Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:29

lidi jsou a budou bohuzel prasata a nemyslim si,ze kos u nosu u lavicky to vyresi.:-/

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:30

Já se v takových případech nerozpakuju hlasitě a adresně vyjádřit svůj názor na takové konání.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:34
Reakce na dzizisketa:

To je dobře. V některých případech je ale lepší mít dvoumetrového přítele nebo nebezpečně vypadajícího psa po boku. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:38
Reakce na Krehutka:

já většinou chytám takový amok, že asi vypadám fakt hrozivě, moc neuvažuju nad důsledky, a zatím se mně lekl i dvoumetrový chlap a neřekl nic a zdekoval se (to ale nebyl odpad, ale hrabal se v rohlíkách špinavýma rukama). prostě jak se někdo chová jak prase, já se neznám.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:38

Já jsem šla tuhle večer domů a přímo na ulici čurali tři mladý chlapi na zeď... Tak jsem se zastavila asi jeden metr od nich, pěkně z boku, abych měla přehled a začala se jich vyptávat, proć se musí vych..t zrovna venku... Byli dost v šoku, trvala jsem na odpovědi, neuhnula pohledem a oni v té situaci nemohli utéct . Styděli se teda strašně, bylo jim to blbý, že s nimi v této situaci komunikuje vyfiklá madam...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:42

Ja som tak raz upozornila pani s dieťaťom ktoré sa vys...o hneď vedľa chodníku. Poprosila som ju či by to po sebe neupratala, dokonca som jej ponúkla sáčok a to som si teda vypočula svoje no. Že čo sa starám, všetko osr..é od psov, že nech si zbieram svoje ho..á a pod. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:46
Reakce na 999:

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:49
Reakce na 999:

Super!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:52
Reakce na paktofonika:

a tak to neuklidila?nebo to uklizela a pri tom nadavala?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:13
Reakce na Zarinya:

Otočila sa a išla preč.  Ešte ja som sa cítila blbo a nadávala som si načo som sa vôbec ozvala. Rovnako napominam aj psičkarov, rada poskytnem aj sáčok. 

Ešte keď som nemala psa tak som veľmi po trávnikoch v meste nebehala. Až pri prechádzkach so psom som zistila koľko exkrementov, odpadkov, potravín a špakov leží na zemi. 

Fajčila som aj ja, ale špak nikdy neletel na zem. 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:16
Reakce na :

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:20

Amun Jo, byla taková vždycky, ví to uplně celá široká rodina, vlastně i její maminka. Děti jí mají na háku, umí s tím pracovat, zarazit jí, usměrnit i položit telefon - ale podotýkám, že velice klidně a slušně. Možná, že díky ní umí vyjít s každým, jsou oblíbení a celkově mají velice dobré komunikační dovednosti, doteď mě to nenapadlo. Teď je už vlastně klidnější období. A vlastně až na uplné drobnosti si není nač stěžovat.

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:24

Ja pracuju u prestupniho uzlu MHD, kde jsou zaroven dvoje ciste toalety zdarma. Autobusakum to ale zily netrha, chodi si ulevovat mezi zaparkovana auta a na jakykoli prouzek travniku v dosahu. Jit po parkovisti potme je obcas docela adrenalin 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:25
Reakce na paktofonika:

strasny!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:27
Reakce na :

Mňa štve že ľudia kritizujú hlavne psičkarov a kritika na ľudí vykonávajúcich potrebu na verejnom priestranstve je oveľa menšia . To je stále psičkar sem a psičkar tam. Aspoň tam kde bývam ja sa zbieranie po psoch veľmi zlepšilo. Všimla som si že často nezbieraju ľudia ktorí majú veľké plemeno(častokrát by to chcelo asi aj lopatu-tam už je to ale otázka potravy). 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:28
Reakce na :

jej tak to je vazne hruza, fakt by me zajimalo, ceho presne tihle lidi chteji dosahnout. Ale aspon, ze se ti s tim dari bojovat. Jinak ohledne strachu, ze z cloveka se stane casem to same, ja uprimne doufam, ze ne. Prijde mi, ze prave diky tomu, ze clovek uz ted na to chovani kouka s odporem a vi, ze to vlastne nevede k nicemu jinemu, nez totalni samote, protoze to nikdo nevydrzi. Kazdy asi obcas udela neco stejne, jako rodice, kdyz to chovani mel pred ocima tolik let, ale aspon ja si to ihned s hruzou uvedomim a pamatuji pro priste:D Budeme v pohode!

.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:33

Tak já se přiznávám k tomu, že když byly děti malé, nosila jsem s sebou igelitové pytlíky - když to na děti přišlo a opravdu nebylo kam jít, prostě jsem je podržela nad tím rozprostřeným pytlíkem, a pak to vyhodila do koše. Byla jsem to nucená udělat asi tak 5-krát, naštěstí to bylo vždycky stranou od davů. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 28. června 2017 13:33
Reakce na paktofonika:

tys to zjistila se psem... ovšem zjistit to s malým dítětem, které všude vleze a vyválí se