Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 18. října 2017 14:49
Reakce na :

Tak s někym se kamarádit versus si každodenně celodenně psát mi přijde rozdíl. Já si intenzivně nikdy nepsala ani se svými příteli natož kamarády. Ale já jsem stará škola asi, mě by to taky vadilo. A hodně. Prostě na nikom viset mi nepřijde zdravý, ať je to stejného nebo opačného pohlaví.

Edit.: Teď mě napadlo, že já visim tady, no tak beru zpět no!:-D Ono to v podstatě vychází dost podobně:-D.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 18. října 2017 14:50
Reakce na Krehutka:

Já si upřímně nedokážu představit nekomunikovat s nejlepšími kamarády často. Každodenně celodenně bylo trochu nadneseně, ale rozhodně si třeba s čtyřmi pěti nejbližšími píšu denně vícekrát a k tomu se několikrát týdně vídáme, což chápu že je pro někoho extrémní

Jako přítel dzizisketa , no

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 18. října 2017 14:56

Keďže tu takmer všetky dosť často a pravidelne prispievame, tak komunikácia denne na telefone s kamarátom nie je nič výnimočné. Nie?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. října 2017 14:56

Môj priateľ si takto celodenne vypisovával s jednou kamarátkou, vadilo mi to, netvrdím, že nie, ale nedovolila by som si nič mu zakazovať ani prikazovať. Až nakoniec sa dievčina potopila sama, keď mi vyviedla niečo hnusné, vyplávalo na povrch, že je doňho zamilovaná a priateľ sa s ňou prestal kamarátiť a vypisovať. Našťastie

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:19
Reakce na Klara:

Jestli za tím častým kontaktem nejsou potlačované romantické city ani z jedné strany, tak ok, tím líp. Telefon má taky zablokovaný? To by bylo asi první, co bych zkusila, potom osobní konfrontaci. Asi už jen ze zajímavosti, protože kamarád by tímto u mě skončil.

Psát si s pěti lidmi několikrát denně je moje osobní představa pekla. Ale v tomto se asi fakt za etalon považovat nemůžu, mně dělá problém odepisovat i na přání k narozeninám, když se toho sejde víc.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:32
Reakce na Krehutka:

Já všem píšu na přání k narozeninám pozdě, ačkoliv na to třeba tři dny dopředu myslím, že musím napsat. Ale ztroskotá to vždycky na tom, že se mi zrovna nechce psát, že později a pak hle, je nový den....S jednou kamarádkou máme prodlevy v komunikaci každá tak čtyři dny. Ale jelikož se stejně nemůžeme vídat jak jednou do měsíce, tak to tolik nevadí, navíc vůči ní nemám výčitky:-).

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:34
Reakce na :

Jo, je to hodně dětinské, to je pravda. Já už byla svědkem toho, že partner zablokoval sám a jelikož si s tím člověk nijak pravidelně nekontaktovala, tak to ta moje kamarádka zjistila asi až za tři čtyři roky, že jí smazal čísla, kontakty a udělal ten blok na fb a mobilu:-D.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:34
Reakce na Krehutka:

Haha, mám to stejně. Kromě častějších sms s přítelem (a to postupem času také opadává) nejsem schopná si souvisle s někým psát. Pokud je to něco delšího, prostě zavolám, pokud jen třeba pozvání na kafe, na to stačí jedna zpráva a hotovo. 

Ale teda kdyby přítel i při trávení času se mnou neustále psal někomu dalšímu, hodně by mi to vadilo. Úplně jedno jestli kamarádka nebo kamarád, prostě mi vadí marnění společných chvil.
A vadí mi to u kohokoli s kým zrovna mluvím, pokud neustále píše do telefonu a kecá s někým dalším, zvedám se a odcházím s vědomím, že pro dotyčného nejsem dostatečně zajímavá.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:39

Se mnou před 15 lety zpřetrhala tehdejší nejlepší kamarádka všechny vazby. Zčistajasna a dodnes nevím proč. A pořád mě to zajímá, tak jednou za rok se mi o tom zdá... 

