jediné správné a shrnuto, jak ke všemu, nejen ke zdravotnictví, přistupuje... velice jednostranně, všimla jsem si toho, a jistě nejen já, už mnohokrát. jasně, je možné to nečíst, je možné na to nereagovat, ale je trochu přes čáru tvrdit, že se do ní někdo opírá. naopak myslm, že Unnamed to vystihla velice přesně a slušně. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. června 2017 07:09

díky žes oprášila účel stěžovacího vlákna... já si tyhle věci třeba osobně vůbec neberu, ale opírat se v téhle situaci do JR mi přijde vysloveně ohavný

Nikdo se do ní neopírá, ty šíšo (jak bys řekla ty), osobně si nic nemá brát ani ona, naopak invektivy tady zpravidla sázíte vy dvě, absolventky vysoký školy života. Pokud se sem někdo přichází vypsat ze svých strastí a čeká pouze laskavou sounáležitost, měl by vynechat plky ala závidím naivitu a žijete na obláčku. Já nemám ráda negativní osoby, zejména ty, co se v ní strašně rády rochní.

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 14. června 2017 07:37
Reakce na slniecko:

To není vtip!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. června 2017 08:19
Reakce na Jiná Realita:

Možná už to tu padlo a třeba to není váš případ, ale je možné, že vaše maminka má ohledně té dopravy na léčbu nárok na sanitku. My jsme to dlouho nevěděli, přitom mamka to měla 60 km. Není to ideální, znamená to další čekání navíc a taky je mi jasné, že asi budete chtít jezdit s ní, ale napadlo mě, že kdyby se téhle možnosti dalo využít aspoň v některých případech, tak by vám to trochu odlehčilo.

Jinak přeju hodně sil, ono udržet si nenegativistický náhled na věc, když má člověk oba rodiče vážně nemocné, je přímo zapojený do náročné péče, musí to nějak skloubit s prací, a má do toho ještě vlastní zdravotní problémy, je fakt hodně těžké.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:01

Potrebuji si postěžovat. Dcera, 3,5 roku chodí druhým rokem do školky. Chodí tam rada, učitelky jsou fajn jenže tam skoro nechodí. Poslední tři měsíce byla 6 týdnů doma, 4dny ve školce, měsíc doma, ted dva dny ve školce a už zase horečka takže doma. Zkouším kde co na imunitu, na ORL zjistili zvětšené krční mandle tak půjde na odstranění. Doufám že to pomůže protože jinak už nevím. Chudák, když je zdravá je hrozně akční a komunikativni. Musí být doma, chybí jí děti, každou chvíli antibiotika . A to jái manžel chodíme do práce, ještě že máme dokonalou babičku ale stejně... Už nemuzu