Uplně to s tvým problémem nesouvisí, ale jednou mi asi skoro po 3 letech od opuštění školy napsal bývalý spolužák. Jakože spolužák na pár přednáškách, takový výraznější, takže jsem si vzpomněla o koho jde, ale naprosto nevím, jak se jmenuje, jestli dostudoval nic. No nicméně předmětem toho e-mailu bylo, že jsem se mu vždycky líbila a neměl na to mě oslovit a teď se rozhodl se odhodlat, no a vypsal mi tam spoustu různých drobností, ze kterých vyplynulo, že mě fakt musel šmírovat na internetech, soc. sítích přes společné přátele a taky, že má pořádného pamatováka, ze školy si pamatoval detaily, že jsem mu třeba jednou něco odpověděla atp. Jako ten e-mail byl milý, vtipný, ale zároveň trochu děsivý. Ovšem tobě tu negativní osobu rozhodně nezávidím.:-/
Stěžovací vlákno
Já nevim, mně se zdá, že to moc nezabírá ta ignorace. Expřítel, se kterým jsem se rozešla před snad osmi lety, mi píše na mobil dodnes, pozvání na kafe, přání k narozeninám, creepy sdělení typu "dneska se mi o tobě zdálo"... Není to žádnej spam, ale párkrát do roka se mi takhle ozve. Neodpověděla jsem mu samozřejmě nikdy na nic. Sice je pravda, že by se asi víc rozjel, kdybych na něj reagovala, ale to totální radiový ticho ho vůbec neodrazuje.
Takhle dojemně mi psával expřítel, přesně k těm narozeninám atd., po čase přestal, nereagovat
Ale blokovat někoho mi přijde fakt strašně ponižující, já v týhle situaci zrovna jsem a je to teda nechutný - jeden z mých nejlepších kamarádů (haha), si mě bez jakýhokoliv sdělenýho nebo zjevnýho důvodu před pár dny zablokoval, mam strašlivou chuť si ho někde odchytit a zeptat se, co to ***** jako má bejt. Mít tu možnost napsat mu a nedostat odpověď by mi přišlo poněkud důstojnější :)
To chápu, to by mě tak mrzelo kdyby se mnou někdo přerušil kontakt, aniž bych věděla důvod nebo co se stalo.
ale ty ho mas na haku, ne?
ja to predtim napsala hodne ve zkratce, ale myslela jsem to hlavne v pripadech, kdy je to nejaky byvaly vztah, co clovek v sobe treba jeste nema uplne uzavreny, panc tema konfliktama se to furt otvira a pak to dyl trva, no.
No mám, ale byla bych asi mnohem radši, kdyby to bylo vzájemný. :D
Vůbec nejsem s to tohle pochopit, já na jeho místě už bych se na to mohla dávno vybodnout, hučet osm let do zdi...
Nemůže, na fcb i whatsappu, navíc my si psali fakt každodenně celodenně, takže by na to už dávno přišel
no pozor, nevis co by se delo kdybys odpovidala... cimz te rozhodne nenabadam to zkouset. jo, nekteri lide nezapominaji asi nikdy
pritelkyne?
jako taky bych z toho byla asi dost vedle, na druhou stranu kazdodenne celodenne... neni uplne bezny kamaradsky vztah
Asi jo, jeho přítelkyně měla už dřív směrem ke mně výhrady, tak nějaký ulimátum je asi jediná možnost co mi dává smysl. Ale vadí mi to moc
uprimne, byt tou pritelkyni poradim ti najit si vlastniho chlapa;-)
![]()
Aby mi taky stanovil co můžu a co nesmím?:D
Hlásim, že ten, kto vymyslel, že prášok Flector má chutiť ako rozpustené tic-tacy, bleee, by sa mal mať predo mnou na pozore! Už sa pomaly začínam hýbať
!
otázka věrnosti (i té emocionální) je na dohodě obou partnerů.
No i pokud by to byl tento případ, tak je kamarád dost bezpáteřní. Odstřihnout bez avíza nebo vysvětlení je ubohost.
Nicméně bych se možná zamyslela nad důvodem, proč mám potřebu si s kamarádem/kamarádkou psát každodenně celodenně.
A co zeptat se kamaráda osobně? Potkáváte se v reálu?
Přítel si s kamarády píše taky denně v podstatě celodenně, ne souvisle v kuse, ale jejich koverzace probíhají vlastně nonstop.
Já tu potřebu se svými přáteli nemám, ale každý máme vztahy se svými blízkými nastavené jinak, že.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.