Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. října 2017 13:43
Reakce na andulka01:

Jednolibrovka nekončí vo všeobecnosti, iba bola nahradená novšou mincou, tiež 1GBP. Dôvodom podľa bánk bolo, že stará oválna jednolibrovka bola veľmi ľahko falšovateľná.

Ale je pravda, že kampaň nebola až taká ako pri nahrádzaní 5 a 10 libroviek, takže ja som to takmer tiež minula, ostali mi 3 mince

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 25. října 2017 13:43
Reakce na :

Aha, díky za osvětlení.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. října 2017 13:44
Reakce na :

Ešte môže skúsiť samoobslužné pokladne, niektoré reťazce avizovali, že budú meniť program v tých pokladniach až v novembri. Nepamätám si ale, ktoré to boli.

Edit: dávaj si inak pozor na to, čo ti vydávajú, hlavne v malých obchodoch. Mne sa snažil vydať pán v taých malých domácich potrebách starú mincu minulý týždeň.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. října 2017 14:42
Reakce na :

Ja som to zachytila na Twittri, inak by som tiež nevedela. Vôbec netuším, či ti to v banke vezmú, ale mali by. Však čo s tými mincami, čo ľuďom pozostávali...

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 25. října 2017 18:02
Reakce na :

Si je nech a prodáš je pak zájemcům 

Offline Katka
57 příspěvků moje polička 26. října 2017 12:11

Já už týden chodím do práce o ortézou kolem krku, protože jsem si při bouračce hnula s krční páteří, a dnes mi šéf řekl, že si myslel, že to mám módní doplněk. Tak vlastně ani nevím, jestli si stěžuju nebo jestli jsem ráda, že jsem vlastně tak módně zdatná, že i tu ortézu dokážu vhodně zakomponovat do svého outfitu

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 26. října 2017 12:21
Reakce na Katka:

sorry, nedalo sa inak. Prajem skoré uzdravenie. 

Offline alese
104 příspěvků moje polička 26. října 2017 12:23
Reakce na rasaNori:

To je přesné, posledně v Luhačovicích, čekala jsem na mamku, měla přijet až za hodinu, tak že si sednu někde na oběd. Pizzerka u nádraží, objednala jsem si těstoviny se sýrem, po hodině kdy dorazila jsem stále neměla jídlo, tak si dala ještě kafe, no a po půl hodině že jdem. Tak že zaplatíme. Čišník natvrdo donesl účtenku kafe a těstoviny, na upozornění že k žádnému jídlu nedošlo, jen prohlásil, že mají pokažený friťák a že do 15 mminut by ty těstoviny byly. Jako cože? Na můj dotaz jak souvisí friťák s těstovinama se sýrovou omáčkou již odpovědět nedokázal. Prý že jestli teda to jídlo má do kuchyně zrušit

Tam je to naprosto normální, nepamatuji se, že by se čekalo méně než hodinu, vždy nějaká výmluva

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. října 2017 20:31

Já mab rýbu 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. října 2017 20:38
Reakce na Ounz:

Neboj, bude rychly uzdraveni, tak sedm dni, pokud budes lecit, tak maximalne tyden 

At je brzy lip, ja to ocekavam kazdym dnem, kazdej den tady na me prska bacily dite s megarymou, to se mi nemuze vyhnout! 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. října 2017 20:43
Reakce na Setare:

No přišlo to děsně rychle, ještě ráno ok, pak sem párkrát pčíkla a už mám nos jak žárovku..

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. října 2017 20:53
Reakce na Ounz:

Konvičku!!!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 20:54
Reakce na Ounz:

Já mab rýbu 

Mne než to došlo...

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. října 2017 21:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Nene! 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. října 2017 21:04
Reakce na paktofonika:

Třeskutá vtipnost - moje druhý jméno..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. října 2017 21:32

sef mi zrusil volno

v praci se mi nedarilo a dalsi veci jsem radsi ani nezacala, takze skluz

prisly mi dva kabaty, oba velke a nevim, zda objednat mensi nebo se na to vykaslat

byla na me pekne hnusna kolegyne a pak prodavacka

po ceste domu zacpa

doma fakt protivne deti i manzel a ja vybuchla a vsechny je servala. Na deti jsem kricela dost, hrozne se stydim a je mi to moc lito. 

Online continuity
43180 příspěvků moje polička 26. října 2017 21:39
Reakce na Candance:

bez jim dat pusu, ulevi se ti. ony stejne dobre vedi, za co to je. ja i hlasim, kdyz jsem vyrizena z prace a vysledek? zlobi jeste vic. pak je servu a chodi mi davat pusinky, protoze pochopi, ze to prepiskly.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. října 2017 06:21
Reakce na continuity:

ja jsem to hlasila uz po telefonu a ve dverich. Nejvic jsem nastvana na manzela, ze to vedel a hned na me valil, jak jsou dnes zle. Ale on na ne vytahuje kazdou blbinu. Na coz si taky stezuju.