Přesně tak, ten element "přítele" působí jako Kdybych ho neměla, tak jasně že jdu, ale mám tak nemůžu - věc která dnes platí, zítra nemusí, tak se udržuje ve fóru.
Stěžovací vlákno
Ty jsi málo dostatečně hnusná, jako chováním. Tohle bych mohla vyučovat. Já kolikrát někoho setřu, ani nechci a chci mu naopak třeba zalichotit. Hrůza. Argument přítel neopakuj, problém není totiž tvůj přítel, ale to, že se ti ten chlápek nelíbí a nelíbil se ti ani tak. To by taky mohl čekat, že ti to, že už chlapa máš taky přestane vadit. Takže mu musíš říct něco ve stylu: "ne, to radši budu sedět doma". Já měla jednu kolegyni, která se furt jen tlemila a říkala, že ne, že je šťastná a zadaná a furt se jen usmívala,no takže do ní samozřejmě všichni šili dál.
andulka01 Jo, jsme sehrané.
To jo, ale mě přijde drsný, když tě někdo někam opakovaně zve, je otravnej a nedá si říct, pokud to není nějakej tvůj kamarád, co to dělá ze srandy nebo nějakej oficiální flirtovací típek.
Ano, právě že potkávat v PRÁCI a tam si takovéto obtěžování prostě dovolit nesmí. Hotovo dvacet. Pokud to není přímý spolupracovník a dá se nahradit jiným IT, pak není proč váhat. Čím dříve to s ním vyřešíte, tím líp a možná to řešení na rovinu tzn: Hele fakt tě nechci vezme jako chlap.
Anebo mu dát vybrat: Vyřešíme to korektně a dáš mi pokoj / ještě to zkusíš a máš na krku harasment.
neni potreba byt hnusna, ale "mam pritele" fakt neni zadny argument, to zni logicky ze bys rada sla, ale.. usmev, cink:-) byt chlap taky bych to brala jako vyzvu. pokud nestojis o to se s nim jakkoliv bliz stykat musis mu to rict narovinu a suse. ne, nemam zajem a mit nebudu, nikdy.
Jo přesně, navíc ona je ještě z toho rozpačitá, takže to se každému "lovci" akorát tak líbí. Já to, že budu radši sedět doma jsem schopná říct i svým kamarádům, když mě zvou na nějakou blbost. Taky už mě nikdo moc nezve, že jo.
cha, uplne to vidim:-)) hotovej hadr na byka:P
Jak dlouho jdou boty z Vagabondu, nevis? Vcera poslali mail, ze zasilka je na ceste i sledovaci cislo, ale DHL furz hlasi, ze ji v systemu nema
Tak předpokládám, že pokud to stále zkouší i přes tvůj odpor, tak něco jako stálý přítel je mu úplně fuk. Představuji si, že tě chce sbalit jen na chvíli, tak jako ze sportu. Protože pokud by to myslel vážně, asi by se nedopouštěl blbých keců.
Hlasuju za Drsně odkopnout :-)
Asi jdou pěšky.
zkus to brat i z opacnyho pohledu - to neni vuci nemu fer, furt ho napinat a nechavat v nadeji a skemrat, ne? jestli ho fakt nechces vyjed po nem drsne ze stacilo a ulevi se obema:-)
Ještě bych doporučila zanalyzovat, jestli si nedělá p*del, mám kamaráda, který se v podobných narážkách a "balení" vyžívá, baví ho ten chichot a rozpaky a to, že mu málokterá řekne striktně NE, je mu to dost jedno, reálně zájem nemá.
takovejch je... ve vysledku je to uplne fuk, ne?
No každopádně Nedělej si p*del, což se dá pochopit za a) jako Ty a já, se na sebe podívej, si upad ne?, a nebo za b) prosim tě já nejsem trdlo jako Mařena vedle na kterou to taky zkoušíš, na rozdíl od ní tě mam zmáknutýho, je 100x lepší než jak se tady radí excitovaný Radši sama doma! a I kdybych toho přítele neměla zapomeň!
jo, ja pouzivam za b) obvykle a zda to mysli vazne me fakt nezajima:-) resp... ty chichotavy to eliminuje a zustanou ty co by ev. sly:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí