Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:36
Reakce na dzizisketa:

Zkoušela jsem říct:
"ahoj, promiň, uklízim stavila bych se na kafe potom, něco upeču" - NIC, buch sebou do sedačky se slovy Já tě vůbec nebudu rušit.
"ahoj, promiň, ale není mi úplně dobře" - NIC, buch sebou do sedačky se slovy Já jsem tak strašně unavená.

AZ kvíz je bohužel její šálek čaje :-/ to bych nedala :-)

Zafungovalo jen "promiň, jsem na odchodu, zapomněla jsem koupit..." a prostě vypadnout na chvíli pryč.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:40
Reakce na :

jo, to je typický. proto se rači držim od takovejch týpků dál:-/

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:40

Sakra, tady je taky... A na to si teda prosímpěkně stěžuju!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:41
Reakce na :

Chytrému napověz, hloupého kopni. Možná si z tvého vyhybaveho ale slušného chování nevyvodil úplný nezájem a nulovou šanci. Přímý pohled do očí a klidně pronesené I'm not interested by nezabralo?

49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:43
Reakce na andulka01:

kdo, tchyně?

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:48

ježiš ne :-) to ne, to naštěstí nehrozí :-) 
ovšem ta výše postovaná ikonka mě většinou donutí udělat to samé, na chvíli vypadnout :-)

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:51
Reakce na :

A co prostě při příštím nechtěném pozvání naprosto jasně stanovit mantinely. Jakože už se mě nikdy neptej, nebo to budu brát jako harasment a pokud to bude pokračovat, ohlásím problém na pracovišti. (Já vím že tam k tomu ještě máte tu čúzu)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:53
Reakce na wendulka:

Privesek se nechat dodelat da. Taky jsem uz takhle nechavala jeden presne stejne ztracenej z nausnic po babicce, i celou jednu ztracenou "starozitnou" nausnici. Akorat posledne, kdyz jsem si nechavala dodelat ztracenou nausnici-lilii, co jsem si privezla z florencie, tak uplne netrefili odstin... (ale adi moje chyba, zapomnela jsem je varovat, ze je to 18 karatu). Nastesti jsem pak tu ztacenou nasla, takze ted mam nausnice na 3 usi :-)

999 tady se najdou odbornici na vsechno 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:54
Reakce na :

...ale milá berta, veď netreba brať všetko tak vážne :))

len sa bavím na takom generalizovaní že čo áno, a čo nie... preboha, každý jedinec je individuál, takéto zovšeobecnovanie je o ničom

a že když žena  řekne ne, znamená to ano.... to není zevšeobecňování?

Sorry jako, s takovými hospodskými hláškami běž bavit chlapy. Možná by nezaškodilo si uvědomit, že jsi na webu, kde je naprostá většina žen a nikdy nevíš, která má za sebou  negativní zkušenost s nějakým prasákem  se stejným názorem..

Více o tom s tebou nehodlám diskutovat. Přes některé "rádobyvtipy" se nejsem ochotná přenést. 

Jinak mně smysl pro humor údajně nechybí.

49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:55
Reakce na :

vzhledem k tomu ze uz sis na to stezovala v jine souvislosti bych fakt zkusila tu zdvorilost prehodnotit

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:55
Reakce na :

...ale andulka, (ešte k tomu nováčik) nechceš mi hovoriť kade a kam mám virtuálne chodiť, že????

To že se "jakoževtipně" nevkládám do každé debaty jestě neznamená že jsem nováčik... jsem tu dostatečně dlouho abych si o vás myslela své. A to výše bylo prostě trapné, ostatně jako většina vašich příspěvků. Toť vše.

49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:55
Reakce na andulka01:

ja vim

49376 příspěvků moje polička 25. července 2017 13:56
Reakce na Berta:

Možná by nezaškodilo si uvědomit, že jsi na webu, kde je naprostá většina žen a nikdy nevíš, která má za sebou  negativní zkušenost s nějakým prasákem  se stejným názorem..

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. července 2017 14:04
Reakce na :

Tak proč mu rovnou neříct, že jeho ani omylem, nikdy, ani za tisíc let a ani kdybys byla sama deset let :-)
Neoháněj se přítelem, evidentně to pro něj nic neznamená.