Můžu se jen domnívat, že ze závisti, v té době jsem dosáhla něčeho, po čem i ona toužila, jako první. Ale kdo ví. Každopádně to nebyla tak dobrá kamarádka, jak jsem si tehdy myslela. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:42
Reakce na Krehutka:

Ja to mám podobne. Mám kapacitu udržiavať kontakt len s určitým počtom ľudí. Na priania sa snažím odpisovať, ale občas zabudnem, prípadne tak ako Karja, myslím na to x dní vopred a potom mi to vyfučí z hlavy a nenapíšem (a píšem až za pár dní... )

Inak sa priznám, že ak by si môj priateľ písal každý deň správy s kamarátkou, vadilo by mi to. Nie preto, žeby som neverila jemu, ale neverila by som jej :D Nemám problém s tým, že má kamarátky a že s nimi je v kontakte, ale písať si s jednou každý deň mi príde zvláštne. Ale tak to máme každý asi inak.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:46
Reakce na Tulipe:

jsem si vzpomnela, jak u nas v klubu dve jakoze nejlepsi kamaradky zacaly soutezit o jednoho borca, co k nam nove prisel, vylozene bitch fight. zpetne to bylo spis celkem trapny...

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:50
Reakce na Lilly_Ku:

tak to zrovna nebyl náš případ

my jsme ani nebyly v denním osobním kontaktu, bydlely jsme sto kilometrů od sebe. Takže nějaké pokusy o kontaktování takhle na dálku nebyly moc efektivní

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. října 2017 15:50
Reakce na Lilly_Ku:

To som zažila tesne po strednej v skupine kamarátok, bolo mi to smiešne vtedy a je aj teraz. Tie baby sa potom nerozprávali asi 10 rokov a neostala s tým borcom ani jedna

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. října 2017 16:02
Reakce na Karja:

Asi jsem to blbě napsala. Nemám problém někomu popřát k narozeninám, dokonce si na to vzpomenu i v konkrétní den. "Problém" je, když mi na mé narozeniny přeje hodně lidí a já mám v jeden den všem odepisovat. Ale tak to si ani nestěžuju, navíc narozeniny, svátky, Vánoce, je to párkrát do roka, dá se to přežít a jsem vlastně ráda, že na mě blízcí myslí. Občas se mi teda stane, že SMS, které přijdou v pátek si přečtu až v neděli večer, protože mám doma vypnute zvonění, telefon je v kabelce a mě nějak nenapadne jej občas zkontrolovat. Prostě opačný extrém.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. října 2017 16:05
Reakce na andulka01:

Naprosto výstižné.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 18. října 2017 16:27
Reakce na Krehutka:

Jo, já to pochopila. Uložení telefonu na víkend taky znám, vlastně telefon mám jen když já něco potřebuji, ne k tomu, abych na něm byla k zastižení. Pracovní mám taky jen do počtu, vlastně jen pro  kolegy a ti už ví, že se mi na něj nikdy nedovolají, protože obsluhovat a starat se o dva mobily prostě nezvládnu:-D.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 18. října 2017 18:25

Zítra ráno mám letět do Francie, teď mi ale došel mejl z Volotea, se kterými letím, že je plánovaná stavka generel service staff ve Francii. Prej by se nás to dotknout nemělo, ale na netu jsem zas dočetla, že se to právě služeb a turismu týkat má. Neví někdo žijící ve Francii něco víc, prosím?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 18. října 2017 20:30
Reakce na nellielovett:

Napsala jsem segře, jestli o něčem neví. Pracuje u v aerolinkách v Paříži.

Nic o tom neslyšela, hledá info.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 18. října 2017 20:42
Reakce na nellielovett:

Takže je stávka kontrolorů. Budou se snažit všechno odbavit. Pokud by byl nějaký let zrušen, budou informovat cestující, sms, mail apod.

Pokud ti tedy let nezrušili, mělo by být vše ok.

Dokonce prý píšou, že by pasažéři měli každopádně přijít k odbavení.