Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:47
Reakce na Allania:

Zažila jsem pár hádek v tanečních. Partner, když už mu to nejde třeba třetí hodinu, docela dokáže vytočit. U nás mistr na konci lekce říkal, poděkujte si, dejte si pusu. A já manželovi - klídek, chodíme se bavit.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:55
Reakce na Sweet Potato:

Vymýšlím dětem dobroty na halloweenský mejdan, tohle by byl zlatý hřeb!

na toto je najlepšie urobiť mejdan doma, pozvať dostatok detí z iných domácností a ich matky sa tak tešia na volný večer, že väčšina z nich donesie niečo napečené. K tomu objednáš pár pízz a je vystarané.

+ samozrejme 2-3 misky obligátnych želé očí a marshmallow strašidiel.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:57
Reakce na Allania:

jojo, nejlepsi obrana je utok;-))

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:00
Reakce na Bledule:

Já to mám ais naopak, rytmus slyším, ale prostě nejsem schopná uvést s ním do souladu tělo, já to slyším v hlavě, ale s údama se mi to nějak vůbec nepropojí :-D.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:05

jsem si vcera vzpomnela a nemohla jsem se prestat smat... jak me maminka kdysi privedla na hodinu jazzgymnastiky (maminka se fakt hodne snazila, nez nade mnou zlomila definitivne hul) a ta trenerka byla ze me uplne hotova, a to jsme jen chodily okolo telocvicny do rytmu hudby. no strasny to bylo:-))

Vítej v mojí realitě! Já taky nic neslyším, nepoznám ani, co hrajou (max. valčík, když se hodně soustředím), necítím rytmus, nic. Taneční pro mě byly takový horor, že jsem si je v dospělosti ještě jednou zopakovala:) A nepomohlo to, já na tancování fakt nemám. Přitom na plesy a akce spojené s tancováním bych chodila taaaak ráda. Ale fakt nemůžu, mám z toho vyloženě stres, a i když mě na parket vytáhne dobrý tanečník, tak vždycky jakoby zcepením, a proti své vůli dělám vše pro to, aby dotyčný hořce litoval a šel si pak přeleštit podupané boty. Je to hrozně trapné, ale chybí mi na to asi nějaké centrum v mozku.

49366 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:08
Reakce na Gatita:

jj, neco mi tam schazi, a zrovna tak - me to bavi! teda... kdyby mi to slo. obcas teda trochu jde, nebo o tom nevim ze ne;-) a uzivam si to:P zpev dtto

se tu obcas predhani nektere co by na sobe chtely zmenit.. ja kdyby to slo, prala bych si hrozne moc, odjakziva, mit hudebni sluch

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:21

Tanec mimo rytmus bych pochopila, ale že je někdo schopen jít dvakrát stejnou nohou bez mezipřísunu, to jsem nevěřila, dokud jsem to neviděla.

Jinak jestli te plete ta hluchá doba, skus si ji vyplnit něčím jiným než krokem, třeba tlesknutim o nohu, lusknutim prstů. Nebude tě to tolik rytmicky vyhazovat.

49366 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:25
Reakce na Krehutka:

jj diky na to jsem uz prisla, asi by to slo u pomalejsiho tance, v te rychlosti nevim.. a nohy se mi samozrejme pletou, hlavne leva, zjevne je pravactvi zalezitost celeho tela:-))

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:28
Reakce na Gatita:

viktorka_od splavu Bledule 

ježíš, to nevíte, jak tohle ráda slyším. Já bych tak tančila, ale neumím, neslyším. Přesně jak říká Gatita, taky nepoznám, co hrajou, kdy mám začít. Manžel sice slyší, ale zase ho tanec nebaví.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:41

To se poddá, jestli budeš tančit častěji, tělo si zvykne .  A hlavně netrenujete do Blackpoolu.

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:48

Šmarjá to je rajská hudba pro moje uše, ty vaše potíže při tanci.... Mám pár přátel mezi profi tanečníky, můj chlap tančí výborně a já se vždycky TAK stydím!!! Zdědila jsem "talent" po tátovi, který ze strachu, aby dámě nešlápl na nohu při tanci zásadně nezvedal nohy z parketu!! 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:56
Reakce na MaeGandal:

Na tohle byly nejlepší taneční pro ženy. Tehdejší partner nerad tančil, já to neuměla, neslyšela jsem a i přesto jsem se přihlásila na lekce jen pro ženy. Byl to vlastně ekvivalent zumbě nebo aerobnímu cvičení. Hrozně mě to bavilo, lektorka byla skvělá, parta byla skvělá, až mě mrzelo, že jsem se musela odstěhovat.

Ještě s bývalým přítelem jsem nedokázala tančit ani základní kroky. Stále jsme se přetlačovali nebo jsme se šlapali. Jeho sestra to měla se svým přítelem zrovna tak, takže jsme si na plese vždy vyměnili partnery a spokojenost na obou stranách.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:57

Ja hudobný sluch mám, rozoznám rytmus a viem aj spievať, ale tancovať neviem. Proste mi pri hudbe nejak zvláštne zdrevenejú nohy a mám pocit, že ich neviem ani v kolene ohýbať, nieto ich ešte hýbať do rytmu hudby . Nanešťastie môj partner je tiež dosť zlý tanečník, keď sme mali naposledy oslavu na Slovensku a moja 13 ročná neter po po tanci s ním povedala, nech si ho naučím tancovať . Sme sa našli, dve drevá.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:02
Reakce na Garfie:

viktorka_od splavu Gatita MaeGandal Bledule děkuju, děvčata, sdílené neštěstí potěší - mě tak nikdy nikdo neuvěřil, že se prostě nenaučím tančit a nenaučím zpívat -má modelkovská (haha) kariéra skončila dřív, než začala, když mě jako jedinou absolventku jakéhosi pofiderního kursu začátkem devadesátek nepustili na závěrečnou přehlídku, protože jako jediná jsem nebyla schopna kráčet na liché doby, a zarputile jsem vykračovala na sudé. Rytmus slyším, ale tak nějak záhadně úplně jinej, než všichni ostatní.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:05

A já si ještě postěžuji na svoji dotčenou ješitnost:

Měla jsem teď narozeniny a brblala jsem před mužem, že je to síla, že už mám ty Kristovy roky a kdesi cosi. A manžel jen nevěřícně vytřeštil oči a řekl: "Cože, tobě je teprv 33, jo?" No ani jsem se neptala, kolik si myslel, že mi je  A to jsem prosím poctivě používala hyaluronové sérum! 

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:07
Reakce na Gatita:

nezabilas ho? 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:24
Reakce na :

Nám ve schránce, označené fakt velkým příjmením, neustále přistávají dopisy z podobně znějící adresyuž mezi tím byly i nějaké upomínky, faktury a tak. Urgence na poště nepomohla :D

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:29
Reakce na Garfie:

Nezabila, mám ho moc ráda! I když někdy je teda dost mimo