Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 14:56
Reakce na Mutziputzi:

Dělá nebo nedělá legraci, Amun to obtěžuje v práci a tak není co řešit.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2017 14:58
Reakce na andulka01:

Ale jo, jenom bych volila jak to řešit a určitě se vyhnula "drsnejm" vyjádřením.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:08

proflakala jsem den v praci a pokracuju i doma

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:09
Reakce na Mutziputzi:

Ale tak to je jasné, jsem si trošku zapřeháněla :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:14
Reakce na Candance:

tak doma to nevadí, ne? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:16
Reakce na Jiná Realita:

no protoze mam vystehovanou pulovinu bytu po rekonstrukci, tak to trochu vadi  a jak se znam, zacnu vecer a pojedu az do noci

a zitra budu v praci opet aktivni

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 17:59
Reakce na :

já vůbec nerada jakýkoliv ty "dámský" peněženky kde jsou bankovky ohnutý, nikdy jsem žádnou nevlastnila. ale u těch co dostanu mi to je fuk:-)

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 25. července 2017 18:24

haha, já jsem si zrovna dneska koupila malou dámskou peněženku, nesnáším velký šrajtofle, ještě když tam má někdo narvaný i doklady a všechno. 

Do tý mojí se teda bankovky nemusí překládat, dají se tam rovně a pak se trochu ohnou i s peněženkou, ale nevyndavám je přeložený na miniobdélníčky :-D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2017 18:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky nerada velky penezenky, si vzdycky vybavim Vrchni prchni "Polivcicka byla?"

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 19:00
Reakce na Potrefenáhusa:

vždycky když se mi rozpadne strávím děsnou dobu sháněním peněženky ve velikosti na všechny strany jen o chlup víc než tisícovka:-) prostě aby byla dlouhá, ale plochá, ty naducaný se mi nějak nelíbí. a snažím se v ní krom karet (teda včetně těch dokladových) a aktuální hotovosti, která je spíš žádná, nenosit nic jinýho. takový ty sto let starý účtenky a všelijaký neidentifikovatelný papírky bleee. zkoušela jsem i menší jako že bych nosila jen ty karty a případný prachy někde strčený zvlášť, ale nějak se to neosvědčilo. zas takhle se mi tam v nouzi když potřebuju jen vyběhnout bez kabelky a bez kapes povede vecpat i telefon a klíče:-)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. července 2017 19:23
Reakce na moora:

Matně si vzpomínám, že to dalo nějakou chvilku, než DHL zásilku zalogovalo do systému. Možná 2 dny..? Vzpomínám si, že už jsem taky lehce nervózněla. Ale pak už bylo doručení velmi rychlé (den či dva).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. července 2017 19:53
Reakce na Pavlena:

Dik. Ja jsem si to nejak tak myslela, ze to asi bude, jen ze uz je to druhej den, tak jsem trochu znejistela :-)

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 25. července 2017 19:53
Reakce na :

Já bych tedy varovala před tím toho otravu odbýt nějakým ponižujícím způsobem - viz "se na sebe podívej", "ani kdybys byl poslední na Zemi" apod. To by mohlo citlivé mužské ego ranit a mohl by se ti začít nějakým způsobem za to ponížení mstít. A to by v práci problém určitě udělat mohlo.

Nicméně, tvrdé "Nemám zájem a nikdy mít nebudu" nebo "Bozužel nejsi vůbec můj typ" nebo"V práci si známosti zásadně nedělám, tak už to nikdy neopakuj" apod., je zcela na místě.

Tvrdě, jasně, jednoznačně, ale neurazit ho přímo. Jestli je to idiot takový, jak to vypadá, mohlo by to zadělat další problém

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 25. července 2017 20:30

tak jsem se navnadila fotkami outloků se sandálky s páskem okolo palce, a že bych si teda jako taky nějaké pořídila...a já je neobuju, protože mám tlustý palce u nohou

Offline jjj777
11 příspěvků moje polička 25. července 2017 21:19

Mali sme na dovolenke veľmi nepríjemný zážitok. Pri návšteve hradu som si už cestou všimla, že si nás so záujmom obzerá  veľký chlap, stále sa akoby držal kúsok od nás. Ešte som tomu veľa neprikladala, mužovi nič nevravela, mala som pocit akoby počúval čo hovoríme, napadlo mi, že je to utajený krajan v ďalekej cudzine a hanbi sa prihovoriť. Na hrade mi bolo jasné, že je stále pri nás, hoci išlo o obrovský spletity komplex a všetci, s ktorými sme stáli pri pokladni sa rozprchli. Skúsila som mrazivy pohľad, ktorý na bežných dotieravcov zvykol zaberať. A práve potom, čo som sa naňho lepšie pozrela, ma prepadol strašný pocit v žalúdku, roztriasla som sa a došlo mi, že to nie je zvedavec ani bežný okukávač ženskej.  Povedala som o ňom  mužovi a chvíľu sme sa ho v chodbickach pokúšali striast a presvedcili sa,  že nás fakt sleduje. Muž nie je veľmi konfrontacna povaha, navyše dotyčný bol raz tak ťažký veľký hlavohruď. Najhorší bol pre nás ten pocit bezmocnosti. Ste v krajine, kde je angličtina zriedkavá, z personálu sa môžete obrátiť na postarsiu  pokladnicku a dedka na vratnici. A keby aj zázrakom rozumeli cudzej reči, co im poviete? Že sa pomedzi turistami pár metrov od vás ťahá veľký chlap, ktorý vám vlastne nič nerobí? Zavolate si políciu a ak sa dohovorite, zase - čo povedať? Že cítite, že niekto je prepnutý,  hoci vás vlastne priamo neohrozuje? Myslím, že on to dobre vedel, vyzeral, že si náš strach uchylne užíva. Nakoniec sme doslova ušli, ako muž nie je extra mocný, tak je rýchly a po kopcovom teréne ma aj pri mojej slabej kondicke odvliekol k autu za polovicu času. Chlap sa najprv pustil za nami, ale potom to nechal. Strašný pocit bezmocnosti, hnev, že si chcete užiť pekny hrad a namiesto toho utekate pred uchylom, nepríjemný pocit, že je v susednom mestecku pár km od vás. Nehovoriac o mužovi, ktorý trpko poznamenal, ze s poriadnym chlapom by som utekat nemusela - co je blbost, velkemu vysinutemu uchylovi by sa otvorene postavil asi len blazon. Čo v takej situacii robiť? 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 25. července 2017 21:32
Reakce na jjj777:

Myslím, že jste udělali to nejlepší, resp. to jediné, co bylo možné.

No fuj.. hlavně, že to dobře dopadlo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2017 22:12

nemáme asi vlákno "neuvěřitelné storky"  tak to dám sem.

právě si čtu článek "bacha na prozvánějící podvodníky s cizími čísly" a přesně v tu chvíli mě prozvoní číslo z bosny a hercegoviny! wth?! 

http://mobil.idnes.cz/prozvoneni-zahranicni-cislo-zpetne-drahe-volani-f6u-/mob_tech.aspx?c=A170725_155442_mob_tech_LHR