Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:17
Reakce na rasaNori:

V pondělí na kruháči u Slezské radnice mi vjel do cesty trolejbus. Naštěstí jsem zabrzdila a řidič se hrozně omlouval. Ale být trochu víc rozptýlená tchýní vedle mě, tak mu napálím rovnou doprostřed. UF!

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:18
Reakce na rysamona:

ja vim ze to moc nepomuze:-( ale timhle si prochazi hodne deti (a rodicu, uaaa jediny co je jisty tak priblizne v dobe nastupu do skoly to prejde. vydrz, snaz se tim moc netrapit, super ze mate babicku a pokud je mala normalne v poradku jen citlivejsi na ty bezne infekce tak z toho vazne proste vyroste

49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:20
Reakce na Bledule:

to vam vazne jen tak zmenili dopravni znaceni? ja jezdim do prace po pameti, dat tam jiny znacky je po nas:-(

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:20
Reakce na slniecko:

Teda!!!! Inak presne to som si pomyslela. 

49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:22
Reakce na Mutziputzi:

tak ma to i sve vyhody. ja napriklad muzu byt jen prijemne prekvapena

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:23

Tohle není ten případ. Trolejbus normálně vjel na kruhový objezd aniž by dal přednost. Asi byl zamyšlený.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:25
Reakce na Bledule:

Ja jsem tak zblbla v centru z tech prednosti zprava, ze jsem si ji tam dosadila automaticky i kdyz vim ze uz tam cca pul roku je dej prednost  no idiot proste. S tim rozptylenim, ted ve francii jsem vyfasovala tranzita nekde v horach, k tomu dve neridicky kamosky a pokyn ze ve 4 dole ve meste naberem kluky co jeli kolmo. Ja nervozni jak prase, do toho ty dve kdyz se bavily tak to byly vykriky pripadne doprovazene gestikulaci jak na scene narodniho, no v pulce cesty tema serpentinama jsem mela chut je vysadit :D nakonec jsme po ceste nabraly jeste 2 stoparky aby tech bab v aute nebylo malo :D

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:25
Reakce na rysamona:

Tak to je peklo. Jasně, že jednou se to zlomí, ale teď je teď a chápu, že pro to chceš udělat maximum. Co nějaké autovakcíny? Luivac? Alternativní podpůrná léčba? 

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:26
Reakce na rysamona:

Kolegyně má dvě děti a na podzim jim také nechávala odstranit mandle, taky aby nebyly furt nemocné, když nastoupila zpět do práce. Vůbec to nepomohlo.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:29

Tam byla dlouho rekonstrukce hlavni ulice, takze ruzne jednosmerky atd. Ja tam autem moc nejezdim, parkovani me stoji vic sil nez jet od nas busem a tramvaji, no a oni uz to zas predelali na normalni provoz :D jak rikam, idiot na koleckach :)

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:30

rysamona To je hrozný, musíte to nějak vydržet. Moji synovci byli ve věku před třetím rokem taky velmi často nemocní, a pak se to zlomilo (musím zaťukat). A já, já jsem byla absolutně hrozný dítě, věčně nemocný, podvyživený už na pohled neduživý, teď v dospělosti super! Takže to dáte, držím pěsti!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:32

V baráku kde máme kancly se rozbilo jakýsi čerpadlo a nesmíme chodit na WC ani pouštět vodu z umyvadel/dřezů do odpadu, někdo se na to přijde podívat prý v pátek.  V jednadvacátým století budu v práci chodit čůrat do keře, kdo by to byl řekl.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:33
Reakce na rasaNori:

Já jsem vynervovaná vždycky, když jedu po neznámé trase a ještě kdyby na mě někdo mluvil a chtěl, abych mu odpovídala!

Já jinak centrem moc nejezdím, to byl jen takový výlet s tchýní do obchodu. To, že je zavřená Českobratrská, jsem věděla, ale že se nedostanu zadem k Černé louce, mě zaskočilo, takže jsme to vzali přes Sýkorák na Slezskou a zaparkovali jsme za radnicí.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:33
Reakce na Karoleena:

Já bych šla normálně domů.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:36
Reakce na Karoleena:

Pardon,je to sileny tedy.

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:36
Reakce na Karoleena:

To vás tam za takových podmínek přece nemůžou držet

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:47
Reakce na Karoleena:

Pardon, viem že je to neprijemné ale až mi slzy vyhŕkli od smiechu.

Ja by som išla normálne domov.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:56
Reakce na Karoleena:

Do pátku by mě neviděli.

U nás byl včera taky nějakej problém s vodou, pročež nám v jídelně předložili jídlo na plastovejch talířích, s plastovejma příborama. Kdo si dal steak, byl dost nešťastnej

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:57

Tak pokud mě neoznačíš za chudáka, když ti řeknu, že jaký si to uděláš, takový to máš, nemám s tím nejmenší problém. Já bych si tedy dnes postěžovala, že zřejmě pod tíhou toho, že jsem si zde přečetla, že s rakovinou je nejlepší jít k doktorovi co nejpozdějš, jsem vyrazila na ultrazvuk o měsíc dřív, navíc někam až na Háje a páč maj narváno, tak mojí dochvilnost neocenili a že se těší za měsíc

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. června 2017 09:58
Reakce na Bledule:

ono je to zavřené až dozadu? já si právě můžu vybrat jestli pojedu do centra po místecké nebo frýdecké, ale jak to tak pozoruju tak asi nebudu jezdit nikam :D