Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. října 2017 06:23

stezuju si jeste, ze dcera ma cely pristi tyden trening v 5:45. Se zblaznili.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 07:24
Reakce na Candance:

a co trénuje?

se musím přiznat, že jsem to stěžování na děti nikdy nepochopila. je fakt že jsem asi nepochopila ani nějakou cílenou výchovu dětí, něco se fakt nesmí a jsou tu jisté povinnosti, ale vyrůst musí přece samy, ne? stížnosti typu: muž mi volá do práce, že se honí po bytě a řvou.. někde nechali nepořádek.. a co jako?:-O když mi takhle vyvolával ex, fakt jsem netušila co po mně chce. mám je jet někam reklamovat a vrátit se s jinejma? tak si stěžuju na sebe, že asi pro výchovu nemám žádné vlohy, protože tomu opravdu nerozumím.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 27. října 2017 07:34

Tak to byla spíš stížnost na trenéry, ne? :-)

Ale jinak ti úplně rozumím, taky to tak mám, jsem proslulá "nevýchovou". Moje kamarádka vždycky úplně fascinovaně říká "ty máš ty děti jen tak mimochodem...", pořád jsem nechápala, jak to myslí, dokud jsem s její rodinou nestrávila víkend. Pořád děti organizovala, vymýšlela zábavu, krájela jablka, chodilo se na zmrzlinu....no byla jsem z toho víkendu víc vyřízená než odpočatá :-D Přitom není nijak aktivní typ, prostě si to jen tak od začátku nastavila....

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:10
Reakce na Garfie:

no já reagovala spíš na tu první stížnost:-) 

uch, to by mě taky zabilo, matka organizátorka.-)) ble

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:27

@Garfie Tak jednou mě vy dvě zaučíte. Néé, že se vodsuď odhlásíte než předáte zkušenosti!

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:29
Reakce na Karja:

já myslím že už všecko víš: jsou nerozbitný, omyvatelný, vyrostou samy od sebe (občas nakrmit) a to je tak všecko. občas je to sice o život, ale zas se ještě nestalo že by to někdo nepřežil:P

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:34

Tyhle stiznosti jsme vzdycky poslouchali od manzelovych rodicu.Vetsinou teda na syna,cca od jeho 3 do 6/7  let.Dokonce nam volali,abychom mu domluvili.To pak nemuzou cekat,ze je zacne poslouchat.Misto toho aby sami nastavili mantinely,chteli,abychom je na dalku staveli my.

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:36
Reakce na Emerald:

mě na tom fascinuje ta víra, že někdo jinej dítěti domluví a ono poslechne a začne dělat přesně to co chci, myslím že bych dřív doletěla na Měsíc máváním rukama než dosáhnout něčeho takovýho:D

resp. co ti lidi čekají, to domlouvání nebo ještě něco jinýho? že příště přivezete na hlídání jiný dítě?

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:37

Dejme tomu,ze 7letemu jo,ale 3letemu?

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:39

Zapnula jsem konecne po malovani pocitac a ten blb se odmita bavit s monitorem. S nekolika monitory, zkusili jsme vsechny, co mame doma. Ted ke vsemu, co dneska musim, abych ze sebe sla delat blbce nekam, kde mu vysvetli moralni kodex pocitace.

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:41
Reakce na Kokoska:

V tomhle máme my ženy výhodu, můžeme ze sebe v této oblasti dělat blbce aniž by nás za něj považovali, furt si řeknou jen: ženská!:-D. Tak snad se ti to brzo rozjede.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:42

Prosím tě, Jendo, když jsi u babičky, tak nemluv a jen seď na gauči, když si hraješ, tak je z toho babi celá nervózní a pak mi denně telefonuje, aby mi vynadala. Něco jako když já se zlobím na tebe, to taky nemáš rád, že? Vidíš, a to pak dělá babička i mně. Tak tam chvíli vydrž bez hnutí, díky moc.

Jojo, úplně to vidím

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:43
Reakce na dzizisketa:

přesný!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:45

toto presne dela manzel. Nechapu, co jako chce. Rano je vede do skolky a skoly a vola mi, ze starsi nechce vstavat. A co jako mam asi udelat? Ja mu taky nevolam, kdyz je vedu ja a breci, nebo neco jineho. A podobne, ja kdyz ji neco reknu, tak me neposlechne. A co ja s tim? Tak zkus sledovat, jak to delam ja, protoze me obvykle poslechne.

I ten vcerejsek je vlastne kvuli tomu, protoze on zacne prudit, ze ho neposlecnou a at s nimi neco udelam a do me vjede vztek a co bych obvykle presla, tak vybuchnu.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:46
Reakce na Candance:

Asi se máš pak cestou domů stavit v Kauflandu a koupit nové dítě.

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:46
Reakce na Candance:

hrozně tě lituju, fakt že jo. na tohle vpodstatě dojelo moje manželství...

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:47

Pak je ještě level "TVOJE dítě mě neposlouchá"

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:50
Reakce na Candance:

Já si pamatuji, jak kolegyni volala tchýně, že venku prší a malinká si nechce vzít na cestu do školky holinky. Byli tam dva dospělí ještě její manžel. Nejste ojedinělej případ. Moji sourozenci vždycky říkali dej jim na prdel ne, no tak už se moji rodiče ani já neraděj, podle mě to tak říkali schválně abychom je přesně takhle nevopruzovali:-D.

49366 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:50
Reakce na dzizisketa:

no, a s tím už se v podstatě nedá nic dělat. dítě vyměnit fakt nelze, takže jedině chlapa:P

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. října 2017 08:54

to je taky to, kvuli cemu se dost a vetsinou jedine hadame a me to zacina stvat vic a vic. Mam pocit, ze vsechno je na me, nemuzu se na nej spolehnout. Plus se zacnu litovat, ze jsem kvuli nemu odesla z dobre prace a v dalsi jsem omezila karieru atd atd

Mam pocit, ze zacatek konce.