Děkuji za info. Snad bude vše ok.
Stěžovací vlákno
Sakra, sakra, sakra, sakra, sakra.
Jasne ze som si to tu včera prečítala ale asi som si to słabo vryla do pamäti.
Dnes aj mňa kontaktovala osoba z minulosti, trasiem sa len to píšem, so žiadosťou o stretnutie a ja som odpísala a dokonca som súhlasila.
Sakra, sakra, sakra. ![]()
![]()
Čo len budem robiť. Podotýkam že kontakt určite získala od osoby która vie ze sa s danou osobou nechcem stretávať a ani komunikovať. Ach jo ![]()
no tak ten souhlas odvolas. rozhodne nejsi povinna tam chodit. napsala bych ze jsem o tom premyslela, uvedomila si ze se setkat nechci a hotovo (hlavne ne vymluvy pak se to zbytecne natahuje a pitva). dal uz bych neodpovidala, jednu zpravu a konec a zablokovat
No tak ale?! Se nam tady rozmaha nesvar ne? Nesvepravnost![]()
Jezis to blokovani je taky nastroj pro dospely lidi teda![]()
Jo, já to pochopila. Uložení telefonu na víkend taky znám, vlastně telefon mám jen když já něco potřebuji, ne k tomu, abych na něm byla k zastižení. Pracovní mám taky jen do počtu, vlastně jen pro kolegy a ti už ví, že se mi na něj nikdy nedovolají, protože obsluhovat a starat se o dva mobily prostě nezvládnu:-D.
Ale predpokladám, že keď sa s nejakým kamarátom dlhšie nevidíš, tak sa mu nesťažuješ, že ste sa dlho nevideli, a mali by ste si aspoň zavolať?
Mám totiž takúto kamarátku, ku ktorej sa dovolať fakt prakticky nedá (nie, nie je to tým, že by nebrala len mne
), ale potom má plno ľútostivých rečí, že sa málo kontaktujeme....
...
ne, pro nesvepravny prave;-)
Tady vsichni radi blokovat, jak to delaly chudinky nase matky co? Ty musely trpet jak zvirata nez zablokovaly telefonni budky a postacky s telegramem)))
No to som si zavarila teraz. Mne zo číslo volalo už skôr ale ja cudzie nedvíham. No a dnes sms, po 10 rokoch. Viem nesvojprávna atď.... ![]()
Jezis to blokovani je taky nastroj pro dospely lidi teda![]()
Vrat se ke kolenum, tady jsi uplne mimo. Mela jsem stalkera, plati jedine, nenapsat ani carku a zablokovat vse, co jde. Nedospele jsem dokonce tenkrat zmenila cislo i mail.
Priznam se, ze paktofonika nechapu. Na takove zmr..y se musi nekompromisne.
Tak sprav ako ti radí Viktorka. Proste to odvolaj. Napíš, že si si to rozmyslela. Nikto ti nemôže prikázať, aby si na to stretnutie šla a každý máme nárok zmeniť rozhodnutie.
A nie si nesvojprávna
Ja tiež v panike robím rozhodnutia, ktoré by som normálne nespravila. Ale pokiaľ potom vyhodnotím, že to nie je pre mňa dobré, tak to zruším (ak sa dá :)
v klidu. vim jak to dokaze cloveka rozhodit. jestlis neslibila uz konkretni schuzku tak bych blokla rovnou, pokud jo tak bych pro vlastni lepsi pocit to jeste zrusila. kdybych jen obecne souhlasila ze jo, jasne uvidime se, tak uz bych se vic neozvala a hotovka.
Klidek, nikdo nepise komunikovat, schazet se a resit, jenom se zde na muj vkus ponekud hysterci
Ja jsem naprosto klidna, jen vubec nevis, o cem mluvis.
Ale prosim te, tu zkusenost tady mate vsechny krome me zajiste![]()
Já ne, ale nejsem tak blbá, abych ji u ostatních zlehčovala.
![]()
Bez komentare, nejsem zvedava na tvy vylevy
A co je nedospělýho na zablokování člověka, kterej na výzvy, ať už jde konečně do prdele, nereaguje?
Ale prosim te, tu zkusenost tady mate vsechny krome me zajiste![]()
Ale prosim te, tomu tak budu prave ted verit.
Rozumujes o necem, o cem nemas paru. Rikam, kolena ti jdou, tak se jich drz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.