Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 23. října 2017 14:14
Reakce na :

ja ti teda uplne rozumim. 

btw ten lindex -mailem to slo taky:-) viselo v nezuctovanych a obratem uvolnili. diky

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 23. října 2017 15:07
Reakce na :

V klidu, nechali jsme si do ložnice udělat nábytek na míru. Datum realizace: do konce září :D kolikátého máme? 23.10., dveře skříně si museli odvézt, a předělat, protože jsou šikmé a řízli je tak, že ohlodali hrany, komoda na míru má blbou výšku - nutnost koupit nové nožičky, jednu stranu udělali pohledově, druhou z bílé desky. Křivý sokl. Skříňka do koupelny se ještě nezjevila. Prostě za ty prachy...Manžel už jich má plné zuby, já už chci aby to bylo hotové a k použití, protože nemám kam vyskládat věci na děcko Naštěstí jim držíme prachy, jinak nevím jak by to vypadalo. Nějaké termíny, kdeže. Takže rozumím té frustraci :)

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 15:22
Reakce na :

My taky pronajimame pres agenturu a stvou me dost, taky mi ted oznamili termin opravy bez predchozi domluvy - na nikoho jsem teda nervala, normalne jsem zavolala, ze se mi to nehodi a jestli bysme se mohli domluvit jinak, bez problemu. Vic me nastvali tim, ze lzou jako kdyz rudy pravo tiskne, a ani se u toho nestydi, ja si to sice ohlidam, ale je to opruz. Nicmene realisticky jsem naznala, ze fakt nejsme jejich jedinej kseft a ze postvat si je proti sobe je zbytecny, takze moje prvni reakce je vzdycky smirliva. Teprve kdyz na to reagujou blbe, tak priostrim. 

Oni si proste jedou ten svuj modus operandi, pocitam, ze u vetsiny jim to asi prochazi. 

Ale jinak, proc vam ted budou malovat, kdyz se za pul roku stehujete? Nebo to majitel jeste nevi? Kdyby to byl muj byt, tak bych teda vymalovala az mezi najemnikama.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 15:56
Reakce na :

Ja uz mam taky na majitele kontakt a primarne to resim nejdriv s nima a zatim jsme se vzdycky nejak dohodli...taky jsem s nima resila, ze doufam, ze jim neco nenauctovali, protoze jsem si zcela jista, ze to neprovedli...no nauctovali. Celkove mi prijde, ze ty agentury prudi jak najemniky, tak pronajimatele, proste z toho vytriskat co nejvic penez s co nejmensim usilim. 

Myslim, ze tady spousta lidi jede pres agentury, protoze s tim maji min starosti, nekdy bydli fakt daleko a je obtizny to pro ne resit. Ale samozrejme to casto taky nebejva k jejich spokojenosti. 

Jo tak, plisen je blba, to vyresit chce, akorat asi nebude stacit vymalovat, to se musi nejdriv nejak osetrit, ne? 

Coz mi pripomnelo, ze sousedi v CR mi vytopili byt, ten je ted prazdnej, ale sousedka videla, jak voda tece i zvenku kolem dveri, tak jim zavolala, ze jim protejka voda ke mne do bytu - bylo to o vikendu a oni ji rekli, ze jsou na chalupe a prijedou az ten dalsi den, protoze si nechteji kazit vikend  byt maji v pronajmu, asi jim to teda bylo putna...nastesti teda jenom vytekla pracka a pak uz to dal neteklo, ale to je taky pristup.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 23. října 2017 16:03
Reakce na :

Nápodobně. Já už mám měsíc potřebu hnízdit, a furt nemůžu bo není kam:D

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 16:41

Tak snad nas nebudes muset zasobovat veselyma historkama z malovani! 

Ale bud rada, ze alespon majitel je normalni, a ze ses s nim mohla zkontaktovat, takovy ty pripady majitel nebo najemnik jsou uplne sileny, to je teprve maso. 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 23. října 2017 16:50
Reakce na Setare:

Jeden chlapek si koupil byt nad nama a pred nastehovanim ho cely rekonstruoval. V 10 h vecer k nam od nej zacala prosakovat voda stylem, ze nam primo pred ocima rostly mokre fleky na srope a i jedne vnejsi zdi. Chlapka jsme k nam dostali az pred pulnoci, protoze je prece pozde a on uz nikam nepojede (bydlel v nasem meste). Mezitim nam totalne prolil strop, takze jsme museli sundavat podhledy a menit izolace (puvodne nad nami byla nezaizolovana puda, takze mame strop hodne izolovany z nasi strany). Nakonec byl samozrejme problem z nej dostat nejakou financni nahradu, protoze nam do oci tvrdil, ze od nej nic neproteklo, i kdyz byl u nas doma, videl to a meli jsme fotky. S nekteryma lidma je proste radost jednat 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 17:03
Reakce na Myrtila:

Jezis, parada. No prave, ja si nekdy pripadam, ze jsem z uplne jiny planety, kdyz neco zpusobim, tak se to za a) snazim resit co nejdriv, obzvlast pokud je to havarijni stav a za b) nevyhybam se zodpovednosti a skodu se snazim uhradit. 

Doufam, ze jste to z nej vyrazili, je to teda umorny, ale ja uz si ted alespon nenecham sr*t na hlavu a resim to, i kdyz me to stoji cas a penize, protoze je mi hrozne proti srsti, jak se nekteri chovaji a z principu jim to nechci nechat projit. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 17:20
Reakce na :

No a nekdy je blbej i moc "dobrej" soused :D Se z nej pak muze stat spatnej soused - ten nas byl takovej az moc vsimavej a chtel bejt az moc napomocnej. Strasne mi lezl na nervy, furt mi daval nejaky nevyzadany rady, neustale poucoval moje deti, a kdyz k nam prisli stehovaci, tak jim neustale taky radil a nosil vodu, ackoliv ja jsem samozrejme mela narvanou lednici...ale on se prece jen snazil pomoc!!! No neni to jednoduchy. 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 23. října 2017 17:25
Reakce na Setare:

A Amun:

Nakonec jsme to z nej dostali, i kdyz to trvalo asi pul roku. A to slo nakonec o docela nizkou castku.

Jako sousedi nad nama jsou vyzivni, po tomhle typkovi se tam vystridaly dalsi 3 rodiny, a vsechny do jedne jsou strasne hlucne a dupou jak sloni, ti posledni nas tim budi treba ve tri rano. Nevim, jak bychom to zvladali bez te izolace na strope. Uz se nemuzu dockat, az pujdeme pristi rok do vlastniho bydleni :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2017 18:54
Reakce na Myrtila:

Nad námi v bytě se též vystřídalo za 15 let sedm rodin. Naštěstí nikdo hlučný nebo nepříjemný, ale každý ten byt půl roku opravuje, pak tam rok bydlí a zase znovu. Teď je zase na prodej...tak jsme se rozhodli ho koupit my...ať je klid. 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 23. října 2017 21:39
Reakce na Renusatko:

A budete ho opravovat? 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2017 21:49
Reakce na Myrtila:

Ne . Budeme ho chvíli pronajímat tak, jak je. Opravenej je za ty roky dost. Až ho bude potřebovat některé dítě, tak si ho opraví. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. října 2017 23:31
Reakce na Renusatko:

Hlavne proverit potencialni zajemce, jestli nedupou! To by vam ted jeste schazelo