Dobry tah z pohledu matky a tchyne. Budete mit dokonaly prehled o tom, co se u mladych deje.
Stěžovací vlákno
Stěžuji si, že jsem nemocná doma. A to není to nejhorší. Pěkně jsem si plánovala, že ušetřím, žádné obědové menu v oblíbených restauracích, žádné útraty večer. No a teď jsem odeslala asi osmou (!) objednávku do webshopu, vše samozřejmě nutně potřebuji..
To se mi to marodění pěkně prodraží.
Mmch, kdo sem dával tu báječnou poučku, že když budu vracet, tak vlastně ušetřím..!? ![]()
Mám báječnější platnou v období slev - čím víc utratím, tím víc ušetřím!![]()
Vy dneska opravdu perlíte. Alespoň jsem se zasmála a tím jste odčinila můj zkažený oběd - díky nahlédnutí do VIP vlákna v nesprávnou chvíli.
Mám plný zuby svý práce. Za blbý peníze a kdejakej nějakej si myslí, že po mě bude řvát. Vyseru se na to a půjdu to děkat někam, kde to funguje..
Upeč třeba chleba ...
.
Jo upeču necham ztvrdnout a mrsknu po svým šefovi ![]()
On po tobě kamenem, ty po něm chlebem..úplně biblické![]()
tak az zjistis kde to funguje hod lano![]()
Ok ![]()
se všem omlouvám, ale já to prostě musela někomu říct..upustit páru
jsi tu spravne![]()
No.. u nás bys asi nevydržela ani 30 sekund
ale my sme dost specifickej..ehm korporát
No ale to sprostý slovo bez hvězdičky ![]()
Marný..já se seberu a potáhnu..
Cha chá, asi jsem si v práci podřezala větev, ale co. Už dva dny se řeší, zda se něco bude dělat tak či onak a ono je to vlastně jedno, protože já jakožto kompletující článek to nakonec musím udělat dle pokynů shora. Takže se tu všichni předháníme, kdo napíše lepší email, jak to kdo dělá blbě. Jak u blbých na dvorku.
Mě by hodně zajímalo proč končí, neznám detaily. Copak spousta věcí není jen za 99p? A třeba National Lottery je ticket právě za 1 libru? A taky mě to minulo a asi taky nikde nemám zbytky drobných na památku :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.