Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:22
Reakce na Mutziputzi:

Tak ony odpaďáky nevoní obecně, ale když je v něm deset otevřených papírových pytlíků s hovnem na tácku, tak tomu může podle mě konkurovat máloco.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:26
Reakce na Pinot Noir:

no,to je sileny a ne jen exkrementy.Zrovna nedavno na prochazce sem si rikala PROC musi byt odpadkove kose primo u lavicky??

Jeste kdyz si clovek sedne tak to ma primo u nosu.Nechapu proc to nemuzou dat mezi lavicky coz by bylo cca 2 metry od lavicek.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:29
Reakce na Pinot Noir:

Já s těma papírovejma neumím, nosím vlastní igeliťáky, já jako chybu vidím zejména rozhodnutí architekta nebo baby na magistrátu frknout koš hned vedle lavičky. To mi připomnělo, že jsem na ambiciózní apku Prahy pod názvem zmente.to poslala Dolínkovi dotaz, proč jsou v celejch Jinonicích asi cca 2 odpadkový koše, je to víc jak měsíc a taky hovno

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:31
Reakce na Mutziputzi:

V Norimberku jsou taky primo u lavicek.To nebude Ceska specialita.

20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:33
Reakce na Zarinya:

A prasárna na druhou, koš pod nosem a kolem lavičky i tak 150+ vajglů!

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:34

To je proto, když člověk sedící na lavičce dojí svačinu, aby se nemusel namáhat odnést obaly od tatranek a ohryzky dál, než je nutné, neboť by se taky mohlo stát, že by tuto námahu vyhodnotil jako neadekvátní a bordel by pohodil kolem lavičky.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:37
Reakce na Mutziputzi:

já furt teď vidim nějakou mládež, co si vesele rozhazuje bordel po ulici, už si pomalu připadám jako pani v letech ala "You kids get out of my yard!" ale jako fakt ve stylu vypiju colu a prázdná flaška mi upadne na chodník, i když je koš o 4 kroky dál. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:37
Reakce na dzizisketa:

jo,to sem si taky v prvni chvili rikala,jenze!on neni u kazde lavicky asi tak ob lavicku tudiz kdyby to daly mezi lavicky tak za prve by to nesmrdelo az tak pri sezeni a bylo by to stejne daleko od obou lavicek.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:38
Reakce na Zarinya:

Lavičky jsou rozděleny na svačinové a ty ostatní

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:39
Reakce na dzizisketa:

asi..hruza,no.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:39
Reakce na dzizisketa:

Určitě je to proto. Lidi jsou čuňata.

U nás je dost laviček i košů. Ale hodně laviček je celodenně na přímém slunci. Jakmile objevím nějakou ve stínu, v 99 % případů je vylepšená košem :)

20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Já teda bohužel vidím i mládež, která než aby šla s prominutím na hajzl do cca. 100m vzdálené školy, upozorňuju Humanitní vědy UK, která je u nás v bloku, jdou radši do přilehlého křoví, nedávno mi tam zaběhnul pes a málem bylo po mně

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:48
Reakce na Mutziputzi:

Humanitní, no. Nic lidského jim není cizí ;)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:48
Reakce na Mutziputzi:

Kdyby do křoví, u nás ch....ou normálně na trávu krok od chodníku, prasata 

20970 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:55

Vono vůbec teda když jsme u toho, za mých mladých let byly tyhle fakulty UK fakt pro lidi na úrovni, co teď tam berou za exoty to je šílený, od pohledu, natož je poslouchat.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. června 2017 11:56
Reakce na Mutziputzi:

jako ta dnešní mládež!!!!

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:10
Reakce na :

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:24

Chodíme na procházky po pražských přírodních památkách a usedlostech. Pos..ný jsou snad všechny vstupy do pražské "divočiny". Bezďáci jsou jasní, ale podezírám hlavně taxikáře. Ble, fakt mě to vždycky rozhodí.

Jinak, až teď objevuji, kolik je v Praze fakt divokých míst téměř v centru. V neděli jsme šli přes Buďánka na Skalku. Jednak je tam krásná louka, ale i těžké lezecké cesty. Bohužel usedlost Skalka je rozpadlá a obývaná bezdomovci. Je velká ostuda Prahy, že většina usedlostí je v naprosto dezolátním stavu a odsouzena k zániku. A na to si taky stěžuju.

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Kdyby mládež!!! Asi před měsícem jsem vystupovala z autobusu na konečný a zároveň přestupu na metro (= koše přímo na zastávce, u stánku s pizzou a ve vestibulu) a týpek přede mnou, odhadem tak 35+) upustil krabičku od cigaret na zem a jal se ji kopat asi 3 metry k nejbližší zdi. Moc mu to nešlo a tak do ní musel kopnout šestkrát. Šel kolem tří košů