Ech, ja dodnes ľutujem, že som neodfotila svoj jediný pokus o kokosové pusinky, z ktorých sa vykľuli placky tak tvrdé a tak prilepené k plechu, že - hoci to manžel skúšal dať dole dlátom - sme ich vyhodii aj s plechom....
Stěžovací vlákno
Troufnu si rict, ze pecu dobre, ale takovehle pusinky mam na konte taky, nastesti jsem je pekla na pecicim papire ![]()
Pridávam sa k tvorcom kamenných pusiniek
Musím se pochlubit, ale zrovna ten srdíčkový cheescake umím. Akorát to vypadá krásně, než to strčím do trouby, po vytáhnutí jsou ty červené části propadlé. Ale je FAKT dobrý!
Ráda věřím. Jen se mi sliny sbíhají ![]()
stezuju si na svuj absolutni hudebni hluch. nejsem schopna delat tri kroky na ctyri doby, takze salsu se proste nenaucim![]()
No ale tak jak tě to partner vede ?!![]()
to jsem zatim uplatnila u tech ostatnich tancu
zde jiz to bylo tak zjevne ze i lektorka kroutila hlavou... a pry: no, to ne, pro hluchy to uplne neni![]()
Vymýšlím dětem dobroty na halloweenský mejdan, tohle by byl zlatý hřeb!
prej "preju jim stesti" ![]()
Hele to je blbost, to se naučíš, máš si to tancovat podle sebe. Ty pravdila v tancích mě fakt štvou, mělo by se to tancovat tak, aby se to dotyčným líbilo. Ti naši lektoři to taky ještě nepochopili, ale už na tom pracujeme:-D :-D.
super inovace!
No, já třeba ráda tančím všechno pomaleji a to se taky nesetkalo s uspěchem, ale přítel jim to minule vysvětlil:-D. Pak mi taky nedělají dobře ty točivé tance - polka, valčík, ale možná je to tím, že přítel nějak zvlástně vede a je tam divný vzduch,protože na zábavách jsem s tím nikdy problémy neměla, mám nízký tlak a děsně se mi točí hlava, nedotancuji v kuse ani jednu píseň.

Pro velký úspěch :D
To je ale zombie beránek, naprosto vhodný na oslavu Helloweenu. ![]()
Taky nejsem schopná rozeznat rytmus, když to neslyšíš, tak to prostě neslyšíš. Jsem schopná naučit se mechanicky základní kroky a to pak tancuju jak panenka na klíček, když někdo přijde s nějakou kreativitou, zapletou se mi ruce a nohy a jsem v koncích. ![]()
Nezvládám ani jakékoli cvičení na hudbu. ![]()
mne prave ty otocky celkem vyhovuji protoze temi me partner "protahne", jak mam slapat na miste sama za sebe tak![]()
no ale doslo na my slova, prej tak procs to nerekla. haha, rekla ale neveril![]()
jsem si vcera vzpomnela a nemohla jsem se prestat smat... jak me maminka kdysi privedla na hodinu jazzgymnastiky (maminka se fakt hodne snazila, nez nade mnou zlomila definitivne hul) a ta trenerka byla ze me uplne hotova, a to jsme jen chodily okolo telocvicny do rytmu hudby. no strasny to bylo:-))
:-D. Šlapání na místě mi neva, jen si upravuji k nelibosti tu rychlost. Nejraději mám ty pomalé pro mě couvací tance tuším foxtrot, waltz, i tango když se to nepřehání:-D. Mě se už všechny ty názvy pletou dohromady a pomalu nevím, co je co.
Třeba to příště bude lepší. Jsem do tanečních chodila s manželem loni a jednu hodinu dobrý, kdy mi všechno tak nějak šlo a další hodinu naprostá katastrofa, jak kdybych tam nikdy nebyla. Když už jsem ječela i na manžela, že blbě vede, tak se radši zdekoval i lektor a nechal nás to tančit blbě. Další hodina už ale byla zase v pohodě. A hrozně se mi líbil foxtrot na písničku od Adel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.