No to je teda masaker. Fúha.
Držím ti palce aby si nakoniec dostala naspäť peniaze alebo tovar. A dobre že si to sem napísala.
Stěžovací vlákno
Kontaktovalamě jistá osoba z minulosti, se kterou o žádnou formu kontaktu nestojím. Což musí být té osobě jasné, neboť je zablokovoná, kde to jde. Nechápu, proč to dělá, když to jenom otevírá staré rány ![]()
Tak to je masaker... mne včera došla objednávka z Lidl shopu a úplne v pohode, objednávala som myslím v štvrtok minulý týždeň. Ale boli to len nejaké drobnosti a všetko mali skladom.
Jo, to už by měl, ale asi mu bylo ještě teplo. Vedle u sousedů byla tlupa divočáků, tak jsem se lekla, že nás přišli navštívit taky ![]()
Třeba jí blokování připadá jako Co se škádlívá, to se rádo mívá![]()
Tak to je nepríjemné, stalo sa mi podobné. Najlepšie ignorovať a zablokovať znova a znova a znova. Niektorí ľudia sa v takýchto situáciách žiaľ vyžívajú.
Asi byl myšlen zimní spánek?
neodpovídej a zablokuj ho (rada nad zlato, co
)
jasneze vyziva, proto to dela. jak pisou ostatni - v zadnym pripade vubec nijak nereagovat, vubec!
Jsem včera cestou z večírku nebyla tak duchaplná a nějaké to "Jdi do p****e" tam proběhlo ![]()
Osoba si mě kdysi našla i na MP, to byla teprve legrace.
Tak ale to je vážnejšie, keď si ťa našla aj na MP, to je už stalking, nie? V najhoršom prípade zmeniť číslo a keď ani to nepomôže, tak pohroziť políciou?
tak to si vzdycky pekne dlouho vycitam protoze odezva je velke povzbuzeni a nastava obvykle mazec![]()
presne, jediny reseni u takovych osob je totalni ignorace. vsechno ostatni je povzbuzuje k dalsim vykonum. takovou radost bych mu nikdy neudelala.
Ale naštěstí to má uvadající tendenci. Ještě minulý rok mi chodila strasně dojemá přání k svátku a k narozeninám...letos už klid. Už dochází komunikační kanály, které by nebyly zablokované ![]()
Štve mě ta pokažená nálada.
Asi byl myšlen zimní spánek?
á fakt!!! vidíš? To ma v tomto teple ani nenapadlo....
To už?
Či si nezobrať príklad
....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.